SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER vs METALLICA
Bardzo racjonalne podejście! <piwo>
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
est
Właśnie o to mi chodziło. Szczerość? Wielu ludzi, którym dragi i alkohol zżarły mózg ucieka do Boga. To zwykły objaw słabości, wołanie o pomoc. I to odcinanie się od swojej przeszłości - żałosne.maciek z klanu pisze:To dopiero ziółko :)est pisze:?
nicram, a ten pan w Twoim avatarze, co z nim?
Jasne. Widzę pewnego siebie Toma, który nie ma takich bzdurnych problemów, i widzę Dave'a, który ma problemy z tożsamością.nicram pisze:widzisz różnicę?
- Zenek
- weteran forumowych bitew
W sumie to ma jaja, że nie ćpa i nie pije, łatwiej byłoby się zaćpać na Amen. Objawem słabości była ta przeszłość - dragi i alkohol. Nie wiem gdzie tu słabość w tej jego abstynencji.est pisze:Właśnie o to mi chodziło. Szczerość? Wielu ludzi, którym dragi i alkohol zżarły mózg ucieka do Boga. To zwykły objaw słabości, wołanie o pomoc. I to odcinanie się od swojej przeszłości - żałosne.maciek z klanu pisze:To dopiero ziółko. :)est pisze:?
nicram, a ten pan w Twoim avatarze, co z nim?

-
est
To jest sedno sprawy, z jego rozchwianą osobowością i brakiem wstrzemięźliwości mógłby tylko tak właśnie skończyć - zaćpać się na amen. Brak samokontroli. To musi być straszne. Współczuję mu.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Od rana podgrzewam się na Slayera - Morning Star Entombed:)) Płytą która Slayer powinien nagrać zamiast Diabolus in Musica:)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jednak nie widzisz - Dave - jako katolik zrezygnował z treści, które dotyczyły czarnej magii. Tom, za to jako porządny katolik napierdala teksty, które obrażają jego i jego religię. Popełnia grzech. Idzie do spowiedzi, żałuje za grzechy, dostaje pokutę, obiecuje ich więcej nie popełniać. Dalej gra to samo...kto ma jakieś problemy z tożsamością? :-Dest pisze:Jasne. Widzę pewnego siebie Toma, który nie ma takich bzdurnych problemów, i widzę Dave'a, który ma problemy z tożsamością.nicram pisze:widzisz różnicę?
all the monsters will break your heart
-
est
Każdy porządny katolik przyznaje, że jest grzesznikiem, bo człowiek jest grzeszny z natury. Tom, jak widać potrafi swoje grzechy kontrolować, a Dave łudzi się, że uda mu się z tym wygrać. Niedorzeczne:D
:D
:D
-
535
Ja proponuję wszystkim zająć się własnymi sprawami. Waszymi ślubami kościelnymi (bo druga połowa o tym marzy), ochrzczonymi dziećmi (bo rodzina się obrazi), obchodzonymi świętami (bo tak wypada i jest tak rodzinnie), przyjmowaniem księdza (bo rodzice, sąsiedzi, itd -niepotrzebne skreślić), komuniami Waszych dzieci. Uporządkujcie najpierw swoje sprawy, a potem bierzcie się za Glena, Romka, aTomka i oczywiście Titusa. Tak Wam radzi Wasz zawsze oddany, Papcio Chmiel.
-
est
I przede wszystkim alimentami:)
- Riven
- Kontakt:
- nicram
- Riven
- Kontakt:
na pocieszenie powiem Ci, ze rok temu rudy zagral naprawde fajny koncert. az bylem zdziwiony - spodziewalem sie chujni, a wyszedl super wystep. oczywiscie Slayer zmiazdzyl i rozjechal katola pierwszym pierdolnieciem, ale jak na takie warunki to wyszlo im przyzwoicie :)
this is a land of wolves now
- nicram
Mam uporządkowane swoje sprawy: ślubu kościelnego nie mam i nie będę, dzieci nie mam więc chrzest odpada, święta obchodzę tylko te, na których mogę się napić, księdza nie przyjmuję od co najmniej 12 lat, jestem w trakcie wypisywania się z kościoła katolickiego. Czy mogę zatem się zająć teraz Tomem, drogi Papciu? :-)535 pisze:Ja proponuję wszystkim zająć się własnymi sprawami. Waszymi ślubami kościelnymi (bo druga połowa o tym marzy), ochrzczonymi dziećmi (bo rodzina się obrazi), obchodzonymi świętami (bo tak wypada i jest tak rodzinnie), przyjmowaniem księdza (bo rodzice, sąsiedzi, itd -niepotrzebne skreślić), komuniami Waszych dzieci. Uporządkujcie najpierw swoje sprawy, a potem bierzcie się za Glena, Romka, aTomka i oczywiście Titusa. Tak Wam radzi Wasz zawsze oddany, Papcio Chmiel.
- nicram
Zupełne inne mam wspomnienia. Rudy katol zniszczył katola Toma jednym riffem. Nie mam zamiaru Cię pocieszać, na Slayerze wynudziłem się potwornie...:-DRiven pisze:na pocieszenie powiem Ci, ze rok temu rudy zagral naprawde fajny koncert. az bylem zdziwiony - spodziewalem sie chujni, a wyszedl super wystep. oczywiscie Slayer zmiazdzyl i rozjechal katola pierwszym pierdolnieciem, ale jak na takie warunki to wyszlo im przyzwoicie :)
- Riven
- Kontakt:
-
535
Pozostaje jeszcze pożegnanie wszystkich płyt Megadeth, zmiana obrazka nad pseudonimusem oraz przesłanie na moje konto opłaty manipulacyjnej. Wtedy proszę uprzejmie.nicram pisze:Mam uporządkowane swoje sprawy: ślubu kościelnego nie mam i nie będę, dzieci nie mam więc chrzest odpada, święta obchodzę tylko te, na których mogę się napić, księdza nie przyjmuję od co najmniej 12 lat, jestem w trakcie wypisywania się z kościoła katolickiego. Czy mogę zatem się zająć teraz Tomem, drogi Papciu? :-)
- Scaarph
czyli mnie zostaje tylko ta opłata manipulacyjna. ile? :)
-
Nasum
666 złotych polskich.
- Scaarph
-
Nasum
Gdybym nie dopisał "polskich" to pewnie pytałbyś, czego złotych? Koron, talarów, dukatów, monet?