to oczywisteMaleficio pisze:Ok, to mamy plyte roku
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Re: Odp: AUTOPSY
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
-
[V]
Re: Odp: AUTOPSY
REINHARD IRRUMATOR pisze:to oczywisteMaleficio pisze:Ok, to mamy hype roku
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
jaki hype?? dla mnie to zrozumiałe, że ten album kilku osobom bardzo się podoba. to kapitalna płyta, która i broni się sama i zasługuje na uznanie
-
est
Dopóki Reifert się nie nawróci to nie posłucham nowej płyty.
-
[V]
spoko,tylko żartuję.sam chętnie posłucham.Bonny pisze:jaki hype?? dla mnie to zrozumiałe, że ten album kilku osobom bardzo się podoba. to kapitalna płyta, która i broni się sama i zasługuje na uznanie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
Lubię czytać opinie fachowców.Bonny pisze:recenzję pisałem wieczorem, więc powyższe zjawisko fizjonomiczne nie miało wpływu na treść :)535 pisze:To zależy jakie noty dajesz, wcześniejszym okazaniom. Takie zjawisko należy rozpatrywać w szerszym kontekście, bagatelizując niedzielną poranną erekcję.
a noty maksymalne daję bardzo rzadko. najczęściej w wypadku płyt, które znam od wielu lat i na wylot. taka płyta musi się sprawdzić. na przykład Mental Funeral to 10
[/quote]Bonny pisze:
będzie w najnowszym Musick Mag., który jest już chyba gotowy i trafił do sprzedaży.
w środku również wywiad z Refertem.
W życiu nie kupię wypocin pseudodziennikarzy z niby darmową płytą za siedemnaście złotych. Nie i chuj.
Ostatnio zmieniony 23-06-2013, 22:42 przez 535, łącznie zmieniany 2 razy.
-
535
To jest dosadne określenie skali tego zjawiska. Jesteś trzecią osobą moczacą majtki na wieść o tej płycie w promieniu siedmiu kilometrów. Pierwszą jestem ja, drugą wpadający tutaj Użytkownik Knokkelmann. Kolejność oczywiście przypadkowa.Bonny pisze:jaki hype?? dla mnie to zrozumiałe, że ten album kilku osobom bardzo się podoba. to kapitalna płyta, która i broni się sama i zasługuje na uznanie
-
Heretyk
fan.plSilent_Sea pisze:no właśnie, gdzie pojawi się ten winyl, bo dystrybucja LP z Peaceville letko chujeje w tym kraju - Państwo z Mystic ma w dupie ten format, bo nie zarabia wystarczająco na nimRattlehead pisze:... pojawi się ... winyl ...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
pierwszy odsluch za mna. oczywiscie w zadne oceny nie bede sie bawil, bo to na tym etapie kompletnie bez sensu (nie mam pojecia np. jak ten album ma sie jakosciowo do Macabre Eternal), natomiast co uderza mlotkiem w potylice na pierwszy rzut ucha:
- wspaniale brzmienie
- wokalnie Chris przechodzi samego siebie
- Coffin Crawlers, ktore w riffach po intrze przywodzi na mysl zmasowane brzmienie Acts of the Unspeaable - ciary
- When Hammer Meets Bone - ta zbasowana galopada na poczatku jest nie do opisania. poki co chyba najlepszy numer
- jest kilka zaskakujaco melodyjnych momentow - czyzby wycieczka sentymentalna do Death? Thorns and Ashes to w zasadzie cover Evil Dead - przypadek?? NIE SADZE :)
ogolnie to jest zajebiscie, zobaczymy co bedzie za 30 odsluchow
- wspaniale brzmienie
- Coffin Crawlers, ktore w riffach po intrze przywodzi na mysl zmasowane brzmienie Acts of the Unspeaable - ciary
- When Hammer Meets Bone - ta zbasowana galopada na poczatku jest nie do opisania. poki co chyba najlepszy numer
- jest kilka zaskakujaco melodyjnych momentow - czyzby wycieczka sentymentalna do Death? Thorns and Ashes to w zasadzie cover Evil Dead - przypadek?? NIE SADZE :)
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Jezeli ktos bedzie zamawiac winyla gdzies tam to chetnie sie dolacze, bo tego nie mozna sluchac z CD
- Nerwowy
A są jakieś patenty z muzyki klasycznej ?Riven pisze:pierwszy odsluch za mna. oczywiscie w zadne oceny nie bede sie bawil, bo to na tym etapie kompletnie bez sensu (nie mam pojecia np. jak ten album ma sie jakosciowo do Macabre Eternal), natomiast co uderza mlotkiem w potylice na pierwszy rzut ucha:
- wspaniale brzmienie
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Kontakt:
Weźmy takie Arch Cadaver. Kiedy przełożyć je bez zbędnych ceregieli na fortepian wychodzi po prostu klasyczna sonata. Tu zawsze przychodziła mi na myśl #14 Beethovena (tzw. Moonlight Sonata).
Poza tym słychać strzały.
Poza tym słychać strzały.
- Triceratops
Troche są proste, kilka prostych funkcji - funkcja zespolona zmiennej zespolonej, funkcja monotoniczna, odchylenie standardowe, klasyczny wspolczynnik zmiennosci, zejscia po dystybuancie do kwartyli i osmego decyla, final na medianie i dominancie zmiennej losowej......
woodpecker from space
-
neuro
- postuje jak opętany!
Doskonała płyta. W porównaniu z Macabre bardziej przystępna, prostsza - jakby więcej tu punkowego zadziora, oczywiście w odpowiednio syfiastym wydaniu. I nawet nie tylko o kompozycje chodzi, ale i o jakiś taki spontan szczeniacki. Brzmienie idealne, tak powinien brzmieć metal, po prostu. I te wokale, uch. Dawno nie było płyty, której bym słuchał z takim bananem na ryju :)
To jest swoją drogą niesamowite, że zespół, który wydawałoby się powiedział już wszystko, w gatunku, w którym niby wszystko już zostało powiedziane, nagrywa coś tak świeżego - choć przecież niczego nowego nie wymyśla.
Płyta roku i chuj.
To jest swoją drogą niesamowite, że zespół, który wydawałoby się powiedział już wszystko, w gatunku, w którym niby wszystko już zostało powiedziane, nagrywa coś tak świeżego - choć przecież niczego nowego nie wymyśla.
Właściwie to jeden konkretny strzał w ryj :)Riven pisze:Poza tym słychać strzały.
Płyta roku i chuj.
- Riven
- Kontakt:
Tutaj mozna sie spierac - ja slysze 10 strzalow i domagam sie niezaleznego sledztwa!
-
Maria Konopnicka
Dajcie tej płycie się spokojnie ukazać. Noworodek jeszcze z wód płodowych nie obmyty, a tu już spekulacje o tym do kogo jest podobny, czy będzie dobrze się uczył i czy duży urośnie. Wiadomo kim są rodzice - o materiał genetyczny jestem spokojny, ale nie mam ochoty w brudnych buciorach włazić na porodówkę. Poczekam....
- vicek
ja powiem że brzmienie ma zajebiste, żaden plastik a jednak wszystko jest czytelne i ma moc .
- Riven
- Kontakt: