DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATH
Zajebista jakość tego koncertu, właśnie sobie leci. Kupili mnie od razu rozpoczynającym "Spiritual healing" - no kurwa, kawałek kruszy kości, jeden z lepszych które Chuck spłodził. Ten walcowaty początek, te sola, po prostu wszystko w tym utworze jest bezbłędne. Słucham dalej.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wracam do tej kapeli dość rzadko, ale jak już mnie najdzie to się oderwać nie mogę. Nie potrafię nazwać tego, co jest w muzyce Death, a co sprawia, że jest ona po prostu piękna. Death nigdy nie dostarczał mi pierdolnięcia, ale mnóstwo dobrych emocji. Wyjątkowa muzyka.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Polac mu.ramonoth pisze:Wracam do tej kapeli dość rzadko, ale jak już mnie najdzie to się oderwać nie mogę. Nie potrafię nazwać tego, co jest w muzyce Death, a co sprawia, że jest ona po prostu piękna. Death nigdy nie dostarczał mi pierdolnięcia, ale mnóstwo dobrych emocji. Wyjątkowa muzyka.
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
Re:
fakt dla mnie też płyta geniusz - dla dzisiejszej sceny nie do doścignięciaAlsvartr pisze:The Sound of Perseverance.Uwielbiam tą płytę, nie pojmuję jej absolutnie w kategoriach death metalu, tylko jakiegośtam progresywnego grania.Praktycznie każdy numer rozpierdala mnie tutaj konstrukcyjnie, każdy riff i każde solo.Dla mnie geniusz 10/10
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: Re:
zgadzam się w 100%,a nawet zabluźnię bardziej - dla mnie jedna z najlepszych płyt w szeroko pojętym heavy metalu w ogóle !!!Holi pisze:fakt dla mnie też płyta geniusz - dla dzisiejszej sceny nie do doścignięciaAlsvartr pisze:The Sound of Perseverance.Uwielbiam tą płytę, nie pojmuję jej absolutnie w kategoriach death metalu, tylko jakiegośtam progresywnego grania.Praktycznie każdy numer rozpierdala mnie tutaj konstrukcyjnie, każdy riff i każde solo.Dla mnie geniusz 10/10
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Aleście archeologię wygrzebali ;) Troche mi się znudziła ta płyta. Nadal najczęściej słuchany przeze mnie Death ale już nie porywa tak jak wtedy kiedy ją poznawałem.Stoigniew pisze:zgadzam się w 100%,a nawet zabluźnię bardziej - dla mnie jedna z najlepszych płyt w szeroko pojętym heavy metalu w ogóle !!!Holi pisze:fakt dla mnie też płyta geniusz - dla dzisiejszej sceny nie do doścignięciaAlsvartr pisze:The Sound of Perseverance.Uwielbiam tą płytę, nie pojmuję jej absolutnie w kategoriach death metalu, tylko jakiegośtam progresywnego grania.Praktycznie każdy numer rozpierdala mnie tutaj konstrukcyjnie, każdy riff i każde solo.Dla mnie geniusz 10/10
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No zasadniczo mam podobnie (bo nie powiedziałbym że "nie lubię". Dwójki i Individual Thought Patterns do tej pory słucham z przyjemnością), ale jakoś mi się nie chce do niej wracać.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
- zahartowany metalizator
wcale nie mam zamiaru nic zmieniać, niech se będzie jak tam jest, nie mam z tym żadnego problemu, tylko chodzi o to, że mam chyba na to dokumentnie wyjebane bo to muzyka jest dla mnie a nie ja dla muzyki.