Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dowcipy v. n'ta
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zostaje zaprosić Mariusza na MMF. Twórczo rozwinie, uzupełni myśl pacjentova, chłopak znajdzie w końcu tego, któremu będzie mógł szeptać do uszka o "zboczonych pedałach z 15 tys. partnerów". Same profity. Do tego też aspekt terapeutyczny i pomocowy będzie mieć miejsce. W grupie będzie im raźniej, przyjaźniej, świat stanie się bardziej zrozumiały, akceptowalny. A tu się nie pogorszy, bo psychiatryk i tak jest od dłuższego czasu ...NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 20:45Kurde. Mariusz mówi, że jesteśmy niemieckimi niewolnikami, a na systemie kaucyjnym zarabiają niemieckie firmy i że on tylko do tego dokłada. Dziwny gość. Może z wiekiem się tak robi.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
NoGodsNoMasters
- rozkręca się
Trochę mi głupio, bo nie do końca wiem o czym piszesz, ale faktycznie jak przyszedłem do tej pracy to Mariusz pytał natarczywie, czy przypadkiem nie lubię chłopców z racji mojej bujnej fryzury. Miałem nawet zgłosić kierownikowi, ale odpuściłem.Ascetic pisze: ↑11-04-2026, 20:55Zostaje zaprosić Mariusza na MMF. Twórczo rozwinie, uzupełni myśl pacjentova, chłopak znajdzie w końcu tego, któremu będzie mógł szeptać do uszka o "zboczonych pedałach z 15 tys. partnerów". Same profity. Do tego też aspekt terapeutyczny i pomocowy będzie mieć miejsce. W grupie będzie im raźniej, przyjaźniej, świat stanie się bardziej zrozumiały, akceptowalny. A tu się nie pogorszy, bo psychiatryk i tak jest od dłuższego czasu ...NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 20:45Kurde. Mariusz mówi, że jesteśmy niemieckimi niewolnikami, a na systemie kaucyjnym zarabiają niemieckie firmy i że on tylko do tego dokłada. Dziwny gość. Może z wiekiem się tak robi.
- Ascetic
pacjentov się rozwinie ze swoimi fiksacjami gej-analnymi (pytanie staje, nie kiedy, ale jak często), czemu już dał upust, hehe, wszystko stanie się niebezpiecznie jasne. Stej czujny, nigdy tyłem do pacjentova. Stej tjuns.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 22:26Trochę mi głupio, bo nie do końca wiem o czym piszesz, ale faktycznie jak przyszedłem do tej pracy to Mariusz pytał natarczywie, czy przypadkiem nie lubię chłopców z racji mojej bujnej fryzury. Miałem nawet zgłosić kierownikowi, ale odpuściłem.Ascetic pisze: ↑11-04-2026, 20:55Zostaje zaprosić Mariusza na MMF. Twórczo rozwinie, uzupełni myśl pacjentova, chłopak znajdzie w końcu tego, któremu będzie mógł szeptać do uszka o "zboczonych pedałach z 15 tys. partnerów". Same profity. Do tego też aspekt terapeutyczny i pomocowy będzie mieć miejsce. W grupie będzie im raźniej, przyjaźniej, świat stanie się bardziej zrozumiały, akceptowalny. A tu się nie pogorszy, bo psychiatryk i tak jest od dłuższego czasu ...NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 20:45Kurde. Mariusz mówi, że jesteśmy niemieckimi niewolnikami, a na systemie kaucyjnym zarabiają niemieckie firmy i że on tylko do tego dokłada. Dziwny gość. Może z wiekiem się tak robi.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Sybir
