OPETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: OPETH
To fakt, pieprzy jak potłuczony i coraz gorszy repertuar wybiera.535 pisze:Majkel. Jego konferansjerka wypełnia 30 procent programu.
edit
a od Vultura to się odpierdolcie, chłopaki
Rozumiem, że festiwal progrockowy, ale mógłby dołożyć rzadziej grane utwory., coś uatrakcyjnić.
A oni grają prawie to samo od kilku lat.
Z drugiej strony jak będzie chciał koncerty zamienić na same stand upy, jak henry rollins, to teksty już ma gotowe.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Jeśli chodzi o moje spojrzenie na Opeth, najbardziej cenię debiut, potem dwójkę, trójkę oraz Deliverance. Heritage mam, ale w zasadzie nie wracam. Wychodzi na to, że kapela ta jest dla mnie strawna w najmniej progresywnym obliczu, a klimat na Orchid i Morningrise jest już nie do podrobienia.
-
największe baty będą za ten delikatny śpiew.Ale to tak zajebiście pasuje.Od Heritage ten zespół idzie w bardzo ciekawym kierunku.Jaram sie.Bloodcult pisze:Wersja szwedzka lepsza. Te wesołe gitary słabe, reszta bdb.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niezle, alby tylko nie skrecili w strone wypolerowanego progu spod znaku Dream Theater, gitary niebezpiecznie w te strone leca. Wole zeby lecieli w strone Anekdoten. Wokale git.
woodpecker from space
-
Co tam kolega polewa? Mi została jeszcze połówka jd, zaraz rozlewam.Heretyk pisze:nienawidzę tego zespołu. przerost formy nad treścią. słucham i nic z tego nie pamiętam. chyba. bo jeszcze popróbuję w nocy, ale raczej mogą wypierdalać
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
danielsa bym chciał bardzo, ale nie mam pod ręką. leci czysta.
a jak chodzi o bohaterów tematu, serio jest to jeden z nielicznych zespołów, których płyty słucham i po zakończeniu nic z tego nie wiem i nie pamiętam. nie krytykuję za bardzo, ale na chuj mi taka muzyka?
a jak chodzi o bohaterów tematu, serio jest to jeden z nielicznych zespołów, których płyty słucham i po zakończeniu nic z tego nie wiem i nie pamiętam. nie krytykuję za bardzo, ale na chuj mi taka muzyka?
-
https://metalinjection.net/video/opeths ... d-and-more" onclick="window.open(this.href);return false;
dobry,nowy wywiad dla zainteresowanych.
dobry,nowy wywiad dla zainteresowanych.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wokale zawsze robił dobre, więc czemu miałby dostawać za nie baty? Nowy kawałek podobnie jak poprzedni, nudny i męczący. Kocham "Heritage" ale to był tylko jeden przebłysk. Z każdą kolejną płytą wypadają coraz gorzej i moim zdaniem idą w bardzo nieciekawym kierunku, który ociera się niemalże o ckliwy, gotycki shit.[V] pisze:
największe baty będą za ten delikatny śpiew.Ale to tak zajebiście pasuje.Od Heritage ten zespół idzie w bardzo ciekawym kierunku.Jaram sie.
all the monsters will break your heart
-
idzie wielkie płyte kuhwy
nowy wywiade;
https://www.revolvermag.com/music/opeth ... -new-album" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.revolvermag.com/music/opeth ... and-photos" onclick="window.open(this.href);return false;
-
oczywiscie,dlatgo kocham furiee.wydziarałem sobie nihila za lewym uchem.Bloodcult pisze:Czasem mam wrażenie Vulture że oceniasz zespoły po wywiadach :)
a powaznie,jestem fanem,jaram sie jak dzieciak no.tak jak chlopaky w tematach o black metalach.