ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: ULVER
Miekkie i nudnawe, lol. Minimalizm/melancholia != emocjonalne sweterkowanie spod znaku War of the roses.
SOTS w zadnym stopniu nie antycypuje słabizny z kolejnej plyty (które zresztą z tego co pamiętam wcale taka minimalistyczna nie jest).
SOTS w zadnym stopniu nie antycypuje słabizny z kolejnej plyty (które zresztą z tego co pamiętam wcale taka minimalistyczna nie jest).
this is a land of wolves now
-
535
Sama to napisałaś, ja tego tak nie ująłem, więc widzisz, że to nie oskarżenia, to są fakty.Random Apex pisze:
Ja Ciebie nie analizuję, tylko piszę, że głupoty tutaj pociskasz i oskarżasz Daniela o to, że zrobił z Garma cipkę :-) przecież taki zarzut jest strasznie durnowaty :D
No nie...Nie mylmy chuja z ogórkiem.Random Apex pisze:
P.S. Ruchy na SotS też były miękkie i nudnawe w porównaniu do poprzednich płyt (a jeszcze Daniela tam nie było), już nawet nie wspominam o tych małżeństwach piekła i nieba czy coś w tym stylu... (tam też Daniela nie było)
O czym Ty teraz piszesz? Której mojej wypowiedzi ten fragment dotyczy?Random Apex pisze:
P.S.2. a te kompilacje to co niby, nie chęć wyrwania większej kasy? A to przecież było gdzieś na początku 2 tysiąclecia... Tam też Daniela nadal nie było
Poza tym.
Daniel? On Ci gwoździa nie przybije. Najwyżej będzie łazienkę blokował i miejsce przed lustrem.Random Apex pisze:Prawdziwy Mężczyzna nie boi się być ekstrawagancki.
- Riven
- Kontakt:
- grot
- weteran forumowych bitew
faktycznie na nowej płycie pójdą w muzykę poważną, już Penderecki z tyłu się zakrada
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Riven
- Kontakt:
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Napiszę wprost, nowu Ulver jest niestety dla pedałów.
- grot
być może, widocznie Zweizz znowu zajęty krzyczeniem do sedesu535 pisze:W dodatku z siatką. Garm go po piwo wysłał?grot pisze:faktycznie na nowej płycie pójdą w muzykę poważną, już Penderecki z tyłu się zakrada
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
ja lubie dziewczeta i lubie nowy Ulver.White Pharaoh pisze:Napiszę wprost, nowu Ulver jest niestety dla pedałów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Dziewczęta, dobrze powiedziane. Takie co im jeszcze cycki nie urosły, takie chłopczyce:) Tak serio, to naprawdę nie wiem co może się podobać w ostatnich płytach Ulver. W porównaniu do ostatniej słuchalnej (bardzo dobrej) płyty Ulver, czylu PERDITION CITY, te nowsze wypociny nie istnieją. Wystarczy spojrzeć w jaki sposób Garm trzyma piwko na tej fotce, na kilometr widać, że jest zniewieściały:)
- grot
lol, o wpływie trzymania piwa na orientację jeszcze nie słyszałem, czego to ludzie nie wymyślą :)
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Człowiek całe życie się uczy:)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Kiedy ostatnia sluchalna to ostatnia wlasnie, czyli ta z coverami. Przedostatnia raczej asluchalna, a po PC nagrali przeciez swoja najlepsza plyte, o swietnych epkach i soundtrackach nie wspominajac. Sie moda zrobila na jebanie Ulver po calosci, czy jak?
-
White Pharaoh
- postuje jak opętany!
Jaka moda ja się pytam, przeciez jest wyraźna róźnia między PC, a kolejnymi dokonaniami. Gdzie Rzym, a gdzie Krym kurwa?!
-
Plasfodeur
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
grot pisze:lol, o wpływie trzymania piwa na orientację jeszcze nie słyszałem, czego to ludzie nie wymyślą :)
LOL
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior