Czy "metalowcy" to tylko chopy? (odrzucając te inne "pcie")

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Czy "metalowcy" to tylko chopy? (odrzucając te inne "pci

03-04-2011, 12:32

Kurt pisze:Pić piję, tylko z jakiegoś dziwnego powodu nie mam wtedy ochoty siadać do komputera i dzielić się ze światem moimi przemyśleniami odnośnie, um, wszystkiego.

Rozpoznaję po ilości postów (vide czego teraz słuchacie) lub po poziomie merytorycznym, gdzie często są to bzdury typu, ja żyłem w czasach sceny "podziemnej" i tylko ja wiem co to jest prawdziwy metal. Za to ostatnie zresztą sam się kajałeś. No i zakładasz wątki typu ten, trochę z dupy, jak dla mnie.
Dobrze , dotarło.

Daj jakieś wskazówki:
1. z jaką częstotliwością mogę sobie "nabić" posta
2. o jakich latach nie pisać , by nie wyjść na "pozera" i nie obrazić Szacownego Grona
i najważniesze:
3. Kogo obraziłem i w której "pijackiej" , jak to piszesz ,konstatacji...
535

03-04-2011, 12:35

0ms pisze:napierdalasz post za postem i gadasz sam do siebie na forum internetowym nad ranem :P

tak btw, to chyba chat powstal wlasnie z mysla o czyms takim
ale przecież nie bluźnię nikomu, a te parę literek , które sobie "pierdyknę" , nie wywróciło chyba jeszcze żadnego rządu i nie podeptało niczyjej godności, więc nie wiem o co ten zgiełk.
535

03-04-2011, 12:37

Muszę przeprosić, znów cytatem, który może zostać źle odebrany;
"dzisiaj jest niedziela, my nie idziemy do kościoła, my idziemy na mecz, nas piłka nożna woła"
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

03-04-2011, 12:58

na tym forum i tak sie podchodzi bardzo liberalnie do offtopow, wielokrotnego postowania i tego typu historii (choc co innego offtop na jakims poziomie merytorycznym a co innego takie tam sranie bez ladu i skladu), wiec jesli ludzie zaczynaja ci zwracac uwage, ze robisz smietnik to cos jest na rzeczy. zle sie forum przez cos takiego czyta. sa po prostu jakies granice - kilka takich osobnikow wiecej i Maniek sam sprzatalby pewnie z tydzien po jednym dniu ;) tyle ode mnie

Moja propozycja: zaloz sobie osobny temat na takie rzeczy (w sumie nawet ten moze byc) i tam napierdalaj do woli jak cie najdzie ochota, a w zwyklych trzymaj sie dosc luznych mimo wszystko tutejszych regul. no i tak jak pisalem - zawsze jeszcze zostaje chat, mozesz jebac kler razem z Rivenem itp ;)
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

03-04-2011, 13:02

A hydepark dla debili już usunęli?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

03-04-2011, 13:05

"Twoja stara i inne ścierwa" juz chyba poszlo sie jebac
535

03-04-2011, 13:26

Morph pisze:A hydepark dla debili już usunęli?
"Pocisnąłeś" mi jak Władek jelczem na "zakopiance", odpowiem grzecznie , acz stanowczo:

"hyde park dla debili" znów otwarty, było ze trzysta miejsc , ale się spóźniłem ze swą aplikacją, gdyż wszystkie miejsca zajęte były przez Ciebie - tyle prywaty

ps Proszę o wywalenie mojego profilu, jeżeli przekraczam granicę dobrego smaku, obrażam czyjeś uczucia i inteligencję i będzie po sprawie

Lecę , bo spóźnię się przez to wszystko do Świątyni.
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

03-04-2011, 13:29

Ja pierdolę chodziło mi o temat:
Twoja stara i inne ścierwa czyli masterfulowy hyde park dla wtórnie ograniczonych

W prywaty się w niedziele nie bawię.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

03-04-2011, 13:29

Kurwa... nie o to chodzi, czy kogoś obraziłeś, czy jesteś pozerem itd. Po prostu tak jak kolega Oms napisał, ciężko się czyta jak takie przemyślenia z dupy się pojawiają, czasami nie związane z danym tematem, po prostu. Z mojej strony eot.
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

03-04-2011, 17:25

Ale 535 słusznie napisał - nieważne, czy na soberze, czy poza. Można domniemiewać, że jest kilka (nie więcej niż 3) psitek na forum, które racjonalnie schowały się pod płaszcz z męskiej sierści. :) No nie mówcie, że nie macie choć jednego typu typa. ;D
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
535

03-04-2011, 21:08

Husar pisze:chwalisz się czy żalisz tą konkubiną?
Zaznaczając ten fakt, chodziło mi o zwrócenie uwagi na taką zabawną sprawę, że część ludzi jebie równo kościół i religię , mając jednocześnie ochrzczone dzieci , kościelne śluby, obchodząc katolickie święta itd. Tylko tyle...

