Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Wyrazy współczucia Hellion.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Najszczersze kondolencje! Mnie śmierć liże ostatnio od każdej możliwej strony. Trzy dni temu dopadła mnie nawet w robocie...
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
-
Cytat dnia;
Tak więc kochani nie marudźcie, że koncertów jest zbyt dużo, tylko pławcie się w muzycznej rozpuście, jakby jutra miało nie być. Bo stare chińskie przysłowie mówi: „Pieniądze nie wydane na muzykę są pieniędzmi straconymi”.
No chyba, że na kawę dla Marii... bo i tak wyda na muzykę.
"Można, ale nie trzeba" - mawiał pierwszy patriarcha zen Bodhidharma.
Tak więc kochani nie marudźcie, że koncertów jest zbyt dużo, tylko pławcie się w muzycznej rozpuście, jakby jutra miało nie być. Bo stare chińskie przysłowie mówi: „Pieniądze nie wydane na muzykę są pieniędzmi straconymi”.
No chyba, że na kawę dla Marii... bo i tak wyda na muzykę.
"Można, ale nie trzeba" - mawiał pierwszy patriarcha zen Bodhidharma.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
...a w zasadzie smuci, że paczka z nośnikami nowego albumu Mitochondrion czeka już na mnie w bazie, do której wrócę dopiero jutro popołudniu. ((
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Xvj nie choroba. 18 lat temu miałem podobnie.
Trzymaj się.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Przywieźli mi parę palet kostki ażurowej do wyłożenia podwórka i przy okazji pozarywali kostkę we wjeździe, tępe chuje.
Ubita była dobrze bo kiedyś był podobny transport innym sprzętem i wytrzymała. Widocznie nacisk kół musiał być większy.
Ubita była dobrze bo kiedyś był podobny transport innym sprzętem i wytrzymała. Widocznie nacisk kół musiał być większy.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wkurwia mnie to, ale jestem dość zaskoczony
Gość kupił kilka zinów
Wybrał jako kraj wysyłki Polskę, chociaż wyglądało to na adres w USA
Odezwałem się do niego, dopłacił, wysłałem do USA
Okazało się, że to jednak adres w Kanadzie, ale dotarło do niego mimo tego
Tylko że w środku jest.. książka, której nigdy w życiu nie widziałem.
Codokurwy.jpg
Gość kupił kilka zinów
Wybrał jako kraj wysyłki Polskę, chociaż wyglądało to na adres w USA
Odezwałem się do niego, dopłacił, wysłałem do USA
Okazało się, że to jednak adres w Kanadzie, ale dotarło do niego mimo tego
Tylko że w środku jest.. książka, której nigdy w życiu nie widziałem.
Codokurwy.jpg
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
… że dopiero w miarę ustabilizował się (nie rozwiązał) jeden poważny problem w mojej przestrzeni życiowej, a wczoraj pierdolną nowy, kolejny i to ze zdwojoną siłą. Przyznam, że powoli zaczynam słabnąć.
support music, not rumors
-
A idż Pan w chuj. Koniec roku jest zabójczy. Pewne tematy się spinają, pewne się nie spinają, stresów od zajebania. Mam dosyć jebania ludzi i myślenia za niektórych.
-
Rattlehead pisze: ↑23-11-2024, 20:54… że dopiero w miarę ustabilizował się (nie rozwiązał) jeden poważny problem w mojej przestrzeni życiowej, a wczoraj pierdolną nowy, kolejny i to ze zdwojoną siłą. Przyznam, że powoli zaczynam słabnąć.
Trzymaj się tam.
-
Nasum pisze: ↑02-12-2024, 21:41Rattlehead pisze: ↑23-11-2024, 20:54… że dopiero w miarę ustabilizował się (nie rozwiązał) jeden poważny problem w mojej przestrzeni życiowej, a wczoraj pierdolną nowy, kolejny i to ze zdwojoną siłą. Przyznam, że powoli zaczynam słabnąć.
Trzymaj się tam.
Trzymam kciuki by wszystko się wyprostowało.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
O to tonagrobek pisze: ↑22-10-2024, 12:51niby pierdzisz ale latasz za nim na każdym koncercie i pewnie jeszcze fotki robisz z ukrycia, ty mały zboku!Żułek pisze: ↑21-10-2024, 20:20też nie wiem ale od czego są wujki google
a na patronów i kawki Marii to pierdze ze śmiechu chłop se robi jaja a ludzie mu płacą"Rel" to skrót od "relatable". - To słowo oznacza zgodę - wyjaśnia członek Kapituły Plebiscytu. W najkrótszym rozumieniu to to samo co "prawda", coś, z czym możemy się utożsamić - wyjaśnia członek Kapituły Plebiscytu.
