ACID DRINKERS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Don
- rozkręca się
Kiedyś świetny, oryginalny zespól z masą ciekawych pomysłów i dobrym humorem. Brak kariery poza granicami kraju to zajebiście wielka porażka, na którą na pewno zlożylo się wiele czynników. Szkoda, bo zespól mial potencjał, aby - tak jak VADER - robić karierę na całym świecie. Od High Proof... jakoś to się wszystko muzycznie chujowo potoczyło.
- mad
- weteran forumowych bitew
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez mad[/i]
Nie rozumiem Acid Drinkers, nigdy nie rozumiałem. Nie dociera do mnie ta muza i już. Znam dobrze 3 pierwsze płyty (znajomi puszczali często), pozostałe słuchałem jednym uchem - i kurwa, nic. Jak ma zachwycać, kiedy nie zachwyca? [/quote]
100% poparcia,sam bym tak napisal,hehe
Nie rozumiem Acid Drinkers, nigdy nie rozumiałem. Nie dociera do mnie ta muza i już. Znam dobrze 3 pierwsze płyty (znajomi puszczali często), pozostałe słuchałem jednym uchem - i kurwa, nic. Jak ma zachwycać, kiedy nie zachwyca? [/quote]
100% poparcia,sam bym tak napisal,hehe
- lucass
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
- boroowa
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Aron
- postuje jak opętany!
Mój młodszy brat miał kiedyś zajoba na punkcie tego zespołu i chcąc nie chcąc poznawałem ich płyty w kolejności chronologicznej aż do "Infernal Connection" włącznie.
Nie wiem jak sobie radzą obecnie... i totalnie mi to zwisa...
Nie wiem jak sobie radzą obecnie... i totalnie mi to zwisa...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez pijak[/i]
AD dobre je, ale zle mi sie kojarzy bo zgubiłem but na koncercie, a chujnia straszna bez buta [/quote]
No to sznuróweczki ciaśniej trza wiązać. I po co ze sceny skakał na ludziów ? Lubisz jak obce łapki cię macają? Ja bym do doktora poszedł z takim czymś normalnie kurna. I na dodatek na koncercie AD ? Oj ta młodzież.
! ! Pamiętajcie : ostry mosh i pogo są bezpieczniejsze od skakania na ludziów ! !
AD dobre je, ale zle mi sie kojarzy bo zgubiłem but na koncercie, a chujnia straszna bez buta [/quote]
No to sznuróweczki ciaśniej trza wiązać. I po co ze sceny skakał na ludziów ? Lubisz jak obce łapki cię macają? Ja bym do doktora poszedł z takim czymś normalnie kurna. I na dodatek na koncercie AD ? Oj ta młodzież.
! ! Pamiętajcie : ostry mosh i pogo są bezpieczniejsze od skakania na ludziów ! !

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt: