Kto konkretnie będzie, z świata boksu? Akurat śledzę bardzo uważnie boks i jestem ciekaw.
Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Diablo, Głowacki to na dobry początek wśród gości
Głowacki z moim wspólnikiem prowadzi szkółkę boksu co pewnie zdołałeś wyśledzić na FB
Głowacki z moim wspólnikiem prowadzi szkółkę boksu co pewnie zdołałeś wyśledzić na FB
- uglak
Tomasz, dałbyś wreszcie zarobić jakiemuś grafikowi, żebyście mieli identyfikację wizualną jak duża firma. Wiem, że wiele osób na to nie zwraca uwagi, ale zobacz jak na koszulce wygląda logo 2 Progi i Wrzos, a jak wasze i tej bieda-firmy reklamowej. To białe tło aż kłuję w oczy
Guilty of being right
-
Wiem kurwa. Do poprawki na przyszłość. Trochę na szybciocha robione.
W ogóle musimy trochę bardziej te internety zacząć ogarniać. My nic z tego nie kumamy za bardzo. Kumpel mój bokser rozprowadził.........100 ponad biletów po samych znajomych. My w marketing intertnetowy nic nie umiemy. Właściwie sprzedaż biletów idzie po znajomych. Ja nie ogarniam internetów takie prawde.
Czorno magia. Przy drugiej edycji na pewno trzeba zaangażwoać jakaś profesjonalną firmę jakbyśmy chcieli to do większego np obiektu przeniesć. Kontrakt na transmisję online w zeszłym tygodniu sfinalizowałem kurwa gdzie w sumie chłopaki sami nas znaleźli Taka to czasami myślenie ale my ziutki jesteśmy amatorzy z ułańśką fantazją:D
Wszystko włąsnym sumptem robimy. Jest pomysł żeby nam jakaś agencja to profesjonalnie poprowadziła na przyszłosć ale z tą pierwszą edycją stwierdziliśmy że robimy wszystko sami.
I się z Arturem wzajemnie nakręcamy.
Nawet na ważenie zawodników nie dotarłem bo niestety Kancelaria mnie trzyma i zobowiązania firmowe:(
W ogóle musimy trochę bardziej te internety zacząć ogarniać. My nic z tego nie kumamy za bardzo. Kumpel mój bokser rozprowadził.........100 ponad biletów po samych znajomych. My w marketing intertnetowy nic nie umiemy. Właściwie sprzedaż biletów idzie po znajomych. Ja nie ogarniam internetów takie prawde.
Czorno magia. Przy drugiej edycji na pewno trzeba zaangażwoać jakaś profesjonalną firmę jakbyśmy chcieli to do większego np obiektu przeniesć. Kontrakt na transmisję online w zeszłym tygodniu sfinalizowałem kurwa gdzie w sumie chłopaki sami nas znaleźli Taka to czasami myślenie ale my ziutki jesteśmy amatorzy z ułańśką fantazją:D
Wszystko włąsnym sumptem robimy. Jest pomysł żeby nam jakaś agencja to profesjonalnie poprowadziła na przyszłosć ale z tą pierwszą edycją stwierdziliśmy że robimy wszystko sami.
I się z Arturem wzajemnie nakręcamy.
Nawet na ważenie zawodników nie dotarłem bo niestety Kancelaria mnie trzyma i zobowiązania firmowe:(
Ostatnio zmieniony 14-01-2025, 10:21 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Śledzę walki, nie profile na fejsbuku, dlatego pytałem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Spoko,sam nienawidzę mediów społecznościowych.
No i wiadomo kto będzie . Dusza towarzystwa Artur Bicek. Jego na naszej imprezie nie może zabraknąc. Zawsze obecny:D Najbardziej aktywna osoba w narożniku bokserskim. Z Arturem Bickiem robiliśmy razem ostatnią galę bokserską.
-
Fight club pełny ludzi. Każde miejsce wyprzedane. Dziękuję wszystkim za przybycie. Walki urwały głowę. Kurwa już mam w głowie druga edycję. Na pewno wkleimy fotki ale to jak pozbieram ludzi.
