Ciekawa sprawa - przed chwilą dostałem pierwszy raz ostrzeżenie na youtbe za publikację nagrań z powodu naruszenia praw autorskich. Jak łatwo się domyślić, chodzi o dwa nagrania Kat & RK. Pomyślałem, że mógł to zrobić luczyk, ale okazuje się, że zgłosił to klub wiatrak z zabrza, gdzi to było nagrane. Ciekawe czy to ich inicjatywa czy luczyk ich nakłonił.
Wystarczyło napisać by usunąć i tyle w temacie. Tym bardziej, że zespół nie miał nic przeciwko. No cóż, wiatrak zarobił sporego minusa za tę akcję.
Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Kat & Roman Kostrzewski
Zamiast potraktować to jako darmową promkę, to ci PiA.
Na przyszłość nie kręć u nich, czy co tam możesz nie robić, aby im nie dawać darmowego przypomnienia o ich istnieniu.
Na przyszłość nie kręć u nich, czy co tam możesz nie robić, aby im nie dawać darmowego przypomnienia o ich istnieniu.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Jeśli by się okazało że coś mam tam kręcić, to nie wspomnę że to było u nich. Ob2cnie i tak tam są koncerty pokroju Kabanosy czy inny nocny kochanek...
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Soundterror pisze: ↑28-11-2024, 20:51Jeśli by się okazało że coś mam tam kręcić, to nie wspomnę że to było u nich. Ob2cnie i tak tam są koncerty pokroju Kabanosy czy inny nocny kochanek...
Poro
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Ale jakie prawa autorskie naruszyłeś klubowi Wiatrak? Burdel na scenie to kompozycja artystyczna czy jak?
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
No właśnie też jestem ciekaw i do nich napisałem czy to oni grali czy jednak może Roman. Albo to Luczyk za tym stoi, lub ktoś z K&RK (też się pokłócili między sobą, więc kto wie). Prawdopodobnie nie odpiszą, bo nie mają w tym interesu.
- SODOMOUSE
jprdlę, jakie to som dziwne akcje. Nie rozumiem (a nawet nie rozumię xd - kurva coraz więcej debili tak mówi), dlaczego ktoś, coś bannuje, w imię chuy vi czego. Ogólnie widły i paetz.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- postuje jak opętany!
Nie mam problemu by usunąć wideo, jak zespół zmieni zdanie lub nie publikować jakiegoś nagrania/wywiadu. Kilka razy już byłem poproszony o to i zawsze się dogadałem i nie widzę w tym nic dziwnego lub niestosownego. Niestety niektórzy wolą od razu sięgać po narzędzia prawne, zamiast napisać. Cóż.
- SODOMOUSE
ok rozumiem, do Ciebie nie ingeruję, natomiast nie rozumiem stanowiska, które zostało do Ciebie zastosowane na YT,Soundterror pisze: ↑28-11-2024, 22:09Nie mam problemu by usunąć wideo, jak zespół zmieni zdanie lub nie publikować jakiegoś nagrania/wywiadu. Kilka razy już byłem poproszony o to i zawsze się dogadałem i nie widzę w tym nic dziwnego lub niestosownego. Niestety niektórzy wolą od razu sięgać po narzędzia prawne, zamiast napisać. Cóż.
tzn. zgłoszenie o naruszeniu "zasad/licencji". W tak wąskim środowisku, zawsze można się dogadać, porozumieć.
Dlatego dziwnym dla mnie jest taka szybka banicja, kablowanie, w miejscu wydawałoby się koncyliacyjnym jak YT
(gdzie, ktoś może świadomie/niechcący promuje coś).
NYCHTS
-
- postuje jak opętany!
