DARK ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: DARK ANGEL
Dzięki Donowi przestałem myśleć o bolącej głowie, przeszło na uszy, ale zaczęło promieniować i znów boli. Zero plusów.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co to ma być ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jak wchodzi to wzzzzzzium to myślałem że zaraz wejdą chórki i będziesz freedom call.
-
- postuje jak opętany!
Zapowiada się chyba mocny kandydat do tytułu najbardziej daremnego powrotu płytowego wszech czasów.
- Triceratops
- Block69
- zahartowany metalizator
Nie znacie się. Będzie jak mówią:
"Wszystkie utwory jakie są na tym albumie mogłyby spokojnie znaleźć się na naszym debiucie. Ta płyta zawiera bardzo dzikie utwory z których wszyscy jesteśmy dumni. To po prostu kopiąca tyłek płyta i Dark Angel w najlepszym wydaniu."
"Wszystkie utwory jakie są na tym albumie mogłyby spokojnie znaleźć się na naszym debiucie. Ta płyta zawiera bardzo dzikie utwory z których wszyscy jesteśmy dumni. To po prostu kopiąca tyłek płyta i Dark Angel w najlepszym wydaniu."
PENIS METAL
- Żułek
jakbym czytał zapowiedz St. Anger 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ciekawe czy w każdej wytwórni dają taki generator wypowiedzi, coś jak generator korwinizmów. Pani Anetka z działu public relations tylko pokazuje" za te xxx podstawia pan nazwe zespołu, yyy to nazwa płyty i gotowe kuce łykajo jak ja na studiach hihihi"Block69 pisze: ↑09-06-2025, 15:36Nie znacie się. Będzie jak mówią:
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
^ No ale co mają mówić? "Prawdę powiedziawszy to chujowa nam ta płyta wyszła, zostańcie lepiej przy Darkness Descends" ?
Z mojej perspektywy oczywistym problemem z tym nowym Dark Angel jest, że pewnie na Brutalu zamiast odgrzać kotleta Darkness Descends przybranego sałatką z Leave Scars, będą pewnie 50% seta grać te nowe "we got a new fucking record out man".
Z mojej perspektywy oczywistym problemem z tym nowym Dark Angel jest, że pewnie na Brutalu zamiast odgrzać kotleta Darkness Descends przybranego sałatką z Leave Scars, będą pewnie 50% seta grać te nowe "we got a new fucking record out man".
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wlasnie tez tak myslalem ze mozemy nalezy udawac ze tej nowej plyty nie ma i cieszyc sie tym, ze beda koncerty. Nie bylo ich wystarczajaco duzo. Fajnie byloby ich zobaczyc na Mysticu czy innym SDL.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Prawda, fajnie zagrali na Mystic.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Przecież se śmieszkuje, to taka oczywista oczywistość jak benefit w postaci wypłaty na czas i młodego dynamicznego zespołu.martyrdoom pisze: ↑10-06-2025, 16:54^ No ale co mają mówić? "Prawdę powiedziawszy to chujowa nam ta płyta wyszła, zostańcie lepiej przy Darkness Descends" ?
We wro będą, ale samemu jechać to mi się średnio chce, a życie mnie smyrnęło kutachem przy rowie więc Brutal odpadł