Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Swego czasu wałkowałem często World Torn Asunder. Do porzygu wręcz. Żadna ich inna płyta mi tak nie wchodziła. Dla mnie to same hity były prawie.
trójeczka, jak wychodziła była wg mnie najlepsza, teraz bym się skłaniał chyba ku piątce, a może nowy album ? nie wiem ? ale ostatnie są zdecydowanie najbardziej urozmaicone i więcej się na nich dzieje
może jak bedą dobre ceny na koncercie to se jakiś kupie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Swego czasu wałkowałem często World Torn Asunder. Do porzygu wręcz. Żadna ich inna płyta mi tak nie wchodziła. Dla mnie to same hity były prawie.
trójeczka, jak wychodziła była wg mnie najlepsza, teraz bym się skłaniał chyba ku piątce, a może nowy album ? nie wiem ? ale ostatnie są zdecydowanie najbardziej urozmaicone i więcej się na nich dzieje
może jak bedą dobre ceny na koncercie to se jakiś kupie
Ja słuchałem do czwórki włącznie, potem już mi to nie żarło jakoś. Może czas sprawdzić?
bedzie też wydanie z bonusowym cd na którym jest polski akcent
01. Firepower Kills (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
02. The Black Hand Reaches Out (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
03. Crushed Beneath The Tracks (Live in Nantes, France - April 20th, 2023)
04. Living Weapon (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
05. Woe To The Vanquished (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
06. Living In A Whirlwind (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
07. Guitar Solo/ Outer Reaches (Live in Nantes, France - April 20th, 2023)
08. Shellfire (Live in Munich, Germany - April 5th, 2023 09. Descending Blade (Live in Krakow, Poland - April 4th, 2023)
10. Hunter-Seeker (Live in Krakow, Poland - April 4th, 2023)
11. Defiance Of Fate (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
12. Silhouettes (Live in Nantes, France - April 20th, 2023)
13. Remain Violent (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
14. Combat Shock (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
15. Total War (Live in Budapest, Hungary - April 7th, 2023)
sam kawałek raczej nic specjalnego
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Akurat przy okazji info o koncercie gdzie będą wraz z Cryptopsy i Decapami zacząłem się zastanawiać co tam u nich i że wypadałoby odświeżyć bo ostatni raz było słuchane w okolicach Firepower Kills a tu takie zaskoczenie. Szkoda, że ten numer faktycznie dupy nie urywa, posłuchałem dwa razy i jest poprawnie, oby nie był to najlepszy strzał na płycie.