Klub odpisał i wytłumaczył, że męczy ich jeden gość cały czas o te usuwanie. Z klubem wyjaśnione, więc tu jest ok. Widać, że jednak wraca akcja sprzed kilku lat jak znikały filmy Romana z innych kont. Masakra, jaki ten człowiek jest mały i nędzny.SODOMOUSE pisze: ↑28-11-2024, 22:34ok rozumiem, do Ciebie nie ingeruję, natomiast nie rozumiem stanowiska, które zostało do Ciebie zastosowane na YT,Soundterror pisze: ↑28-11-2024, 22:09Nie mam problemu by usunąć wideo, jak zespół zmieni zdanie lub nie publikować jakiegoś nagrania/wywiadu. Kilka razy już byłem poproszony o to i zawsze się dogadałem i nie widzę w tym nic dziwnego lub niestosownego. Niestety niektórzy wolą od razu sięgać po narzędzia prawne, zamiast napisać. Cóż.
tzn. zgłoszenie o naruszeniu "zasad/licencji". W tak wąskim środowisku, zawsze można się dogadać, porozumieć.
Dlatego dziwnym dla mnie jest taka szybka banicja, kablowanie, w miejscu wydawałoby się koncyliacyjnym jak YT
-
- rasowy masterfulowicz
Ten jeden człowiek to zapewne wielki pan kąpozytor, co za cieć.Soundterror pisze: ↑29-11-2024, 11:33Klub odpisał i wytłumaczył, że męczy ich jeden gość cały czas o te usuwanie. Z klubem wyjaśnione, więc tu jest ok. Widać, że jednak wraca akcja sprzed kilku lat jak znikały filmy Romana z innych kont. Masakra, jaki ten człowiek jest mały i nędzny.SODOMOUSE pisze: ↑28-11-2024, 22:34ok rozumiem, do Ciebie nie ingeruję, natomiast nie rozumiem stanowiska, które zostało do Ciebie zastosowane na YT,Soundterror pisze: ↑28-11-2024, 22:09
Nie mam problemu by usunąć wideo, jak zespół zmieni zdanie lub nie publikować jakiegoś nagrania/wywiadu. Kilka razy już byłem poproszony o to i zawsze się dogadałem i nie widzę w tym nic dziwnego lub niestosownego. Niestety niektórzy wolą od razu sięgać po narzędzia prawne, zamiast napisać. Cóż.
- TheDude
- zahartowany metalizator
^ Chyba rozumie, że nawet fani KAT go nie lubią i wkurwia ludzi dla samego wkurwiania. Taki wiejski ziutek-wkurwiaczek.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
ostrzeżenia na youtbe za publikację nagrań z powodu naruszenia praw autorskich dostaję prawie do każdego video od lat xd
- uglak
Albo ten jego Toudi, Michał jakiś tam, który razem z Lubczykiem prowadzi fanpage KAT Historia.vicotnick pisze: ↑29-11-2024, 12:23Ten jeden człowiek to zapewne wielki pan kąpozytor, co za cieć.Soundterror pisze: ↑29-11-2024, 11:33Klub odpisał i wytłumaczył, że męczy ich jeden gość cały czas o te usuwanie. Z klubem wyjaśnione, więc tu jest ok. Widać, że jednak wraca akcja sprzed kilku lat jak znikały filmy Romana z innych kont. Masakra, jaki ten człowiek jest mały i nędzny.SODOMOUSE pisze: ↑28-11-2024, 22:34
ok rozumiem, do Ciebie nie ingeruję, natomiast nie rozumiem stanowiska, które zostało do Ciebie zastosowane na YT,
Guilty of being right
- MasterMiller
- starszy świeżak
Fani Kata to specyficzna grupa, która z jednej strony nienawidzi Kałboja ale napełnia mu kieszeń kupując wydawnictwa High Voltage.uglak pisze: ↑29-11-2024, 23:57Albo ten jego Toudi, Michał jakiś tam, który razem z Lubczykiem prowadzi fanpage KAT Historia.vicotnick pisze: ↑29-11-2024, 12:23Ten jeden człowiek to zapewne wielki pan kąpozytor, co za cieć.Soundterror pisze: ↑29-11-2024, 11:33
Klub odpisał i wytłumaczył, że męczy ich jeden gość cały czas o te usuwanie. Z klubem wyjaśnione, więc tu jest ok. Widać, że jednak wraca akcja sprzed kilku lat jak znikały filmy Romana z innych kont. Masakra, jaki ten człowiek jest mały i nędzny.