Kurt pisze:Kurwa... nie o to chodzi, czy kogoś obraziłeś, czy jesteś pozerem itd. Po prostu tak jak kolega Oms napisał, ciężko się czyta jak takie przemyślenia z dupy się pojawiają, czasami nie związane z danym tematem, po prostu. Z mojej strony eot.
Czytam jeden z tematów i faktycznie muszę przyznać Ci rację. Ciężko się czyta moich 11 postów z rzędu, znacznie lepiej i przyjemniej wchodzi temat, w którym "szermierka" słowna kończy się na wzajemnym obrzucaniu "chujami"
Wezmę założę sobie drugie konto z innego komputera i będę wyzywał się w dwóch osobach, ubaw będzie
"po pachy":)
Dobrze czyta się też odpowiedzi półsłówkami -pokemonami :), szybko strony lecą.
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

03-04-2011, 23:24

535 pisze:Zaznaczając ten fakt, chodziło mi o zwrócenie uwagi na taką zabawną sprawę, że część ludzi jebie równo kościół i religię , mając jednocześnie ochrzczone dzieci , kościelne śluby, obchodząc katolickie święta itd. Tylko tyle...
Muszę przyznać, że naprawdę zacnie zakamuflowałeś ten aspekt.
535 pisze: Czytam jeden z tematów i faktycznie muszę przyznać Ci rację. Ciężko się czyta moich 11 postów z rzędu, znacznie lepiej i przyjemniej wchodzi temat, w którym "szermierka" słowna kończy się na wzajemnym obrzucaniu "chujami"
Wezmę założę sobie drugie konto z innego komputera i będę wyzywał się w dwóch osobach, ubaw będzie
"po pachy":)
Dobrze czyta się też odpowiedzi półsłówkami -pokemonami :), szybko strony lecą.
Przeprowadź badania nad możliwościami opcji "edytuj". Jeśli przerasta to Twoje możliwości, to pisz posty w notatniku, jak już odpowiesz wszystkim po kolei, to wtedy wklej to na forum.

Wracając natomiast do tematu, to tak, miażdżąca większość metalowców to faceci, kobiety czasem też, ale rzadko.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

03-04-2011, 23:31

jebię kościół, nie mam dzieci, jak będę je miał to sam nie ochrzczę, ślub mam tylko cywilny, bo niby dlaczego miałbym mieć kościelny, skoro nie jestem chrześcijaninem. równie dobrze mógłbym wziąć ślub w meczecie. słowem: jestem zajebisty.
bo to o tym ten temat jest, tak?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
535

03-04-2011, 23:38

Czesław pisze: Przeprowadź badania nad możliwościami opcji "edytuj". Jeśli przerasta to Twoje możliwości, to pisz posty w notatniku, jak już odpowiesz wszystkim po kolei, to wtedy wklej to na forum.
Dziękuję za poradę, ale nie wiem , czy w możliwościach tej opcji wyczytam , co winno znaleźć się w tych postach, wiesz chodzi mi o poprawny wzorzec masterfulowego posta, no i czy jest tam podana dopuszczalna zawartość
alkoholu we krwi, która pozwala owe posty formułować.
Scaarph pisze:jebię kościół, nie mam dzieci, jak będę je miał to sam nie ochrzczę, ślub mam tylko cywilny, bo niby dlaczego miałbym mieć kościelny, skoro nie jestem chrześcijaninem. równie dobrze mógłbym wziąć ślub w meczecie. słowem: jestem zajebisty.
bo to o tym ten temat jest, tak?
Jak chcesz mi przypierdolić to po prostu to zrób , w końcu sam się "wystawiłem", po co tak kombinować:)?
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

04-04-2011, 00:11

Obrazek
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

04-04-2011, 00:14

535 pisze: Jak chcesz mi przypierdolić to po prostu to zrób , w końcu sam się "wystawiłem", po co tak kombinować:)?
nie rozumiem. po prostu wypowiedziałem się w temacie i tyle. dlaczego miałbym chcieć ci przypierdolić i przede wszystkim JAK?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
535

04-04-2011, 00:17

Scaarph pisze:
535 pisze: Jak chcesz mi przypierdolić to po prostu to zrób , w końcu sam się "wystawiłem", po co tak kombinować:)?
nie rozumiem. po prostu wypowiedziałem się w temacie i tyle. dlaczego miałbym chcieć ci przypierdolić i przede wszystkim JAK?
aaa to może ja nie rozumiem:) magnez mam wypłukany...
[V]

04-04-2011, 00:18

Obrazek
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

04-04-2011, 00:27

no widzę znów się część uniosła regułami inni wyższością umysłu inni lepsi od inniejszych. Nieźle się czyta przepychankę zwłaszcza jak ktoś rzuca argument inny odpowiada 'bo tak' a facet od posta chciał zagaic temat babek. Czasem myślę że trzeba wcześniej pytać o pozwolenie co niektórych bo może ich w oczy kole , źle się forum czyta itd. Ja pierdole co za bzdury.
Forum jest do pisania i nikomu po za moderatorami nie wolno mówić co ma być napisane i ile. Jak wiele postów i jak merytorycznych.
Chyba że się mylę. Inni przecież widzą czy byłem w kościele czy mam koszulkę Blasphemy i czy wreszcie mogę zdanie wypowiedzieć.
535

04-04-2011, 00:28

Obrazek
znów narozrabiałem-biedny miś

Kolego Feniks nie broń tego, ja po prostu nie rozumiem twardych reguł tego forum i szkoda, byś jeszcze Ty przy okazji "obskoczył" burę od "chłopaków".
ODPOWIEDZ