CULTES DES GHOULES

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: CULTES DES GHOULES

28-09-2018, 21:52

Mój Boże, jaki debil! I pewnie w dodatku pozer!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

28-09-2018, 21:57

stare baby wylewają swoje żale, jakie to śmieszne :)
"I will humiliate your corpse" kurwo !
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

28-09-2018, 22:47

Czytali Nekroskopa? Posiadacz tej czaszki mógł sobie nie życzyć lizanka. Moim zdaniem Marek popełnił fox pox. Muszę teraz zrezygnować z zamówienia złożonego na Sinister, póki czas.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 22:54

A, to nie, to ja na odwrót: jeżeli jest tutaj jakiś posiadacz Häxan na winylu, który czuje się zdegustowany dawnymi czynami MotD do tego stopnia, że chciałby się rzeczonego winylka pozbyć, to chętnie ulżę cierpieniu takiego posiadacza.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

28-09-2018, 23:03

Cierpię, ale jest to do zniesienia ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 23:22

Podobno cierpienie uszlachetnia, ale proszę pamiętać o zdobyczach ludzkości, jakimi są leki przeciwbólowe... a one przecież kosztują :D
Awatar użytkownika
maciek z klanu

28-09-2018, 23:49

Sybir pisze:Czyli co, kol. wolff, otwieranie grobów i robienie sobie zdjęć z doczesnymi szczątkami nie jest nic a nic ekstremalne? Zawsze mi się wydawało, że jest, bo nikt z moich bliskich i dalekich znajomych nigdy czegoś takiego nie robił, ja sam zresztą też nie (nawet mi myśl taka w głowie nie postała, przysięgam!).
Panicz wprowadza ludzi do grobu. Tylko na NFZ oczywiście. Ty jesteś z tej drugiej strony hahaha A tak serio co tu się odjebalo???
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-09-2018, 00:02

Tak całkiem serio czegoś tu nierozumiem. O co to całe zamieszanie? Bm od zawsze miał szokować i wzbudzać kontrowersje. Teraz takie czasy że Black metal to pełne stadiony , włosy na żelu i spodnie rurki. Czy palenie kościołów było ok? Nie. Czy zabijanie było ok? Nie. Czy rozwalanie grobów było ok? Nie. Proste jak jebanie. I teraz afera bo mtd zrobił sobie x lat temu foto jak liże czaszkę. Kurwa w bm chodzi chyba o indywidualizm i bunt. Jako że lizanie czaszek nie jest popularne i akceptowalne to pan mtd jest buntownikiem. Także wszystko gra moim zdaniem, choć uważam że rozkopywanie grobów, jeśli takowe miało miejsce nie jest ok. Jak dla mnie.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

29-09-2018, 00:11

Sybir pisze:Podobno cierpienie uszlachetnia, ale proszę pamiętać o zdobyczach ludzkości, jakimi są leki przeciwbólowe... a one przecież kosztują :D
:D
Awatar użytkownika
Drone

29-09-2018, 00:12

Sybir pisze:Podobno cierpienie uszlachetnia, ale proszę pamiętać o zdobyczach ludzkości, jakimi są leki przeciwbólowe... a one przecież kosztują :D
Proszę nie wykorzystywać pozycji zawodowej dla osiągania osobistych korzyści! Proszę pomyśleć najpierw o pacjencie, potem o swojej półeczce! Rolą lekarza jest przeprowadzenie pacjenta na pozycje zdrowia, a to można osiągnąć przekazując czynnik chorobotwórczy (czyt. Haxan na winylu) zaufanej stronie trzeciej, która materiał natychmiast zabezpieczy i skieruje do dalszych badań. Prześlę na PM sugestię, kogo mam tutaj na myśli, choć wybór wydaje się oczywisty...
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Sybir

29-09-2018, 00:36

Zgadzam się. Czy mogę zatem chociaż dokonać wyboru depozytariusza, w gestii którego pozostałyby dalsze działania względem winylowej wersji Häxan?
Sturm
postuje jak opętany!