Nie spodziewałem się takiej frekwencji, naprawdę. Że w ogóle to z Kumplem do kupy zbierzemy
Poznań chciał igrzysk - dostał. Było zajebiscie. Stresu sporo ale kurwa daliśmy radę.
A historie nie będę pisał - i tak nikt by w nie uierzyl. Never stop the madness.
Moje miejsce jest w podziemiu.
Tak se pomyślałem że druga edycja zależy od Was, od frekwencji. Nie sądziłem że będzie wszystko wyprzedane. Dzięki. Juz w głowie druga edycja imprezy.
Obok mnie tu były boksy za 12 tys zł. Tomek czy cie nie pojebało z cenami. Wszystko wyprzedane. Zero ściemy.
Walki kobiet i parsboks tu oddaje największy szacunek.
W tym całym szaleństwie też chodziło o to czy wy pojeby jesteście w stanie to okiełznać. Jesteśmy.
Dzięki. Widzimy się maksymalnie za pół roku. Ja już knuje 2 edycję.
Never stop the madness.
Wy decydujecie o przyszłości. Ja jestem Wykonawca. Swoją postawą pokazaliście ze wszystko można. Dziękuje kłaniam się nisko.
2 edycja odbędzie się na Śląsku
Nie spodziewałem się takiej frekwencji, naprawdę. Że w ogóle to z Kumplem do kupy zbierzemy
Poznań chciał igrzysk - dostał. Było zajebiscie. Stresu sporo ale kurwa daliśmy radę.
A historie nie będę pisał - i tak nikt by w nie uierzyl. Never stop the madness.
Moje miejsce jest w podziemiu.
Tak se pomyślałem że druga edycja zależy od Was, od frekwencji. Nie sądziłem że będzie wszystko wyprzedane. Dzięki. Juz w głowie druga edycja imprezy.
Obok mnie tu były boksy za 12 tys zł. Tomek czy cie nie pojebało z cenami. Wszystko wyprzedane. Zero ściemy.
Walki kobiet i parsboks tu oddaje największy szacunek.
W tym całym szaleństwie też chodziło o to czy wy pojeby jesteście w stanie to okiełznać. Jesteśmy.
Dzięki. Widzimy się maksymalnie za pół roku. Ja już knuje 2 edycję.
Never stop the madness.
Wy decydujecie o przyszłości. Ja jestem Wykonawca. Swoją postawą pokazaliście ze wszystko można. Dziękuje kłaniam się nisko.
2 edycja odbędzie się na Śląsku
-
My tu dalej szalejmy ale Wez Was nic o Was. Wy tworzycie historie jak to dalej będzie się wyglądać. Jeszcze raz dziękuję. Byliście wszędzie.
-
- postuje jak opętany!
- uglak
Skandaliczna, antypolska dywersja na dzisiejszy Baltic Porter Day!
Guilty of being right
-
Ależ to było perfekcyjnie. Walki krew sie lałą- , wódka też, chyba to była najlepsza impreza na której byłem od dawna i którą sam organizuje. WIdzimy się na przełomie wakacji. Jeszcze raz nisko się kłaniam. To była perfrekcja. Zapełniliście klub po brzegi. Dziękuje za zaufanie! Ave Szatan
Dotarłęm do domu a ciężko było. Jestem zmęczony jak dziwka po gangbangu ale warto.
DZIĘKUJE .
Nie spodziewałem się tego-szczerze, nie spodziwałęm się z Waszej strony takiego zaangażowania. Chapeau bas dla Was, mam taką motywację żeby robić to dalej że kurwa musi znaleźć ujście. Do wakacji.
Dotarłęm do domu a ciężko było. Jestem zmęczony jak dziwka po gangbangu ale warto.
DZIĘKUJE .
Nie spodziewałem się tego-szczerze, nie spodziwałęm się z Waszej strony takiego zaangażowania. Chapeau bas dla Was, mam taką motywację żeby robić to dalej że kurwa musi znaleźć ujście. Do wakacji.
Ostatnio zmieniony 18-01-2025, 16:55 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
nie ma za co, do następnego
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Dzięki że byłeś. Jeśli byłeś. Teraz po tym wszystkim mam kurwa taką motywację żeby coś organizować ,że miazga. Nie sądziłem że cały klub wyprzedam, nie sądziłem ,że wszystko się tak uda, -zawsze z tyłu głowy mam jakieś podłe myśli, że nie do wiozę a do wiozłem na 100%.- jestem optymistą realistycznym
Kurwa teaz myślę tylko o 2 edycji ale już na większym obiekcie z większą ilością fajerwerków. No solace. A pomysłów bez liku. HHAhahhahah. Szczerze nie sądziłem - gdzieś tam Chłopaki widziały że mnie po nerkach napierdala, że się przejmuje, żeby też się nie ośmieszyć ....................zawsze mam takie parszywe myśli a tu jeb
Impreza perfekcyjna, walki perfekcyjne, frekwencja perfekcyjna. ludzie perfekcyjni. Tak jak powiedziałęm moje miejsce jest w podziemiu. I tu zostaje.
Ja tam przez internet jakieś śmieszne ilości biletów sprzedałem. Dosłownie. Podziemie ma się do podziemia tak że nie musisz biletów przez internet sprzedawać żeby całe podziemie Poznania ściągnąć. I to jest piękne. Zaufanie wśród ludzi.......to co zawsze powtarzam
Motywacja do dalszych rzeczy. Dla mnie znaczy WSZYSTKO.
Nie spodziewałem się aż tak
Ludzie z podziemia sztuk walki to nie metaluchy co jończa ze bilet za drogi, kurwa to nie pasuje,tamto nie pasuje. Całkwocie inne środowisko. TOmek za ile masz te boksy- 12 tys złotych, są i za 10 tys. Dla takich ludzi to nie jest drogo bo wszystkie loże mi poszły.
Kurwa teaz myślę tylko o 2 edycji ale już na większym obiekcie z większą ilością fajerwerków. No solace. A pomysłów bez liku. HHAhahhahah. Szczerze nie sądziłem - gdzieś tam Chłopaki widziały że mnie po nerkach napierdala, że się przejmuje, żeby też się nie ośmieszyć ....................zawsze mam takie parszywe myśli a tu jeb
Impreza perfekcyjna, walki perfekcyjne, frekwencja perfekcyjna. ludzie perfekcyjni. Tak jak powiedziałęm moje miejsce jest w podziemiu. I tu zostaje.
Ja tam przez internet jakieś śmieszne ilości biletów sprzedałem. Dosłownie. Podziemie ma się do podziemia tak że nie musisz biletów przez internet sprzedawać żeby całe podziemie Poznania ściągnąć. I to jest piękne. Zaufanie wśród ludzi.......to co zawsze powtarzam
Motywacja do dalszych rzeczy. Dla mnie znaczy WSZYSTKO.
Nie spodziewałem się aż tak
Ludzie z podziemia sztuk walki to nie metaluchy co jończa ze bilet za drogi, kurwa to nie pasuje,tamto nie pasuje. Całkwocie inne środowisko. TOmek za ile masz te boksy- 12 tys złotych, są i za 10 tys. Dla takich ludzi to nie jest drogo bo wszystkie loże mi poszły.
-
NIe ma zajęcia bez forumowego zdjęcią -tak się bawiliśmy
Szatan jest blisko. Bawiliśmy się na 100%. Nawet jedna dziewczyna wpadła na pokoje i z nami spała po pokojach. Ja jej kurwa nie znam. W Warsie w pociągu się przylepiła. I tak z nami została................
Nawet o muzyce nie było czasu pogadać bo ciągle się coś działo.
Szatan jest blisko. Bawiliśmy się na 100%. Nawet jedna dziewczyna wpadła na pokoje i z nami spała po pokojach. Ja jej kurwa nie znam. W Warsie w pociągu się przylepiła. I tak z nami została................
Nawet o muzyce nie było czasu pogadać bo ciągle się coś działo.
-
- zaczyna szaleć
Było znakomicie na gali . Pełny pfofesjonalizm. Tomek świetnie to zorganizowałeś... dzięki za wszystko.... do następnego razu.
-
Dzięki, dzieki, dziękuje za Twoje Towarzystwo. Było świetnie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a dzisiaj przyszedł nastepny mail o treści:Żułek pisze: ↑06-12-2024, 16:46w sumie to nie wiem czy to mnie cieszy czy wkurwia ale idealnie się nadaje tutaj
dostałem maila od Eventima
Cześć!
Koniec roku to wyjątkowy czas podsumowań i prezentów. I my właśnie piszemy w tej sprawie bo mamy dla Ciebie niespodziewany prezent, a raczej chcielibyśmi przypomnieć o niewykorzystanym Voucherze Eventim!
Ponieważ należysz do naszego programu Eventim FanBonus, w styczniu tego roku otrzymał_ś od nas Voucher Eventim. Teraz masz ostatnią szansę, by go wykorzystać
To bardzo proste! Wyszukaj ulubione wydarzenie z oferty dostępnej na Eventim.pl, dodaj interesujące Cię bilety do koszyka i wpisz kod swojego vouchera w pole „Wykorzystaj voucher Eventim”.
Kwota, która pozostała do wykorzystania to: 0 zł
Kod Twojego vouchera: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pamiętaj, żeby wykorzystać środki do 31.12.2024 r.!
W przypadku gdy wartość nominalna punktów FanBonus przewyższa kwotę Twojego zamówienia, pozostałe punkty będzie można wykorzystać podczas kolejnej transakcji na Eventim.pl (pamiętaj o zakupach do końca 2024 roku!).
Mamy nadzieje, że ta wiadomość umiliła Ci Mikołajki!
Życzymy wspaniałej zabawy i wielu niezapomnianych przeżyć!
Zespół Eventim.pl
dobre i tyle
Eventim
Twój Voucher FanBonus własnie do Ciebie dotarł!
Drogi Kliencie, Droga Klientko,
Od momentu przystąpienia do FanBonus, przez cały rok (liczony od stycznia do grudnia), do każdego Twojego zamówienia naliczaliśmy 4% rabatu, którzy otrzymujesz w postaci vouchera
Informacje o Twoim bonusie
Twój fanBonus: 19,23 zł
Kod Vouchera XXX
Z Vouchera możesz skorzystać przy kolejnych zakupach na Eventim.pl
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DST
- rasowy masterfulowicz
Powrót na Krav Magę po chyba 10 latach impasu mnie cieszy. Już posiniaczony i zadrapanie pod okiem.
- Medard
jeden z moich siostrzeńców zaprezentował mi teledysk 'Sing for the Moment' niejakiego Eminema, skojarzyłem, że to przecież cover Aerosmith 'Dream on',
cieszy mnie, że zaczął szukać w necie i zainteresował się Aerosmith i poznał sporo ich kawałków,
lepsze to niż rap i dobre na start do słuchania muzyki rockowej,
tak więc zrobiłem dobry uczynek
cieszy mnie, że zaczął szukać w necie i zainteresował się Aerosmith i poznał sporo ich kawałków,
lepsze to niż rap i dobre na start do słuchania muzyki rockowej,
tak więc zrobiłem dobry uczynek
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wybitnie mnie cieszy, że udało się sprzedać łóżko z którym nie mieliśmy co robić za symboliczną cenę (kupiliśmy nowe). Wpadła kasa na dobry obiad, ktoś wyniósł, nie trzeba się przejmować magazynowaniem;)
A substitute for God, a sacred muse
The hell with it, it's just a lame excuse
Everything I ever used I have abused
All I live for is my heaven of high
I'll be there when the sun goes down
The hell with it, it's just a lame excuse
Everything I ever used I have abused
All I live for is my heaven of high
I'll be there when the sun goes down