MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
Słyszałem, że Mike Browning odszedł z Morbid Angel. Wiecie coś o tym?
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
podobno, Dallas Ward tez sie zastanawia nad odejsciem.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No właśnie, jak uważacie które demówki lepsze... Usurper czy Incubus?
- Deathless King
powiem szczerze ze w tych recenzjach jest napisane wszystko, czego spodziewam sie po uslyszeniu zajawek :( a jesli rzeczywiscie sa teksty o zabijaniu gliniarzy, to jakas zalamka :(Morbid Marcin pisze:poswiecilem kilka minut na przeczytanie tego i - jesli nie pisaly tego gluche zjeby w rozowych rajtuzach z lajkry - zapowiada sie KOSZMARNIE ZLE :((((((
swoja droga mialem okazje gadac z Tuckerem nt. tej plyty i tak "off the record" przyznal, ze takiej wlasnie plyty sie spodziewal i - jak to stwierdzil - "I love Trey, he is a genius... but he is also a fuckin ass!", wychodzi na to ze Vincent zrobil tam wszystkim niezle pranie mozgu...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Kontakt:
czy to nie krazy juz gdzies po sieci? na piratebay nie widze...na filestube tez nie :)
this is a land of wolves now
- Morbid Marcin
nie chyba. oby nie bylo jak z hate eternal, ktorego nie moge odsluchac, bo wszedzie go ukradli ;)
- koreaniec
- w mackach Zła
Nie trzeba być Tuckerem, żeby to dostrzec. Z tym, że trudno powiedzieć, czy to jednoznacznie źle, czy dobrze. Czasami przydają się rządy twardej ręki. Kto wie czy po Heretic ten zespół wydałby jeszcze cokolwiek, gdyby nie powrót DV.Deathless King pisze: swoja droga mialem okazje gadac z Tuckerem nt. tej plyty i tak "off the record" przyznal, ze takiej wlasnie plyty sie spodziewal i - jak to stwierdzil - "I love Trey, he is a genius... but he is also a fuckin ass!", wychodzi na to ze Vincent zrobil tam wszystkim niezle pranie mozgu...
Lefthandpathyoga
- Riven
- Kontakt:
na razie to wszystko wskazuje, ze lepiej by bylo jakby nigdy tej plyty nie nagrali...
Vincent jako lider zespolu/autor tekstow draznil mnie juz na Domination, a wyglada na to ze na starosc te jego burackie zapedy osiagaja apogeum :)))
wiem , nie sluchalem jeszcze calosci bla bla, ale szansa ze sie myle wynosi gdzies 1% :)
Vincent jako lider zespolu/autor tekstow draznil mnie juz na Domination, a wyglada na to ze na starosc te jego burackie zapedy osiagaja apogeum :)))
wiem , nie sluchalem jeszcze calosci bla bla, ale szansa ze sie myle wynosi gdzies 1% :)
- Deathless King
ale Tucker raczej wypowiada sie troche z innej perspektywy. wyobrazilem sobie jak brzmialoby MA gdyby Tucker zostal i ten potencjal ktory uwolnil na Nader Sadek polaczyl z ta iskra geniuszu Treya...koreaniec pisze:Nie trzeba być Tuckerem, żeby to dostrzec. Z tym, że trudno powiedzieć, czy to jednoznacznie źle, czy dobrze. Czasami przydają się rządy twardej ręki. Kto wie czy po Heretic ten zespół wydałby jeszcze cokolwiek, gdyby nie powrót DV.Deathless King pisze: swoja droga mialem okazje gadac z Tuckerem nt. tej plyty i tak "off the record" przyznal, ze takiej wlasnie plyty sie spodziewal i - jak to stwierdzil - "I love Trey, he is a genius... but he is also a fuckin ass!", wychodzi na to ze Vincent zrobil tam wszystkim niezle pranie mozgu...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ci goście krytykują wszystko, co dobre na tym albumie, a to, co jest na nim słabe, wynoszą pod niebiosa, jak im ufać? ;)black_lava pisze:http://www.metalreview.com/reviews/6246 ... um-insanus
-
- w mackach Zła
najlepiej samemu przesłuchać i ocenić
- Xapapote
jaki jest sens czytać recenzję jak nawet nie ma tracklisty?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- FENIKS
- w mackach Zła
Tak, prawdopodobnie wtedy kiedy najlepsze rzeczy tworzył i grał solówki że mózg się lasował :) stwierdził że już nie może tak dalej :)IRONMIL pisze:Słyszałem, że Mike Browning odszedł z Morbid Angel. Wiecie coś o tym?
- Block69
- zahartowany metalizator
Ja, ale ponoć wzięli do składu tera jakiegoś Vincenta i Sandovala i na dniach ma być gotowa ich debiutancka płyta !IRONMIL pisze:Słyszałem, że Mike Browning odszedł z Morbid Angel. Wiecie coś o tym?
Czyli będzie death metal !Deathless King pisze:a jesli rzeczywiscie sa teksty o zabijaniu gliniarzy, to jakas zalamka :(
PENIS METAL
- koreaniec
- w mackach Zła
To co teraz będzie z Terrorizer? :(Block69 pisze:Ja, ale ponoć wzięli do składu tera jakiegoś Vincenta i Sandovala i na dniach ma być gotowa ich debiutancka płyta!
Lefthandpathyoga
-
- rasowy masterfulowicz
nowego Terrorizera jeszcze nie czytalem, a szkoda, bo David opowiada w nim takie rzeczy:
http://www.metalireland.com/2011/05/26/ ... m-insanus/
a tutaj porcja recenzji:- that even Thor was surprised by the new material and that he also would have preferred some more classic death metal-stuff on it
- that Trey nowadays has some mixed feelings about F-H, in the way that some of that material was bigger than the technology and mixing skills he could use. He states that the songs expected more out of what was even human possible to play (and he refers to Pete's drumming for example). That probably explains the combination of real drums and beats on this record
- that they actually had to fight hard with the record company to have "Too Extreme" as the opening track which proves to me SOM is definitely concerned about this record
http://www.metalireland.com/2011/05/26/ ... m-insanus/
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
rotfl, teraz sie zacznie odcinanie od plyt z Tuckerem...zenada.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Too long, didn't read. Co tam jest napisane, tak w skrócie?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morbid Marcin
robi sie coraz zabawniej, a swoja droga to jakis rekkord, ze wciaz nie ma jej w wypozyczalniach, skoro tylu pismakow ja opisuje.