Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Przy muzyce o sporcie v.3
Iga brąz. Brawo!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
cudowna jest
- 10,5
- postuje jak opętany!
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
ooo, w ogóle nie moja bajka, te gitarowe zagwizdy (nie wiem jak to się technicznie nazywa) zaraz na początku sprawiają, że nie mogę tego znieść, brzmi to wszystko jak jakaś druga fala amerykańskiego nju metalu, ale smutniejsza wersja, no i te klikające, plastikowe stopy, sory, dałem radę 3 minuty, kojarzy mi się to z kapelami a'la Drowning Pool, których namiętnie słuchał mój kuzyn
A na temat, dziś Swoboda powalczy, może o medal?
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- postuje jak opętany!
No pieknie, udzwignela ciezar.
W meskim kolejny wielki pojedynek Djokovicia z Alcarazem w finale - jedyny skalp jaki brakuje serbowi w karierze, ale faworytem jest hiszpan ktory wyglada na goscia ktoty bedzie scigal w przyszlosci rekordy Big3.
Siatkarze wyraznie gorsi id makaroniarzy - w 1/4 niewygodna zawsze Slowenia. Kazdy medal bedzie sukcesem.
-
- postuje jak opętany!
Gojira na The Link/From Mars to swietny przebojowy metal na przecieciu DM/Fear Factory/Mastodon.bartwa pisze: ↑03-08-2024, 16:44
ooo, w ogóle nie moja bajka, te gitarowe zagwizdy (nie wiem jak to się technicznie nazywa) zaraz na początku sprawiają, że nie mogę tego znieść, brzmi to wszystko jak jakaś druga fala amerykańskiego nju metalu, ale smutniejsza wersja, no i te klikające, plastikowe stopy, sory, dałem radę 3 minuty, kojarzy mi się to z kapelami a'la Drowning Pool, których namiętnie słuchał mój kuzyn
A na temat, dziś Swoboda powalczy, może o medal?
A z medalem Swobody to ladny odlot nie przy tych wszystkich czarnulkach - niestety nie dostala sie do finalu, braklo zaledwie 0,01s
- Żułek
i bardzo dobrze, nie lubie jej
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Oki
- weteran forumowych bitew
Nie, ale to był wypadek przy pracy, bo z Serbią nie istnieli, a z Łotwą łatwiej nie będzie więc pewnie zasłużony koniec przygody olimpijskiej już jutro. Tym bardziej szkoda frajerstwa z Żabotami.immortal69 pisze: ↑31-07-2024, 23:17Przyznaj się, że udzieliłeś im kilku porad taktycznych bo dzisiaj zerżnęli Jankesów
- bartwa
no fakt, nie ta rasa, niech się dziewczyna weźmie za podnoszenie ciężarów
Kaczmarek na jedno kółko będzie miała większą szansę
ale i tak było warto dziś oglądać, żeby zobaczyć FENOMENALNY finisz Femke Bol w sztafecie mieszanej
no i co się stało, że nie wystartowała mała Jamajka z kolorowymi włosami? bo komentatorzy od siedmiu boleści nawet się nie zajaknęli
spektakularnie spadamy w klasyfikacji medalowej, obecnie 44 pozycja. czy mamy szanse na JAKIEKOLWIEK złoto? nie tylko w lekkiej? szczerze zaczynam wątpić
mam nieodparte wrażenie, że sport się w Polsce kończy, nie dziwota skoro młodzież interesują tylko telefony i, tfu, hiphop
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
Dobrze, że u tych tutaj jest taka kultura, że nawet telewizory w jako takich hotelach nie występują w naturze. No może poza lobby i salą zabaw i rozrywek wszelakich. Korciłoby człowieka aby zjechać i obejrzeć tych nieudaczników. Zawsze można było komputer też włączyć, ale to nie pora na głupie pomysły. Tyle, że ja nie o tym. Okazuje się, że główny sport polaczkowych niedorozwojów, nie jest tylko sportem tej wąskiej grupy rozwiniętych tak nie do końca
Tybylcy lubią też napisać w podtyle "IO-skandalle".
Później się doczyta, na ile to kwestia "damskiego boksera", czy tego co np. podejmuje polski trener bokserstwa. Się doczyta się. Ale jak widać, w dzisiejszym wydaniu, zupełnie nie brukowaca (ma to więcej stron niż GW w szczycie swojej poczytności) sprawa też dla Norwegów warta pierdolenia do szopena.
Tybylcy lubią też napisać w podtyle "IO-skandalle".
Później się doczyta, na ile to kwestia "damskiego boksera", czy tego co np. podejmuje polski trener bokserstwa. Się doczyta się. Ale jak widać, w dzisiejszym wydaniu, zupełnie nie brukowaca (ma to więcej stron niż GW w szczycie swojej poczytności) sprawa też dla Norwegów warta pierdolenia do szopena.
14.08.2024
- bartwa
Ilość medali. które może zdobyć jeden pływak, to jakieś nieporozumienie.. Taki Phelps zdobył pewnie więcej złotych niż Polska przez ostatnie dziesięć Igrzysk.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Medard
też to kiedyś zauważyłem, że pływacy startują na wszystkich możliwych dystansach i tych stylów też jest sporo, powinni zmniejszyć liczbę konkurencji pływackich, w biegach zwykle się specjalizują, nieraz mają więcej niż jeden dystans plus sztafety
Die Welt ist meine Vorstellung.
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
Może dlatego, że boks to nie sport?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- bartwa
Wyjebać delfina (co za nienaturalny styl, nikt tak nie pływa rekreacyjnie) i zmniejszyć ilość dystansów. Wczoraj widziałem jak dziewczyny o wyglądzie wysportowanych i umięśnionych mężczyzn startowały w kraulu na 50 metrów. Swoją drogą zabawny jest ten "kobiecy" sport, który promuje babochłopów.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Medard
czemu? F1, albo żużel to nie sport, a zawody,
a boks to jak wiele innych np. zapasy,
był już praktykowany w starożytności, to bardziej kwestia przejrzystości przepisów i sędziowania,
inna sprawa, czy dyscyplina w której świadomie uszkadzasz przeciwnika powinna być w obecnych czasach olimpijska,
czy to jakoś nie kłóci się z przesłaniem pokoju i przyjaźni, nie wiem, do dyskusji
- WaszJudasz
- rasowy masterfulowicz
Mnie chodzi oto, że boks nie jest sportem w świetle definicji sportu, choćby tej z naszej krajowej ustawy o sporcie:
Udział w meczach bokserskich nie poprawia kondycji uczestników tych spektakli, tylko ją pogarsza. Bokserzy, mimo że niby są "sportowcami", żyją krócej, niż wynosi średnia populacyjna i bodaj też najkrócej spośród uprawiaczy jakichkolwiek uznanych dyscyplin sportowych, a spory odsetek (1/5 ?) umiera przedwcześnie z przyczyn jakoś powiązanych z nabytymi w trakcie kariery uszkodzeniami neurologicznymi.Sportem są wszelkie formy aktywności fizycznej, które przez uczestnictwo doraźne lub zorganizowane wpływają na wypracowanie lub poprawienie kondycji fizycznej i psychicznej, rozwój stosunków społecznych lub osiągnięcie
wyników sportowych na wszelkich poziomach.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Medard
oczywiście, boks pewnie jest najgorszy i jeszcze futbol amerykański,WaszJudasz pisze: ↑04-08-2024, 12:38Mnie chodzi oto, że boks nie jest sportem w świetle definicji sportu, choćby tej z naszej krajowej ustawy o sporcie:
Udział w meczach bokserskich nie poprawia kondycji uczestników tych spektakli, tylko ją pogarsza. Bokserzy, mimo że niby są "sportowcami", żyją krócej, niż wynosi średnia populacyjna i bodaj też najkrócej spośród uprawiaczy jakichkolwiek uznanych dyscyplin sportowych, a spory odsetek (1/5 ?) umiera przedwcześnie z przyczyn jakoś powiązanych z nabytymi w trakcie kariery uszkodzeniami neurologicznymi.Sportem są wszelkie formy aktywności fizycznej, które przez uczestnictwo doraźne lub zorganizowane wpływają na wypracowanie lub poprawienie kondycji fizycznej i psychicznej, rozwój stosunków społecznych lub osiągnięcie
wyników sportowych na wszelkich poziomach.
ale uprawianie zawodowe sportu często gęsto źle się kończy, właściwie powinno się zlikwidować olimpiady i inne podobne imprezy, jeden z moich ulubionych napastników Batistuta miał taką historię:
"Przez krótki czas nie mogłem chodzić. Moczyłem łóżko, bo nie mogłem przejść 10 metrów do łazienki. Zwróciłem się więc o pomoc lekarza. Ból był tak nieznośny, że poprosiłem go o amputację nóg" - opowiadał Argentyńczyk, który chciał "naśladować" niepełnosprawnego lekkoatletę Oscara Pistoriusa - reprezentant RPA biegał na protezach, a jego wyniki pozwoliły mu nawet wystąpić na igrzyskach olimpijskich.
"Lekarz oczywiście nie chciał się na to zgodzić, powiedział, że oszalałem. Zrobił mi operację na prawą kostkę i ból zaczął ustępować. Powstawiano mi tam śruby i to mi pomogło. Moje ścięgna były kompletnie zniszczone, a wagę ciała opierałem w zasadzie na kości. Umierałem z bólu" - relacjonował 11. strzelec wszech czasów Serie A - 184 bramki.
"Powrót do zdrowia był długi i trudny, ale teraz jest już w porządku. Nawet mogę znów grać w piłkę" - dodał Batistuta.
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... og/00qpjjr
- bartwa
-
- zaczyna szaleć
Novak złoto, tym samym osiągnął wszystko w tenisie oprócz wielkiego szlema w jednym sezonie. Jak Serbów nie trawię tak trzeba mu oddać ze jest na ten moment najlepszym tenisistą w historii i ciężko strasznie będzie takie osiągnięcia przebić w przyszłości.