MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
Oboje jeszcze żyją także ten tego ten
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
W sumie Anneke robiła już takie kolaboracje, że nic mnie nie zdziwi
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sgt. Barnes
Z Townsendem mi się bardzo podobało. I z Dannym C. Nie znam drugiej wokalistki, z tak charakterystycznym głosem. Słuchasz i wiesz, parafrazując TVN24
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mi się podoba kawałek Napalm Death z jej udziałem, choć nie naśpiewała sie tam jakoś wyjątkowo dużo
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
A co to znaczy "mieć beef " z kolesiem?DST pisze: ↑11-12-2024, 19:06Wpływowy raper. I większy wariat, niż chłopcy z Norwegii. Kiedyś miał beef z innym kolesiem, który nasłał na niego ludzi, którzy zrobili mu wjazd na chatę. Dwóch zabił na miejscu karabinem maszynowym po czym nagrał na kolesia diss, w którym przewinął "You can talk to your partner I bet he won't say shit"ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-12-2024, 13:50Nie mam pojecia kto to, ale podoba mi sie jego usmiech, tak jakby wiedzial o tym drugim czlowieku wszystko i mimo wszystko wciaz go lubil hahaha
To oczywiście ciekawostka, bo ta bezsensowna gangowa przemoc jest głupia na maksa.
- DST
- rasowy masterfulowicz
W angielskim (chyba bardziej amerykańskim) "beef" to potocznie konflikt.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑10-01-2025, 20:47A co to znaczy "mieć beef " z kolesiem?DST pisze: ↑11-12-2024, 19:06Wpływowy raper. I większy wariat, niż chłopcy z Norwegii. Kiedyś miał beef z innym kolesiem, który nasłał na niego ludzi, którzy zrobili mu wjazd na chatę. Dwóch zabił na miejscu karabinem maszynowym po czym nagrał na kolesia diss, w którym przewinął "You can talk to your partner I bet he won't say shit"ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-12-2024, 13:50
Nie mam pojecia kto to, ale podoba mi sie jego usmiech, tak jakby wiedzial o tym drugim czlowieku wszystko i mimo wszystko wciaz go lubil hahaha
To oczywiście ciekawostka, bo ta bezsensowna gangowa przemoc jest głupia na maksa.
W rapie analogicznie raperzy mają "beef" jak za sobą nie przepadają co w USA w najlepszym wypadku kończy się "dissami" (kawałkami w których sobie dopierdalają) a w najgorszym strzelaniem do siebie z broni palnej.