Wasze nietypowe hobby
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Ostatnio moim nietypowym hobby stało sie coś takiego, że wchodze na profil jakieś kapeli na Metal Archives i poprzez linki w Current line-up lub Former/past member(s) próbuje sie przedostać na profil zupełnie innej kapeli najlepiej z innego państwa i obracającej sie w innym gatunku metalu.
Dziś wszedłem na profil greckiego Horrified z myślą by przedostać się po linkach na profil Judas Priest i dało rade
[/quote]
Ja mam podobną akcję z linkami ale w innym kierunku. Wyszukuję strony grafików/fotografów, których prace zdobią okładki płyt znanych mi kapel. Niektórzy nawalają taki kosmos,że aż beret płonie normalnie. Np. gość odpowiedzialny za cover CF 'Monotheist' miażdży - http://www.casarramona.ch/
Ostatnio moim nietypowym hobby stało sie coś takiego, że wchodze na profil jakieś kapeli na Metal Archives i poprzez linki w Current line-up lub Former/past member(s) próbuje sie przedostać na profil zupełnie innej kapeli najlepiej z innego państwa i obracającej sie w innym gatunku metalu.
Dziś wszedłem na profil greckiego Horrified z myślą by przedostać się po linkach na profil Judas Priest i dało rade

Ja mam podobną akcję z linkami ale w innym kierunku. Wyszukuję strony grafików/fotografów, których prace zdobią okładki płyt znanych mi kapel. Niektórzy nawalają taki kosmos,że aż beret płonie normalnie. Np. gość odpowiedzialny za cover CF 'Monotheist' miażdży - http://www.casarramona.ch/
- Duban
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
[/quote]
Kurwa, mam tak samo. W pracy najczęściej gdy mi się nudzi. Sprawdza się idealnie do kanapki i herbaty:)

Kurwa, mam tak samo. W pracy najczęściej gdy mi się nudzi. Sprawdza się idealnie do kanapki i herbaty:)
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Deviant
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez north[/i]
ja mam takie dziwactwo, ze cokolwiek kupię lub ktos kupi zawsze znajdę wadę. najgorsze jest to że nawet kropka o rozmiarach 1mmx1mm na ubraniu, ksiązeczce od plyty czy na czyms co wydrukowalem i musze oddac czasem potrafi doprowadzić mnie do "szału"... [/quote]
To się chyba natręctwo nazywa
ja mam takie dziwactwo, ze cokolwiek kupię lub ktos kupi zawsze znajdę wadę. najgorsze jest to że nawet kropka o rozmiarach 1mmx1mm na ubraniu, ksiązeczce od plyty czy na czyms co wydrukowalem i musze oddac czasem potrafi doprowadzić mnie do "szału"... [/quote]
To się chyba natręctwo nazywa
ja mam często tak, że wiele rzeczy musze zrobić po dwa razy. jednego łyka wody nie wezmę, zawsze dwa, tak samo pluje po dwa razy, jak bekne to też póżniej muszę jakoś tak zrobić żeby było drugi raz. Z pierdzeniem też tam mam. Kiedyś jak się zebżdziałem (tak bardzo soczyście) to w ogóle o tym zapomniałem i nierozłożyłem na dwa razy, to tak póżniej na siłę chciałem się zebżdzieć, ale już nie maiłem czym i trochę popuściłem w majtki.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- świeżak
zbieranie etykiet od piwa. kiedyś żadna etykieta nie mogła mi się oprzeć. teraz tylko jakies nietypowe, albo z fajną grafiką. i nawet czasami w knajpie sobie tak siedzę i delikatnie obrywam
a z rok temu chciałem sobie znaleźć na siłę hobby i zakupiłem kilka modeli kartonowych okrętów z XIV-XVI wieku. Skończyło się na podklejeniu tekturką kilku stron. największym moim hobby to jednak lenistwo z laptopem w ręku
a z rok temu chciałem sobie znaleźć na siłę hobby i zakupiłem kilka modeli kartonowych okrętów z XIV-XVI wieku. Skończyło się na podklejeniu tekturką kilku stron. największym moim hobby to jednak lenistwo z laptopem w ręku

who is TRU ??
- harvestman
Re: Wasze nietypowe hobby
Ostatnimi czasy wpędzam w konsternację wszystkich dookoła okrutną fazą na filmy wojenne made in Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich :) To chyba nostalgia za dzieciństwem, strasznie mi się wtedy podobały więc teraz postanowiłem to zweryfikować :)
Ja jestem fanem filmów sensacyjnych z Hong-Kongu z lat 80-tych. Nie da się tego oglądać, ale uwielbiam :)
-
- postuje jak opętany!
robię w drewnie.
- vicek
- zahartowany metalizator
lizanie dupy
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bezrobocie
- Silent_Sea
smarkanie i wyprawy w kosmos rowerem
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Bezdech
forum masterful
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Sgt. Barnes
Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich", "Kasię i Tomka", stare polskie filmy wojenne, gdzie rządzi KBW, UB i AL oraz "Dziennik Telewizyjny" z 1989 r. na TVP Historia.
Czas iść do specjalisty czy samo przejdzie?
Czas iść do specjalisty czy samo przejdzie?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Biały
- w mackach Zła
ja oglądam regularnie od kilku lat, 10/10 i nigdy się nie znudziSgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich"
- Sgt. Barnes
Biały pisze:ja oglądam regularnie od kilku lat, 10/10 i nigdy się nie znudziSgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich"
Najśmieszniejsze jest to, że kiedyś zupełnie nie trawiłem, a teraz: na kobietę krzyczę, jak mi coś tam świergocze, kiedy na ekranie Marian Menda puka do Ferdynanda o 1:00 nad ranem celem wypicia flaszki ;-)
I już zaczynam mówić Boczkami i Ferdynandami - teraz nie mówię "obcęgi" tylko "klapcęgi" :-)
Widać, do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.