NoGodsNoMasters pisze:Mam takiego jednego kolegę Mariusza w pracy. Starszy facet , 48 lat. Oszukany przez system. Tak przynajmniej często powtarza. Wszystkie wyliczenia ma w jednym palcu. Tak samo jak ty. Mówi, że za komuny było lepiej, bo nie było unii, ludzie mieli więcej kasy i dostawali za darmo mieszkania. Cały czas narzeka. Nie da się słuchać tego lamentu. Całe szczęście, że mam słuchawki i mogę się trochę odciąć.Alter Ego pisze: ↑11-04-2026, 19:57Widzę, że kompletnie nie łapiesz, co mnie w ogóle nie dziwi, więc powiem jaśniej: płacę za to. Gdy czytam, że "w wielu gminach stawki za wywóz śmieci podniesiono o 20–25 proc., a w niektórych lokalizacjach opłaty sięgają nawet 50–53 zł miesięcznie od osoby" to przejść nad tym do porządku dziennego może tylko pasibrzuch z wypchanym portfelem. Przymocowanie zakrętek do butelek - 130 tys. zł kosztów modyfikacji każdej linii produkcyjnej. System kaucyjny jeszcze lepiej, bo gdy butelka jest za bardzo zdeformowana to automat jej nie przyjmie i tracisz kasę. Zarabiają cwaniacy. PS. Po przyjęciu butelki automat zgniata tę butelkę...NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 19:27Dziadek, ale nikt ciebie do niczego nie zmusza. Wyrzucaj tak jak wyrzucałeś do tej pory.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
NoGodsNoMasters
- rozkręca się
Ok. Dzięki za ostrzeżenie, ale kim jest pacjentov? Przepraszam, ale trochę się gubię.Ascetic pisze: ↑11-04-2026, 22:35pacjentov się rozwinie ze swoimi fiksacjami gej-analnymi (pytanie staje, nie kiedy, ale jak często), czemu już dał upust, hehe, wszystko stanie się niebezpiecznie jasne. Stej czujny, nigdy tyłem do pacjentova. Stej tjuns.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 22:26Trochę mi głupio, bo nie do końca wiem o czym piszesz, ale faktycznie jak przyszedłem do tej pracy to Mariusz pytał natarczywie, czy przypadkiem nie lubię chłopców z racji mojej bujnej fryzury. Miałem nawet zgłosić kierownikowi, ale odpuściłem.Ascetic pisze: ↑11-04-2026, 20:55
Zostaje zaprosić Mariusza na MMF. Twórczo rozwinie, uzupełni myśl pacjentova, chłopak znajdzie w końcu tego, któremu będzie mógł szeptać do uszka o "zboczonych pedałach z 15 tys. partnerów". Same profity. Do tego też aspekt terapeutyczny i pomocowy będzie mieć miejsce. W grupie będzie im raźniej, przyjaźniej, świat stanie się bardziej zrozumiały, akceptowalny. A tu się nie pogorszy, bo psychiatryk i tak jest od dłuższego czasu ...
- Ascetic
Ten, który się śmieje w twarz tym co wyznaczyli granice, że na multikontach tutaj nie balujemy.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 22:45Ok. Dzięki za ostrzeżenie, ale kim jest pacjentov? Przepraszam, ale trochę się gubię.Ascetic pisze: ↑11-04-2026, 22:35pacjentov się rozwinie ze swoimi fiksacjami gej-analnymi (pytanie staje, nie kiedy, ale jak często), czemu już dał upust, hehe, wszystko stanie się niebezpiecznie jasne. Stej czujny, nigdy tyłem do pacjentova. Stej tjuns.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 22:26
Trochę mi głupio, bo nie do końca wiem o czym piszesz, ale faktycznie jak przyszedłem do tej pracy to Mariusz pytał natarczywie, czy przypadkiem nie lubię chłopców z racji mojej bujnej fryzury. Miałem nawet zgłosić kierownikowi, ale odpuściłem.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
NoGodsNoMasters
- rozkręca się
Nic z tego nie rozumiem.
- Ascetic
Wszystko stanie się jasne <Z czasem>. Niestety.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Sybir
Czy kojarzysz użytkownika o nicku Pacjent?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
NoGodsNoMasters
- rozkręca się
- Ascetic