29-09-2018, 00:43

Walanie się po grobach > notoryczne pieprzenie aptekarsko spreparowanych pod target banałów. Mark of the Devil - Szczepan Twardoch 1:0.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-09-2018, 00:45

Sybir pisze:Zgadzam się. Czy mogę zatem chociaż dokonać wyboru depozytariusza, w gestii którego pozostałyby dalsze działania względem winylowej wersji Häxan?
Ja mam ten winyl ale nie oddam
Awatar użytkownika
Sybir

29-09-2018, 00:48

Sturm pisze:Mark of the Devil - Szczepan Twardoch 1:0.
:D:D:D
maciek z klanu pisze:Ja mam ten winyl ale nie oddam
Nie chcę, żeby ktoś oddał, tylko sprzedał :D
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-09-2018, 00:51

Sybir pisze:
Sturm pisze:Mark of the Devil - Szczepan Twardoch 1:0.
:D:D:D
maciek z klanu pisze:Ja mam ten winyl ale nie oddam
Nie chcę, żeby ktoś oddał, tylko sprzedał :D
No trudno, chciałem ci oddać. Sprzedać nie chce.
Awatar użytkownika
Sybir

29-09-2018, 00:52

COFAM, COM NAPISAŁ!!!
;___;
Awatar użytkownika
Drone

29-09-2018, 00:58

A więc jest tu więcej chorych. Doktorze, czy zdarzyło się Wam, że jakiś pacjent chciał Wam sprzedać przyczynę swojej choroby? Trzeba tu działać metodycznie. Plan jest taki - piszę wprost, o co chodzi, nie ma czasu do stracenia:

1) przekonujecie pacjentów, żeby przekazali Haxan w zaufane ręce (wiadomo czyje),
2) spieniężamy przejęte winyle, a po kopii (na pamiątkę) zostawiamy sobie,
3) umawiamy się z kol. Luckiem na cmentarzu i profanujemy dla relaksu kilka grobów oraz zwłok, popijając zimne Kuflowe zakupione z funduszy pozostałych po sprzedaży Haxanów,
4) oddajemy resztę pieniędzy na szczytny cel, np. na wykończenie Świątyni Opatrzności Bożej.
Awatar użytkownika
Sybir

29-09-2018, 01:09

A ja, głupi konował, zastanawiałem się, co dalej poczniemy z tak cennym depozytem, Profesorze. Plan, oczywiście, akceptuję, jako że jest doskonały i jego realizacja powinna satysfakcjonować wszystkie zaangażowane na ostatnich stronach wątku strony: oburzeni pozbędą się moralnego ciężaru wynikającego z faktu posiadania Häxan, depozytariusze uzupełnią kolekcje, ja spotkam mego idola i na dodatek zrobię w życiu coś blackmetalowego, ponadto zaś zadbamy o dysonans (jakże ważny nie tylko w muzyce, ale i w życiu w ogóle!) oraz podbudowę ducha tych wszystkich, którzy zdecydują się scedować na nas posiadanie winylowych wersji debiutu Cultes des Ghoules, poprzez umocnienie pozycji Kościoła w Ojczyźnie.
Awatar użytkownika
Drone

29-09-2018, 01:17

Cieszę się, że dostrzegliście zawiłości i pozorne paradoksy tego planu. Jest to plan czwórdzielny, niczym krzyż, który w swoim centrum jednoczy przeciwieństwa. Czekamy teraz tylko na kol. Lucka, bez niego to nie wypali.
Awatar użytkownika
Sybir

29-09-2018, 01:32

Profesorze, proponuję dołączyć do naszej konspiracji czwartą osobę - posiadacza wiadomego wydania wiadomego albumu - która oficjalnie na forum przekaże ją (choć tylko pozornie - aczkolwiek dla niepoznaki sugeruję przeprowadzenie tzw. ustawki z fotografem), wywołując tym samym lawinę donatorów złożoną z tych wszystkich, którzy się wahają i nie potrafią rozpoznać, tudzież wybrać Dobra.
ODPOWIEDZ