MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
bary06
- rozkręca się
Re: MORBID ANGEL
X- kapota , bedzie tak ze niewiiem jak chujowe gowno by nie nagrali to i tak beda Drone -żyć aż bedzie wybitne ponad czasowe i religijne , ale do tego smiecie dojda po okolo 2,3 miesiacach.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie rozumiem połowy dyskusji - czy tak trudno zbudować zdanie?? kilku troglodytów, wysłałbym w pizdu do Samoobrony
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Właściwy czas bo Samoobroda właśnie się odradza!!!Adrian696 pisze:nie rozumiem połowy dyskusji - czy tak trudno zbudować zdanie?? kilku troglodytów, wysłałbym w pizdu do Samoobrony
- Gore_Obsessed
Takie okładki to niech sobie BEHEMOTH robi. Nie rozumiem tych gości. Mogą przebierać w ofertach. Każdy artysta chciałby mieć taką nazwę w CV, a oni idą po najmniejszej linii oporu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
ekzakliGore_Obsessed pisze:Takie okładki to niech sobie BEHEMOTH robi. Nie rozumiem tych gości. Mogą przebierać w ofertach. Każdy artysta chciałby mieć taką nazwę w CV, a oni idą po najmniejszej linii oporu.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
shitfun
niemniej jednak postarali się o tyle, że nie ozdobili tego bohomazami komputerowymi poziomu tego co zaprezentowali na domination. bo na ich stronce roiło się od podobnych dzieł
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Maleficio
- Kontakt:
Już chyba wolałem tę grafiki 3D z ich strony, ale singiel jest całkiem dobry, naiwny trochę ale coś innego
- Castor
okładka bardziej do behemotha pasuje niż do morbidów, no ale cóż idzie sie przyzwyczaić.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- twoja_stara_trotzky
a może oni po prostu mają taki gust? ;)))))))))))))Gore_Obsessed pisze:Takie okładki to niech sobie BEHEMOTH robi. Nie rozumiem tych gości. Mogą przebierać w ofertach. Każdy artysta chciałby mieć taką nazwę w CV, a oni idą po najmniejszej linii oporu.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
też mi się tak wydaje :)twoja_stara_trotzky pisze:
a może oni po prostu mają taki gust? ;)))))))))))))
-
Maria Konopnicka
Okładka nie urzeka, ale specjalnie tragiczna też nie jest - mieli gorsze, ale jak słusznie ktoś napisał - to muzyczna wartość tej płyty zadecyduje o tym czy pokochamy tą okładkę. "Domination" to przecież syf okrutny, a z perspektywy czasu wcale dziś tej okładki nie uważam za jakąś porażkę. Może mi się nie podoba, ale czuję do niej sympatię. Dobrze mi się kojarzy.
Jeśli chodzi o tą nową - kolorystycznie ok. ale jakaś taka nazbyt komputerowa na mój gust. Bardzo żałuję, że Xaay jej ostatecznie nie robił, bo jestem przekonany, że efekt byłby dużo lepszy, przy użyciu podobnych środków.
Jeśli chodzi o tą nową - kolorystycznie ok. ale jakaś taka nazbyt komputerowa na mój gust. Bardzo żałuję, że Xaay jej ostatecznie nie robił, bo jestem przekonany, że efekt byłby dużo lepszy, przy użyciu podobnych środków.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
za duzo sie Trey na q3 napatrzyl, hehe
- maciek z klanu
co do okladki nie ma jakiejs strasznej padaki jesli zaslonic by prawa strone :) ogolnie ta cala okladka okreslona jest przez przymiotnik "bogata". tak to czuje.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Maria Konopnicka
prawda jest taka, że nie oni podejmowali decyzję kto okładkę będzie robił, nie jestem więc pewien czy mieli wpływ na to jak będzie ostatecznie wyglądać. Mam nadzieję, że muzyka okaże się lepsze niż okładka....Bonny pisze:też mi się tak wydaje :)twoja_stara_trotzky pisze:
a może oni po prostu mają taki gust? ;)))))))))))))
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jacy nagle wyrozumiali się porobili... okładka zjebana po całości, a ci się zastanawiają czy może jednak nie. okładka nowego Autopsy na ten przykład pierwsza klasa, a ile narzekań, że nie pasuje, że kolory, że się dziewczynie okres spóźnia, a listonosz od miesiąca przestał się pojawiać...
co za ludzie...
co za ludzie...
- maciek z klanu
to wyglada jak odkladka ghost.Silent_Sea pisze:czy ja wiem ...kregozmyk pisze:cover singla fajniejszy
Ogólnie szału nie ma - do okładki " Covenant " startu to nie mają ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
jeśli tak było rzeczywiście to świadczy o nich równie kiepsko. co to jest jakaś kapela osiedlowa, że z wdzięcznością i pocałowaniem ręki weźmie każdy bubel, który się im da?IRONMIL pisze: prawda jest taka, że nie oni podejmowali decyzję kto okładkę będzie robił, nie jestem więc pewien czy mieli wpływ na to jak będzie ostatecznie wyglądać. Mam nadzieję, że muzyka okaże się lepsze niż okładka....
prawda jest następująca: okładka do dupy, a MA ma zjebany gust. tyle na ten temat.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
a niech sobie maja zjebany gust, byleby grali zajebista muzyke
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
też prawda ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
a, jeszcze jedno - okładka do Covenant to przecież szczyt tandety, więc o jaki start chodzi?