Właśnie. Kurwa.Nerwowy pisze: ↑09-02-2022, 15:00Wszystko się zgadza, bo były określane jako "wyroby kolekcjonerskie" a czym jest taka płyta jak nie tym właśnie. Tak że osobników handlujących jednym i drugim jak najbardziej można określić mianem repliki człowieka.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
lys på slutten av lys
- Ascetic
Żeby, gdzie to się pojawiło, nie zasyfiać.

Obstawiam, że to działa na zasadzie jak z homoseksualistami. "Chorzy", to się ich "wyleczy". Dla ich "dobra", co jakby oczywiste.

Obstawiam, że to działa na zasadzie jak z homoseksualistami. "Chorzy", to się ich "wyleczy". Dla ich "dobra", co jakby oczywiste.
lys på slutten av lys
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Okładki niektórych CD są drukowane z uźyciem gównianych farb. Na wielu grzbietach CD zauważam spore blaknięcie, a nie są w bezpośrednim kontakcie ze słońcem. Rozumiem, że w jedynce Kreator wydanej 30+ lat temu czerwień lekko poszła w róż, ale jak płyta wydana 7 lat temu przechodzi z czerwieni w żółty to już słabo.
Obiecałem żonie, że po mojej śmierci dobrze wyjdzie na sprzedaży moich płyt, a już widzę że ją okrutnie oszukałem.
Obiecałem żonie, że po mojej śmierci dobrze wyjdzie na sprzedaży moich płyt, a już widzę że ją okrutnie oszukałem.
-
- rasowy masterfulowicz
Ekologia i oszczędności, tak jak gówniane są obecnie lakiery samochodowe i rysują się od patrzenia, pewnie podobnie jest z farbami .
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Wszyscy te same tłumaczenia żonom sprzedajemyknaar pisze: ↑13-02-2022, 12:17Okładki niektórych CD są drukowane z uźyciem gównianych farb. Na wielu grzbietach CD zauważam spore blaknięcie, a nie są w bezpośrednim kontakcie ze słońcem. Rozumiem, że w jedynce Kreator wydanej 30+ lat temu czerwień lekko poszła w róż, ale jak płyta wydana 7 lat temu przechodzi z czerwieni w żółty to już słabo.

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Nie gniewajcie się ale to jest żenada. Do głowy by mi nie przyszło takie postępowanie.maciek z klanu pisze: ↑13-02-2022, 13:01Wszyscy te same tłumaczenia żonom sprzedajemyknaar pisze: ↑13-02-2022, 12:17Okładki niektórych CD są drukowane z uźyciem gównianych farb. Na wielu grzbietach CD zauważam spore blaknięcie, a nie są w bezpośrednim kontakcie ze słońcem. Rozumiem, że w jedynce Kreator wydanej 30+ lat temu czerwień lekko poszła w róż, ale jak płyta wydana 7 lat temu przechodzi z czerwieni w żółty to już słabo.
Obiecałem żonie, że po mojej śmierci dobrze wyjdzie na sprzedaży moich płyt, a już widzę że ją okrutnie oszukałem.)
-
Nie opowiadałbym im jednak bajek o tym, że czym szybciej to sprzedadzą po naszej śmierci tym większy majątek, bo niektóre mogą przyspieszyć zgon.maciek z klanu pisze: ↑13-02-2022, 13:01Wszyscy te same tłumaczenia żonom sprzedajemyknaar pisze: ↑13-02-2022, 12:17Okładki niektórych CD są drukowane z uźyciem gównianych farb. Na wielu grzbietach CD zauważam spore blaknięcie, a nie są w bezpośrednim kontakcie ze słońcem. Rozumiem, że w jedynce Kreator wydanej 30+ lat temu czerwień lekko poszła w róż, ale jak płyta wydana 7 lat temu przechodzi z czerwieni w żółty to już słabo.
Obiecałem żonie, że po mojej śmierci dobrze wyjdzie na sprzedaży moich płyt, a już widzę że ją okrutnie oszukałem.)

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Hehe moja reaguje jak mowie że dostanie sporo kasy zawsze tak samo albo ,,yhy yhy jasne,, albo ,,ja yhym,, 

- maciek z klanu
Tzn? Dobrze wiesz ze sporo kasy zona z samych płyt dostanie po tobie. Gdzie tu zenada?535 pisze: ↑13-02-2022, 13:14Nie gniewajcie się ale to jest żenada. Do głowy by mi nie przyszło takie postępowanie.maciek z klanu pisze: ↑13-02-2022, 13:01Wszyscy te same tłumaczenia żonom sprzedajemyknaar pisze: ↑13-02-2022, 12:17Okładki niektórych CD są drukowane z uźyciem gównianych farb. Na wielu grzbietach CD zauważam spore blaknięcie, a nie są w bezpośrednim kontakcie ze słońcem. Rozumiem, że w jedynce Kreator wydanej 30+ lat temu czerwień lekko poszła w róż, ale jak płyta wydana 7 lat temu przechodzi z czerwieni w żółty to już słabo.
W tłumaczeniu się małżonce z wydatków.maciek z klanu pisze: ↑13-02-2022, 15:48Tzn? Dobrze wiesz ze sporo kasy zona z samych płyt dostanie po tobie. Gdzie tu zenada?
-
- weteran forumowych bitew
dobrze że są paczkomaty
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Cholera, mi tu okładki blakną, a wy tu na żonach się skupiacie. Moja wzmianka o źonie, to był tylko element humorystyczny.
-
- rasowy masterfulowicz
Wkurwiają mnie kobiety.
-
To oczywiste. Nadają się tylko do ruchania i gotowania a i to nie wszystkie. Diabelskie pomioty.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Czekam na głos forumowych feministów w tej sprawie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Na pewno zaraz się zlecą tęczowe pedały. Nadziewam was na widły i palę w piecu lewackie wywłoki.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lukass
- zahartowany metalizator
Katolicki głos w Twoim domu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
No i?