BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Batuska to gowno nie muzyka. Na zywo to kabaret. Musielibymi zaplacic odszkodowanie za to gowno sceniczne. To nawet nie jest śmieszne - to tramatuzyjace przezycie.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Szczerze to gówno mnie obchodzi co robią na scenie i kim są, bo nawet za dopłatą by mi sie nie chciało iść na ich koncert. Płyta natomiast jest niezła i fajnie jej się słucha.
-
- rozkręca się
Heh zupełnie nie kumam tej napinki na nich, na żywo super wypadli
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Widać po opiniach, że dosyć mocno będę musiał się upierdolić.
support music, not rumors
- Gall
- weteran forumowych bitew
Jebnij co nieco przed klubem i wejdź na na Bolzer.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Rattlehead
Do Krakowa będę jechał około 2h, mam obawy czy w ogóle mnie wpuszczą.Gall pisze:Jebnij co nieco przed klubem i wejdź na na Bolzer.
Pierdol koncert, to będzie piątek, nie ma sensu pchać się do centrum, jedź od razu do mnie. Wrócisz se w niedzielę.
- Rattlehead
A wiesz że to jest bardzo kusząca propozycja? Bo w sumie w chuju mam to "przedstawienie".535 pisze:Pierdol koncert, to będzie piątek, nie ma sensu pchać się do centrum, jedź od razu do mnie. Wrócisz se w niedzielę.
Edit:
W sumie sam nie wiem po kiego chuja ja tam jadę.
-
- rozkręca się
po wczorajszym koncercie powiem że może się podobać. jedno to brzmienie które nie dopierdalało tak basem jak płyta a drugie to całe show które wciąga, pomimo stateczności na scenie. czaszki, kadzidła, świece, hehe kaptury itd robią klimat i tyle.
Ja tam się chuja znam, ale na zdrowy betoniarski rozum, zespół wychodzi, gra i wychodzi. Jeżeli jest dobry, nie potrzebuje tego całego anturażu, mało tego, może zagrać w biały dzień i bez gównianych dyskotekowych świateł, ale to tylko moje zdanie. Nie przejmuj się nim.
[youtube][/youtube]
EDIT
Jak będą dawali w tesco bilety do cyrku wziąć Ci jeden?
[youtube][/youtube]
EDIT
Jak będą dawali w tesco bilety do cyrku wziąć Ci jeden?
-
- rozkręca się
jak na scenie gruszką pokręcisz
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
rozumiem, ze mozna sie przypierdalac to przepromowania bartushki, bo momentami przestawalo byc smieszne i stawalo sie zenujace, ale dlaczego miec im za zle show, ktory wcale wiele sie nie rozni od innych kapel z tych klimatow?
Guilty of being right
Które kapele odpierdalają taką szopkę? Nazwy proszę.
Dobre. Podobasz mi się ładny kolego.btd pisze:jak na scenie gruszką pokręcisz
Mare535 pisze:Które kapele odpierdalają taką szopkę? Nazwy proszę.
Byłem, widziałem, ale to chyba jednak nie ta skala zjawiska.
A jaka to skala? Masz szaty, świece, czaszki, kielichy, zaśpiewy a'la ksiądz z ambony, co zechcesz. Cały asortyment tej szmiry. Tylko że oni są w klubie fajnych chłopców i elitarnych black metalowców, a Batushka nie. Wiem, że odpowiedź zabrzmi: ale Mare jest fajne muzycznie a Batushka nie. Ale tu nie muzyki już się czepiacie, tylko wszystkiego poza nią.
Kolego. Ponownie popełniasz jeden błąd. Z góry stawiasz mnie w gronie obrońców, w tym wypadku, Mare. Zupełnie bez sensu. Ja lubię proste sytuacje. Perkusja, gitara, bas, wokal. Normalne stroje, uśmiechnięte gęby, zajebista muzyka.
edit
Zapomniałem. Muzycznie Bacówka to dno i cztery metry mułu. Dlatego wcześniej o tym w ogóle nie chciałem pisać, ale skoro wywołałeś ten smutny temat.
edit
Zapomniałem. Muzycznie Bacówka to dno i cztery metry mułu. Dlatego wcześniej o tym w ogóle nie chciałem pisać, ale skoro wywołałeś ten smutny temat.
Ostatnio zmieniony 02-10-2016, 22:46 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rozkręca się
tak, czysty black metalPerkusja, gitara, bas, wokal. Normalne stroje, uśmiechnięte gęby, zajebista muzyka.
Bingo!btd pisze:tak, czysty black metalPerkusja, gitara, bas, wokal. Normalne stroje, uśmiechnięte gęby, zajebista muzyka.

Ty mnie się coraz bardziej podobasz.