MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
535

Re: MGŁA

25-09-2015, 01:32

Sova pisze:
535 pisze:Wiadomo. Liczby nie kłamią.
nawet nie chodzi o same liczby, są ok, ale pewnie mogły być wiele większe, gdyby zespół zaakceptował propozycje tych, co wydają Mayhem itd.
Zgaduję więc , że chodzi o muzykę... Wiem, że tobie nie wypada napisać złego słowa, ale weż mnie nie rozśmieszaj. Jest dobra, przyzwoita, tylko tyle i aż tyle. W ogólnym rozrachunku prawdopodobnie nie będzie miała większego znaczenia. Po którymś tam przesłuchaniu łapię się na myśli, czy to jest faktycznie black metal, jeżeli podobno ten numer nim nie jest?

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

25-09-2015, 01:36

Sova pisze:fakty jednak nie kłamią, Mgła to obecnie czołówka światowego BM. kropka.
PIERDALNOŁEM.
tak powiedzieć mógł tylko wydawca albo Riven :DDD.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 01:50

sądząc po porze jesteś w podobnym stanie jak ja. wiec i też posłucham Sodom, który uwielbiam.
jak wsponiałem, Twoja opinia jest bo jest, jak tysiące innych. nic to nie zmienia wobec Mgły.
w ogólnym rozrachunku, jak mawiasz, to własnie Mgła będzie wymieniana jako spuścizna po norweskim BM lat 90, na 1 miejsu.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-09-2015, 01:52

Sowa, szanujesz mnie?

Odp. ok to wazne dla mnie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 01:59

manieczki pisze:Sowa, szanujesz mnie?

bardzo
Awatar użytkownika
manieczki

25-09-2015, 02:06

Sova pisze:

bardzo
To przeslij Ty mnie ten obrazek poczta-polska, nie mailem:
Obrazek

Z autografem i dedykatzja napisana przez M. ok? To wiele dla mnie znaczy i moze poprawic moj komfort zycia codziennego.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 02:07

Sova pisze: w ogólnym rozrachunku, jak mawiasz, to własnie Mgła będzie wymieniana jako spuścizna po norweskim BM lat 90, na 1 miejsu.
nie znam się, ale coś mi się wydaje, że choćby taki Keavum czy Mare ze swoim brudnym i złym brzmieniem bardziej pasują do tego określenia , niż Mgła, niczego jej nie ustępując.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 02:09

Lucek pisze:
Sova pisze:fakty jednak nie kłamią, Mgła to obecnie czołówka światowego BM. kropka.
PIERDALNOŁEM.
tak powiedzieć mógł tylko wydawca albo Riven :DDD.
zerowa wiedza. jakies argumenty? Lucku. zauważ, jestem miły, nawet mam chęć gadać.
Awatar użytkownika
manieczki

25-09-2015, 02:12

manieczki pisze:
Sova pisze:

bardzo
Obrazek

Z autografem i dedykatzja napisana przez M. ok? To wiele dla mnie znaczy i moze poprawic moj komfort zycia codziennego.
Ponawiam panie prezesie wytworni plytowej.
PS. Skadzes wytrzasnal egzemplarze BOP/Pseudogod? Popsules tylko rynek :| Chyba, ze to dodruk jakis...
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 02:21

yossarian84 pisze:
Sova pisze: w ogólnym rozrachunku, jak mawiasz, to własnie Mgła będzie wymieniana jako spuścizna po norweskim BM lat 90, na 1 miejsu.
nie znam się, ale coś mi się wydaje, że choćby taki Keavum czy Mare ze swoim brudnym i złym brzmieniem bardziej pasują do tego określenia , niż Mgła, niczego jej nie ustępując.
ja jebe, nigdy nie przypuszczałem ze z toba będe dyskutował, no ale ok, dzisiaj jest noc cudów.
nie, Mare i Kaevum to bdb zespoły ( zwłaszcza Mare które jest rewelacyjne wręcz ) ale jednak Mgła jest bardziej znana i szanowana na świecie. Sądzę, ze większość tutaj nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.
Ostatnio zmieniony 25-09-2015, 02:24 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 02:23

manieczki pisze:
Sova pisze:

bardzo
Obrazek

daj adres na pw, wysle ci duzo fajnych rzeczy, może polubisz dziewczyny.
Awatar użytkownika
manieczki

25-09-2015, 02:40

co

edit: tzo to za propaganda i proba wmowienia forumowiczom, ze lubie teczowych chlopakow? :| to z Plastkiem to bylo tylko jeden raz(1!!!!!) to byla TYLKO PRZYGODA I NOWE DOSWIADCZENIE OK.

