Szkoda, że nie obejrzałeś do końca. Im dalej, tym większe schizy. Ale rozumiem. Przebrnięcie przez cały film to sadomasochizm.Lukass pisze: ↑25-09-2023, 19:26Pani ma niestety znaczące problemy ze zrozumieniem różnic pomiędzy płcią biologiczną a tożsamością (płcią deklarowaną). Z samej biologii wybiera sobie bez większego zrozumienia to, co jej pasuje. Dotrwałem tylko do dzieworództwa, dalej nie mogę. Tak, jest to teoretycznie możliwe u ssaków. Nie, w przewidywalnej przyszłości nie będzie możliwe do zastosowania u ludzi. Podejrzewam, że uzyskanie zdrowego człowieka w ten sposób nie będzie możliwe nigdy. Choćby dlatego, że na razie jedyna znana droga to modyfikacja genetyczna organizmów rodzicielskich. Komisja bioetyczna lubi to.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Lukass
- zahartowany metalizator
Mam wyrobione zdanie na temat poglądów tej pani. Nie miałbym problemów, by je wygłosić pod nazwiskiem. Wolę obejrzeć Hotel Paradise, niż tofrankmullen pisze: ↑25-09-2023, 19:33
Szkoda, że nie obejrzałeś do końca. Im dalej, tym większe schizy. Ale rozumiem. Przebrnięcie przez cały film to sadomasochizm.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Do końca? Paaanie, ten odcinek hejt parku trwał ponad 1,5hfrankmullen pisze: ↑25-09-2023, 19:33Szkoda, że nie obejrzałeś do końca. Im dalej, tym większe schizy. Ale rozumiem. Przebrnięcie przez cały film to sadomasochizm.Lukass pisze: ↑25-09-2023, 19:26Pani ma niestety znaczące problemy ze zrozumieniem różnic pomiędzy płcią biologiczną a tożsamością (płcią deklarowaną). Z samej biologii wybiera sobie bez większego zrozumienia to, co jej pasuje. Dotrwałem tylko do dzieworództwa, dalej nie mogę. Tak, jest to teoretycznie możliwe u ssaków. Nie, w przewidywalnej przyszłości nie będzie możliwe do zastosowania u ludzi. Podejrzewam, że uzyskanie zdrowego człowieka w ten sposób nie będzie możliwe nigdy. Choćby dlatego, że na razie jedyna znana droga to modyfikacja genetyczna organizmów rodzicielskich. Komisja bioetyczna lubi to.

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na moniec muwio, ze wyjebie pul internetu, onkologiczna onko. Ja nie czaje kim so ci ludzie ale jest tu sporo kojarzoncych te tematy xd
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Jeżeli jesteś takim kurwa lewakiem to oczywiście dajesz sie jak taka zwykła dziwka manipulować
i można ci położyć do łba wszystko.
i można ci położyć do łba wszystko.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Nie uważam się za tzw. lewaka, ale ten filmik jest tak głupi, że pół dnia zajęłoby mi prostowanie debilizmów tutaj wypowiedzianych. Oczywiście na podstawie twoich dotychczasowych wpisów mam o tobie pewne wyobrażenie i nie jestem zaskoczony, że tak bardzo podoba ci się ten film. Jest odpowiedni dla osób takich jak ty.
-
- w mackach Zła
Co byś nie zrobił pozostajesz tak samo płytki i pusty jak byłeś. Co chcesz sobie udowodnićNie uważam się za tzw. lewaka, ale ten filmik jest tak głupi, że pół dnia zajęłoby mi prostowanie debilizmów tutaj wypowiedzianych. Oczywiście na podstawie twoich dotychczasowych wpisów mam o tobie pewne wyobrażenie i nie jestem zaskoczony, że tak bardzo podoba ci się ten film. Jest odpowiedni dla osób takich jak ty.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Żeby oszczędzić czas innym, streszczenie: kurwa, kurwa, lewaki myślą że są zajebiste, kurwa, a nie są, kurwa. To są te patostreamy które ogląda dzisiejsza młodzież?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- w mackach Zła
Czy to forum różni sie czymś od patostreamów???.....patostreamy......

-
Tak na poważnie to gdzie podział się dawny lewicowiec, który buntował się przeciwko elitom, kontestował przekaz medialny, dostrzegał zakulisowe wpływy znienawidzonych lobbystów, nienawidził politycznych interesów kapitału? Dzisiaj lewicowiec to przedstawiciel handlowy cwaniaków ukrywających się pod różnymi fundacjami oraz międzynarodowego kapitału, w tym przemysłu samochodowego, farmaceutycznego i militarnego (lewactwo potrafi zrobić zbiórkę na zakup broni dla skrajnie nacjonalistycznego państwaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-10-2023, 10:59Żeby oszczędzić czas innym, streszczenie: kurwa, kurwa, lewaki myślą że są zajebiste, kurwa, a nie są, kurwa.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Został kupiony przez wielki kapitał. Proste.
Celem życia nie jest przeżycie.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- nagrobek
- zahartowany metalizator
-
Kolejny kamyczek do lewackiego kurwidołka. Dla miejscowego lewaka najbardziej znienawidzoną postacią jest wyimaginowany polski narodowiec, a jednocześnie bezkrytycznie popiera jak najbardziej realnego banderowca.
Zaiste mózg lewaka musi być labiryntem zanurzonym w szambie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Kolejny kamyczek do prawackiego kurwidołka. Dla miejscowego prawaka najbardziej znienawidzoną postacią jest wyimaginowanylewak, a jednocześnie bezkrytycznie popiera jak najbardziej realnych populistów i rusofilów.
Zaiste mózg prawaka musi być labiryntem zanurzonym w szambie.
rzułf
-
Takim szczeniackim odgryzaniem się tylko potwierdzasz to co napisałem.wonsz pisze: ↑05-10-2023, 14:12Kolejny kamyczek do prawackiego kurwidołka. Dla miejscowego prawaka najbardziej znienawidzoną postacią jest wyimaginowanylewak, a jednocześnie bezkrytycznie popiera jak najbardziej realnych populistów i rusofilów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
podsumował wszystko jak trzeba
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
o ile Stanowski też jest dyskusyjną postacią, te jego związki z Michniewiczem, atakuje często niewyrobionych, a słodzi ogarniętym,
to w tym akurat filmie dobrze wyjaśnia temat
Die Welt ist meine Vorstellung.
- DST
- rasowy masterfulowicz