Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Ciekawostki
Temat ciekawostki a niby dorosłe jednostki pierdolą o kocopołach, zjebane spierdolone łby, jebać was kurwyy.Niczym się nie różnicie od tych troli z komentarzy pod zjebanymi nagłówkami na fb.Jebać
Posłuchać czegoś ciekawego jebane dzbany
Posłuchać czegoś ciekawego jebane dzbany
-
- rasowy masterfulowicz
i jeszcze jeden, ja totalnie zmiękłem
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Ta dluga broda duzo mowi o jego charakterze, nie?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
'@Mocny' Ty niekulturalny chuju.
Co to za autorytarne narzucanie treści do czytania i dyskusji.?
Co to za autorytarne narzucanie treści do czytania i dyskusji.?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Daj mu spokój. Przepity chłopak, nie widzisz? Chwilowo przestał kontrolować to co ma pod kontrolą, to buzuje.
Poro
-
2 może 3 kilometry ode mnie. Zastanawiałem się regularnie nad hukami. Kurwa . My z łowiectwa nie polujemy , przecięcie mojego domu dosłownie 2 km wzdłuż pola. Kurwa osoashcodzi-chłopaki żadne myśliwie postawili instalację, która napierdala z broni prochowej i strzela do ptaków kilkadziesiąt razy dziennie Klnie się na samego siebie. Pytanie- ile zabiliście ptactwa. My tylko chcemy na spokojnie połowić.
Przeszedłem wokól rewiru- czy nie przesadzacie- skadże Tomek chceczmy tylko na spokojnie połowić. Ja pierdole...........
Zrobili jakaś konstrukcję , nie wiem czy się za głowę złapać, do opierdalania nie mam siły ale przypominają mi się czasy szczenieece. Też kiedyś byłem bajtel.
Przeszedłem wokól rewiru- czy nie przesadzacie- skadże Tomek chceczmy tylko na spokojnie połowić. Ja pierdole...........
Zrobili jakaś konstrukcję , nie wiem czy się za głowę złapać, do opierdalania nie mam siły ale przypominają mi się czasy szczenieece. Też kiedyś byłem bajtel.
-
Najbardziej pojebana rzecz- pytam się Kolegi- co to za strzały za naszym lasem; na pewno nie koło łowickie bo bym wiedział.
Tomek kurwa- jest paru architektów przestrzeni jak się ptaki zbliżają to wystrzeliwuje, okołu 20 sztuk ptactwa dzeinnie jest martwe,(martwe zbrojownie kontrukcyjnie) ktoś sobie wymyślił patent i wokół jeziorek automaty strzelają do ptactwa. i TAK JEST.
Nikt tego nie uzgadaniał.ach szkoda ryja strzępić. Pierdole to.
Tomek kurwa- jest paru architektów przestrzeni jak się ptaki zbliżają to wystrzeliwuje, okołu 20 sztuk ptactwa dzeinnie jest martwe,(martwe zbrojownie kontrukcyjnie) ktoś sobie wymyślił patent i wokół jeziorek automaty strzelają do ptactwa. i TAK JEST.
Nikt tego nie uzgadaniał.ach szkoda ryja strzępić. Pierdole to.
Ostatnio zmieniony 27-09-2024, 00:18 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żułek
mogliby takie u nas zrobić tam gdzie karmią gołębietomaszm pisze: ↑27-09-2024, 00:16NAjbardziej pojebana rzecz- pytam się Klegi- co to za strzały za naszym lasem; na pewno nie koło łowickie bo bym wiedział.
Tomek kurwa- jest paru architektów jak się ptaki zbliżają to wystrzeliwuje, okołu 20 sztuk ptactwa dzinnie jest martwe,(martwe zbrojownie kontrukcyjnie) ktoś sobie wymyślił patent i wokół jeziorek automaty strzelają do ptactwa. i TAK JEST.
tylko nie wiem jeszcze czy miałoby strzelac do gołębi czy do ludzi które je karmią
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Skuteczne narzędzie do walki z ptactwem to na pewno:)
- Żułek
no to można dawać do wawy, za dużo tu sraluchów
oczywiście mam na mysli tylko gołębie, inne ptaszki lubie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
No co Ty. Sami se zainstalowali ten nowoczesne systemy.Na moje myślenie a zbyt biegły nie jestem 180 ptactwa dzinnie bite.
Szerze nie byłem jeszcze na tych terenach. Liczę z odgłosów.
Mocno hukają i pewnie polują.
Ptactwo zabijają ,bo poznaje te rewiryl MOże od miejsca zameiszkania z 1,5 km maks.
Szerze nie byłem jeszcze na tych terenach. Liczę z odgłosów.
Mocno hukają i pewnie polują.
Ptactwo zabijają ,bo poznaje te rewiryl MOże od miejsca zameiszkania z 1,5 km maks.
- Żułek
-
Boze co za pierdoły. Ludzie maja mega wyobraźnie. Sam się jak debil dałem nabrać na tej historie o automatycznych zbrojeniach strzelających do ptaków. Kurwa zwykłsze odstraszaszcze hukowe, spłonęłem ze wstydu na kontroli ,że są uzasadnienione podejrzenia mieszkańców ,że nierejestrowany odstrzał ptactwa jest. Ja też kuwa debil jestem.
Sam łyknałem tą historię jak pelikan. Bo Ci ludzie co są właścicielami mogliby na to wpaść ale nic takiego nie ma miejsca. Coza kurwa blamaż. Wstyd mi.
Ja pierdole jaki blamaż. Jaki wstyd.
- Żułek
zdarza się najlepszymtomaszm pisze: ↑02-10-2024, 16:15Boze co za pierdoły. Ludzie maja mega wyobraźnie. Sam się jak debil dałem nabrać na tej historie o automatycznych zbrojeniach strzelających do ptaków. Kurwa zwykłsze odstraszaszcze hukowe, spłonęłem ze wstydu na kontroli ,że są uzasadnienione podejrzenia mieszkańców ,że nierejestrowany odstrzał ptactwa jest. Ja też kuwa debil jestem.
Sam łyknałem tą historię jak pelikan. Bo Ci ludzie co są właścicielami mogliby na to wpaść ale nic takiego nie ma miejsca. Coza kurwa blamaż. Wstyd mi.
Ja pierdole jaki blamaż. Jaki wstyd.
-
To w ogóle nie powinno mieć miejsca. Że uległem zasłyszanym historią okolicznej gawiedzi i ją po części kupiełem. Czuję się z tym do dupy. eh...........
- TheDude
- zahartowany metalizator
Nieźli zawodnicy! Wsiedli do samolotu, odlecieli i nikt nigdy potem nie znalazł ani tych dwóch panów ani samolotu.
https://en.wikipedia.org/wiki/2003_Ango ... appearance
https://en.wikipedia.org/wiki/2003_Ango ... appearance
- tomekw48
- postuje jak opętany!
Ciekawy scenariusz się nam rysuje... Jesteśmy mrówkami w naszym mrowisku zarządzanym przez AI. Niektórzy mogą mieć ból dupy po obejrzeniu tego wywiadu. Czekam z niecierpliwością na part two.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Jak można pomylić człowieka z dzikiem?
https://wiadomosci.wp.pl/marcin-mozdzon ... 780237280a
https://wiadomosci.wp.pl/marcin-mozdzon ... 780237280a
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Fajny wywiad, ale nic nowego w sumie nie powiedział poza tym co jest ogólnie znane.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- weteran forumowych bitew
Nie wiem czy tylko patroni, ale takie coś Dunaj wymyślił:
https://radio357.pl/lp/metaltop/
https://radio357.pl/lp/metaltop/