Takze prosze o dedykatzje und autograf pana M. na tej okladkie ok? Napisales, ze mnie bardzo szanujesz wiec teraz juz sie nie wykrecaj.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 02:48

manieczki pisze: PS. Skadzes wytrzasnal egzemplarze BOP/Pseudogod? Popsules tylko rynek :| Chyba, ze to dodruk jakis...
od wydawcy, sam się zdziwiłem, muszę zapytać BoP czy nie ma jakiegos wałku
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

25-09-2015, 02:54

manieczki pisze:co

edit: tzo to za propaganda i proba wmowienia forumowiczom, ze lubie teczowych chlopakow? :| to z Plastkiem to bylo tylko jeden raz(1!!!!!) to byla TYLKO PRZYGODA I NOWE DOSWIADCZENIE OK.

Takze prosze o dedykatzje und autograf pana M. na tej okladkie ok? Napisales, ze mnie bardzo szanujesz wiec teraz juz sie nie wykrecaj.
truskawko, Ty serio nigdzie nie pracujesz? huta, kancelaria, hurtowania, spożywczak, bank, market, prezydium miasta?

tak, będzie jak chcesz ale nie pisz juz dzisiaj ok? jest trzecia (3) a mam wstac o ósmej (8). to dla mnie bardzo ważne, ok?
535

25-09-2015, 07:10

Sova pisze:sądząc po porze jesteś w podobnym stanie jak ja. wiec i też posłucham Sodom, który uwielbiam.
jak wsponiałem, Twoja opinia jest bo jest, jak tysiące innych. nic to nie zmienia wobec Mgły.
w ogólnym rozrachunku, jak mawiasz, to własnie Mgła będzie wymieniana jako spuścizna po norweskim BM lat 90, na 1 miejsu.
HE,HE,HE. oczywiście, bo każdy piszący po północy to najebany menel alkoholik, a każde w miarę udane brzdąknięcie w struny, to wielkie objawienie. W nocy wszystko jest wielkie i straszne, a wszystkie koty czarne. Poleć co tam pijasz, może i mnie tak złapie.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-09-2015, 07:57

Sova pisze:nic nowego, dla jednych album roku, dla innych średnia/fajna płyta a dla nielicznych to melodyjne gówno. przerabialismy to już chyba jakies 3 miliardy razy.

fakty jednak nie kłamią, Mgła to obecnie czołówka światowego BM. kropka.
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

25-09-2015, 08:54

Wczoraj posłuchałem ten nowej mgły po raz pierwszy, podchodziłem jak pies do jeża bo ostatnia była dla mnie zbyt melodyjna. A tu proszę, piękne zaskoczenie, powrót do stylu z najlepszych okresów tego projektu czyli do presence i groza. Super płyta kurwa!
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

25-09-2015, 10:18

ja też w końcu, z opóźnieniem przeze mnie niezawinionym, posłuchałem i płyta robi bardzo dobre pierwsze wrażenie, aczkolwiek nie aż takie jak WHTN. wstępnie V i VI niszczą chyba najbardziej. no nic, będzie dużo posiedzeń w najbliższym czasie, to pewne
Awatar użytkownika
manieczki

25-09-2015, 13:56

Sova pisze:
manieczki pisze: PS. Skadzes wytrzasnal egzemplarze BOP/Pseudogod? Popsules tylko rynek :| Chyba, ze to dodruk jakis...
od wydawcy, sam się zdziwiłem, muszę zapytać BoP czy nie ma jakiegos wałku
AHA, czyli sprzedajesz stuff nie wiedzac czy jest legitny :D
Sova pisze:
manieczki pisze:Takze prosze o dedykatzje und autograf pana M. na tej okladkie ok? Napisales, ze mnie bardzo szanujesz wiec teraz juz sie nie wykrecaj.
truskawko, Ty serio nigdzie nie pracujesz? huta, kancelaria, hurtowania, spożywczak, bank, market, prezydium miasta?

tak, będzie jak chcesz ale nie pisz juz dzisiaj ok? jest trzecia (3) a mam wstac o ósmej (8). to dla mnie bardzo ważne, ok?
Trzymam prawilnie Ciebie Radku za slowo (i za zwis meski tez moge potrzymac jak chcesz, ale to kiedy indziej) i oczekuje wiadomosci na PM, ze masz i mozesz wysylac.

Jak nie bedzie wiadomosci to bede w miare regularnie zasrywal Ci skrzynke PM, maila, konto na allegro itp :) Desperatzja motzno.
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

25-09-2015, 14:35

emdżielej zawsze na propsie
ODPOWIEDZ