-
- rasowy masterfulowicz
Wkurwiaja mnie pseudo fundacje zjebanych ludzi którzy pod przykryciem pomocy zwierzętom wykorzystują naiwności ludzi, organizują fikcyjne zbiórki.Jakbym miał konkretne znajomości to bym zablokował organizowanie zbiórek tym patusom z linku niżej a świnki zabrał i przekazał odpowiednim ludziom.O tych ludziach jest sporo w necie, sporo potwierdzonych danych nt rzekomo fejkowych zbiórke, wymyślanym by zgarnąć siano.Mają rzesze fanów zapatrzonych jak pisowcy w jebanego karła.Jakikolwiek merytoryczny komentarz odrazu kończy sie bananem.Jadą na emocjach ludzi, wymyślają takie wpisy by wywołać jak najwieksze współczucie i politowanie i by ktoś wpłacił pieniądze.Jebać tego zezowatego cwela i tą ochydną kurwe
Szczerze? kurwa najebałbym ich tak że już nigdy nie mogliby dotknąć jakiegokolwiek zwierzaka pierdolone patusy
https://www.facebook.com/eugeniusz.prosiak
https://www.facebook.com/profile.php?id=61563754665156
Szczerze? kurwa najebałbym ich tak że już nigdy nie mogliby dotknąć jakiegokolwiek zwierzaka pierdolone patusy
https://www.facebook.com/eugeniusz.prosiak
https://www.facebook.com/profile.php?id=61563754665156
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
- Ascetic
@mocny
O czym mówimy. Jak jakieś nawalanki są nierzadko spięte z pomocą komuś tam, jeżeli to już polskiemu społeczeństwu nie przeszkadza, że pralnie idą pod rękę z pomocą (ostatnia akcja z niejakim Budda, czy jak mu tam szło), to widać, że da się w tę formę pomocy wrzucić wszystko. Albo jak ta co się rozbiła z patusem w Warszawie, i na bezczela otwiera zbióreczkę żebraczą (zablokowaną co prawda, ale próbę podjęła). Taki mamy klimat. Na kawki, na pomoc dla zwierzątek, na płytki, na kolejną jazdę po dragach i wódzie, jak akurat wypadek się wydarzył. Tutaj chyba od nas zależy, komu dajemy a komu nie. A jak ktoś jest idiotą, to nawet przepisy nie uchronią od tego, że złodzieje i naciągacze się pożywią. Tutaj bardziej powinno stanąć dlaczego Polaki są takimi debilami i się na takie bajty łapią.
O czym mówimy. Jak jakieś nawalanki są nierzadko spięte z pomocą komuś tam, jeżeli to już polskiemu społeczeństwu nie przeszkadza, że pralnie idą pod rękę z pomocą (ostatnia akcja z niejakim Budda, czy jak mu tam szło), to widać, że da się w tę formę pomocy wrzucić wszystko. Albo jak ta co się rozbiła z patusem w Warszawie, i na bezczela otwiera zbióreczkę żebraczą (zablokowaną co prawda, ale próbę podjęła). Taki mamy klimat. Na kawki, na pomoc dla zwierzątek, na płytki, na kolejną jazdę po dragach i wódzie, jak akurat wypadek się wydarzył. Tutaj chyba od nas zależy, komu dajemy a komu nie. A jak ktoś jest idiotą, to nawet przepisy nie uchronią od tego, że złodzieje i naciągacze się pożywią. Tutaj bardziej powinno stanąć dlaczego Polaki są takimi debilami i się na takie bajty łapią.
Poro
-
Byleby do 13 grudnia do wigilii firmowej później z górki właściwie już na spokojnie do końca roku. Wypchać jeszce zalegające w kolejce sprawy do sądu i można zająć się choćby szukaniem pozycji muzycznych które człowiek przeoczył w ciągu roku.
- Rejwan
Ukraincy mnie wybitnie wkurwiaja. Wczoraj póżnym wieczorem sobie wracałem do domu metrem i trójka jakichś najebanych ukraińskich budowlańców sobie paliło pety w wagonie :rzyg:
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nie ma tematu wybitnie mnie smuci to napiszę tutaj, mój powiat z bezrobociem na poziomie 16.7 na 5 miejscu w kraju, dobrze że Rzeszów blisko.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zwykle oznacza to 16.7% ludzi pracujacych bez umowy na czarno, ale faktycznie smutek. Chyba przydalyby sie nam tematy "wybitnie mnie smuci" oraz "troche mnie irytuje".
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
- Triceratops
Do konca roku chyba ze 200000 jdg sie zawiesi, oni tez chyba sie wliczaja?
woodpecker from space