PORTAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: PORTAL
Ruscy już mają, ale wrzucili tylko na rusfolder, jak ktoś ma lepsze źródło to myk myk myk pm.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie ma lepszego źródła niż rusfolder. Superszybki transfer, wsparcie menedżerów ściągania i to wsio zupełnie za darmo.
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Porządna płyta. Liczę, że po następnych odsłuchach będzie jeszcze lepiej. Proszę nie demonizować rusfoldera.Karkasonne pisze:Ruscy już mają, ale wrzucili tylko na rusfolder, jak ktoś ma lepsze źródło to myk myk myk pm.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
Jak się wstępnie prezentuje względem poprzednich? Nie jest za czysto?Pacjent pisze: Porządna płyta. Liczę, że po następnych odsłuchach będzie jeszcze lepiej. Proszę nie demonizować rusfoldera.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Ale ja nie umiem go obsługiwać, bo jest po rusku :DDMorph pisze:Nie ma lepszego źródła niż rusfolder. Superszybki transfer, wsparcie menedżerów ściągania i to wsio zupełnie za darmo.
- Morph
- Kontakt:
Ja pierdolę, jak można być tak życiowo niezaradnym. Google, "how to download from ifolder", pierwszy link:
Po prostu nigdy nie miałem dość motywacji by chciało mi się tego uczyć, no ale spróbuję :D
- Morph
- Kontakt:
No to teraz masz motywację, nowa płyta Portal.
- metalized
Jest sie czym szczycić no jestem pod wrażeniem, brawo. Ciekawe czy ściagnęła sie wersja z riffami
P.J.E.C.
- Góral
- w mackach Zła
To pewnie wersja z gruzem.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- rasowy masterfulowicz
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
No a jak z dźwiękiem? Ktoś słuchał? Czy tera już tylko się zasysa? Eh
-
Być może ta płyta jest bardziej przystępna, chwytliwa, ale nie zrucałbym tego na czystsze brzmienie. Raczej to kwestia kompozycji. Ale to są fajane piosenki! Dwie pierwsze wydają mi się w tej chwili najlepszymi utworami Portal w ogóle.Baton pisze:Jak się wstępnie prezentuje względem poprzednich? Nie jest za czysto?Pacjent pisze: Porządna płyta. Liczę, że po następnych odsłuchach będzie jeszcze lepiej. Proszę nie demonizować rusfoldera.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Strasznie się zapuściłem w kwestii słuchania równie pojebanych kompozycyjnie rzeczy, dlatego trochę się obawiałem zetknięcia z nowym PORTAL, chociaż oczekiwałem nań bardzo niecierpliwie. Dopiero pod koniec albumu zaczęły obłazić mnie robaki a mój rdzeń kręgowy zmienił się w skolopendrę, która zaczęła wgryzać mi się w mózg. Przy drugim razie poczułem, że powietrze, którym oddycham, jest mi dobrze znane zaś nad głową śmignął mi jakiś absurdalnie, kosmicznie wielki Cthulhu. Chce się jeszcze, szczególnie, że to zdecydowanie nie muzyka na kilka niezobowiązujących odsłuchów.
Ostatnio zmieniony 27-01-2013, 14:44 przez NihilSubSole, łącznie zmieniany 1 raz.
- Glene
Chyba musze się do braci Rosjan wybrac po plyte,:D
-
"Vexovoid" to najlepsza płyta Portal!
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Zajebista jest !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- vicek
- zahartowany metalizator
Phil chce zaprosić portal na swój festiwal horrorów , ciekawy wywiad btw .
Bardziej przejrzysta produkcja i to na pewno na plus, ale to nie jest jednak muzyka która mnie kręci. Wybił mi się tylko jeden riff z "Orbmorphia". Ale własnego spojrzenia na świat nie można im odmówić.