Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Heretyk, Nasum, Sybir, Gore_Obsessed, ultravox
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Posty: 3568
- Rejestracja: 15-10-2014, 11:08
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 8164
- Rejestracja: 16-11-2016, 13:21
- Lokalizacja: pruska dziura
Re: Kącik Kulinarny v.2
PLASTIK NIE JEST METALEM
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Posty: 3568
- Rejestracja: 15-10-2014, 11:08
Re: Kącik Kulinarny v.2
spoko, sam je ukradłem
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 11496
- Rejestracja: 21-06-2006, 20:27
- Lokalizacja: POSERSnań
Re: Kącik Kulinarny v.2
do słoika z zsiadłym mlekiem, został wjebany zielony ogór, penczek kopperqu, sól/pjepż...Misererre na szybko.
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 8164
- Rejestracja: 16-11-2016, 13:21
- Lokalizacja: pruska dziura
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15994
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 11496
- Rejestracja: 21-06-2006, 20:27
- Lokalizacja: POSERSnań
Re: Kącik Kulinarny v.2
zara dojebję
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15994
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
-
- w mackach Zła
- Posty: 680
- Rejestracja: 02-01-2011, 22:21
Re: Kącik Kulinarny v.2
Keto-faza wjechała na pełnej ?Triceratops pisze: ↑15-07-2022, 21:40Nie wjem dlaczego swiezonki tak nisko ludzie cenio. Mjenso, smalec, tzebula i ogur wyjebana micha w cenie malego kebsa. Wpjerdalam jak opentany, ultra keto szczam na zielono+pilsnerki keto czary
Może przyczyna leży w utrudnionej dostępności świeżo ubitego mięcha z piga, bo jednak nie każdy dysponuje kontaktem z rolnikiem/masarnikiem a przeca wg.tradycyjnej receptury to powinno się z jeszcze ciepłego zwierza potrawę przygotować.
Jeśli natomiast masz na mysli swiezonke na bazie po prostu wieprzowiny to się nie zgodzę bo z kim nie gadam to wpierdala aż się uszy jak u prosięcia trzęsą.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15994
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Chodzi mi o to, ze swiezonka najtansza z zarcia na urlopenach. Ludzie wpierdalaja jakies frykasy, ryby, dorsze z kartoflami i suruwami, i placa jak za mokre zyto a swiezona najtansza whuj a mozna sie napchac pod sam dach za psi pinionc. Jeszcze mowie do faceta „lej pan ten smaluch chochla”, patrzy jak na wariata, bo kazdy chce fitness-chudo bez tlustego. Tak ze chcac niechcac wychodzi mi carnivore 99%
Acetonowy oddech byl max xd
Acetonowy oddech byl max xd
woodpecker from space
- ozob
- zahartowany metalizator
- Posty: 6656
- Rejestracja: 19-02-2017, 22:50
Re: Kącik Kulinarny v.2
Dobre żarło w Krakowie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Block69
- zahartowany metalizator
- Posty: 4979
- Rejestracja: 04-02-2006, 12:14
- Lokalizacja: Górny Śląsk
Re: Kącik Kulinarny v.2
Meat & Go robi bardzo dobrze
Dużo fajnych polecanek z Krakowa jest też na kanale Maciej Je
Dużo fajnych polecanek z Krakowa jest też na kanale Maciej Je
PENIS METAL
- Maro
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1362
- Rejestracja: 30-05-2013, 20:16
Re: Kącik Kulinarny v.2
wpierdalał bym
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
- Posty: 5313
- Rejestracja: 13-07-2012, 07:37
Re: Kącik Kulinarny v.2
Surówka z czarnej rzepy to moje ostatnie odkrycie kulinarne. niby kiedyś coś tam jadłem, ale dopiero teraz zauważyłem, jakie to dobre. Chociaż niektórych na sam widok pewnie skręca...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- w mackach Zła
- Posty: 724
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
Re: Kącik Kulinarny v.2
Czarna rzepa bardzo ok ale trza zeżreć na bieżąco. Bo później w lodówce jebie nisamowicie jak się nie zje na raz.Sgt. Barnes pisze: ↑10-08-2022, 14:51
Surówka z czarnej rzepy to moje ostatnie odkrycie kulinarne. niby kiedyś coś tam jadłem, ale dopiero teraz zauważyłem, jakie to dobre. Chociaż niektórych na sam widok pewnie skręca...
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
- Posty: 5313
- Rejestracja: 13-07-2012, 07:37
Re: Kącik Kulinarny v.2
Nigdy nie dopuszczam do takiej możliwości, żeby surówkę trzymać "na później". Wpierdalam od razu.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- w mackach Zła
- Posty: 724
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
Re: Kącik Kulinarny v.2
I to jest jedyna słuszna koncepcja. Zjeść beknąć pierdnąć i koniec.Sgt. Barnes pisze: ↑10-08-2022, 14:58Nigdy nie dopuszczam do takiej możliwości, żeby surówkę trzymać "na później". Wpierdalam od razu.
-
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1183
- Rejestracja: 01-04-2011, 11:14
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ja wczoraj zakisilem 30 słoi ogórasów i 14 kalafiora na różne sposoby, będzie pysznie, w międzyczasie zrobiłem perliczke w glazurze sojowo miodowo majerankowej było pysznie:)
-
- w mackach Zła
- Posty: 724
- Rejestracja: 12-12-2018, 19:43
Re: Kącik Kulinarny v.2
Czarna rzepa po starciu rozsiewa okrutny jad. Jak mega bąk z dupy.