TYPE O NEGATIVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
Maria byłby niezłym wskaźnikiem, w co warto wnikać a w co nie warto, to znaczy jest dokładnie odwrotnie niż to co pisze, im bardziej czymś zachwycony, tym lepiej tego czegoś unikać i odwrotnie. Byłaby to nawet dośc fajna wskazówka, gdyby nie fakt, że w moim przypadku całkiem bezużyteczna, bo znam już to wszystko 

Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
hahahaha!! Monster Magnet = Carnivore >>>>>> Type O Negative
i zasadniczo to jeszcze: Monster Magnet >>>>> całe grunge
edit: no i jak głuchym trzeba być, jarając się CAN na przykład, a nie trawiąc Monster Magnet, który w sposób dosłowny, jak żaden inny rokowy band lat 90, czerpie garściami z tradycji kraut i space rocka... ROTFL.
i zasadniczo to jeszcze: Monster Magnet >>>>> całe grunge
edit: no i jak głuchym trzeba być, jarając się CAN na przykład, a nie trawiąc Monster Magnet, który w sposób dosłowny, jak żaden inny rokowy band lat 90, czerpie garściami z tradycji kraut i space rocka... ROTFL.
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
no pewnie,baw sie dalej strzałeczkami.
pamiętaj że choć Carnivore i Ton łączy osoba pana P to jednak typy negatywne stawiały sobie inne cele ,to miała być (i była ) inna, wspaniała muzyka.a teraz historia zatoczyła koło( mniej więcej)mi to nieodpowiada.piąta woda po kisielu. [/quote]
ke? jakie inne cele? i jedno i drugie od początku miało byś przede wszystkim skrajnie prześmiewczym, szyderczym aktem. i jedno i drugie tym właśnie było / jest. reszta to kwestia środków wyrazu i obiektów beki. inna sprawa, że historia rzeczywiście zatacza koło i nowy album Type O Negative jest chyba najbliższy dwójce Carnivore, co mnie niezmiernie zresztą cieszy.
no pewnie,baw sie dalej strzałeczkami.
pamiętaj że choć Carnivore i Ton łączy osoba pana P to jednak typy negatywne stawiały sobie inne cele ,to miała być (i była ) inna, wspaniała muzyka.a teraz historia zatoczyła koło( mniej więcej)mi to nieodpowiada.piąta woda po kisielu. [/quote]
ke? jakie inne cele? i jedno i drugie od początku miało byś przede wszystkim skrajnie prześmiewczym, szyderczym aktem. i jedno i drugie tym właśnie było / jest. reszta to kwestia środków wyrazu i obiektów beki. inna sprawa, że historia rzeczywiście zatacza koło i nowy album Type O Negative jest chyba najbliższy dwójce Carnivore, co mnie niezmiernie zresztą cieszy.
- twoja_stara_trotzky
- gałgan
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky