CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: CANNIBAL CORPSE
o muzykę nie ma się co martwic, bo chyba nie zawiedli do tej pory żadną płytą.
co nie zmienia faktu, że okładka dziwna. osobiście, wolałbym coś innego
co nie zmienia faktu, że okładka dziwna. osobiście, wolałbym coś innego
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okładka trochę lepsza od nowego utworu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Nowa piosenka jest zajebista w chuj a gdyby nie haniebnie skompresowane brzmienie rozpierdalałaby doszczętnie.
http://www.metalblade.com/us/news/canni ... al-domain/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.metalblade.com/us/news/canni ... al-domain/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 01-07-2014, 21:02 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dzisiaj, po dłuższej przerwie włączyłem sobie Evisceration Plague i muszę powiedzieć, że podoba mi się o wiele bardziej niż w czasie premiery.
Fajny ten nowy kawałek, ale we wrześniu wychodzi nowe In Flames. Kanibale nie mają oczywiście szans.
Fajny ten nowy kawałek, ale we wrześniu wychodzi nowe In Flames. Kanibale nie mają oczywiście szans.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Kurwa, ależ ten kawałek slejerem śmierdzi! I to tym najlepszym, z czasów RIB.
Czekam premiery jak nastolatka okresu po imprezie.
Czekam premiery jak nastolatka okresu po imprezie.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Jak wrzucałem link na forum, to jeszcze nie było tego kawałka.
Tak jak przypuszczałem, znowu rozpierdol.
Tak jak przypuszczałem, znowu rozpierdol.
-
- mistrz forumowej ceremonii
no ja mam tak samo. w ogóle uważam, ze to jedna z ich najlepszych płytest pisze:Dzisiaj, po dłuższej przerwie włączyłem sobie Evisceration Plague i muszę powiedzieć, że podoba mi się o wiele bardziej niż w czasie premiery.
-
Nowy kawałek dobry, ale zbyt mocno mną nie potargał. Jednak jak już zostało wspomniane, żaden ich album nie zawiódł więc warto czekać. Warto chyba też czekać na ich oficjalną biografię autorstwa Joela McIvera, 150 stron , dużo fotek z archiwum zespołu - może być fajna rzecz. I chociaż kanibale zbyt rozrywkowi nie są, przynajmniej w porównaniu z takim Motley Crue, zbyt dużo skandali z nimi związanych nie ma, to i tak chętnie poczytam. To jeden z tych zespołów które wyznaczyły moją muzyczną drogę, fajnie jak oprócz suchych faktów biograficznych, które każdy pewnie już zna, pojawi się sporo ciekawostek zza kulis. Koncert na urodzinach Cher, występ w filmie, imprezy na trasach, konflikt z Chrisem.... będzie tego sporo.
-
Dlatego też nie jadą na tournee razem, w naszym pięknym kraju będzie można zobaczyć na żywo tylko kanibali. Mam nadzieję że jakoś to przeżyjemy.est pisze:Fajny ten nowy kawałek, ale we wrześniu wychodzi nowe In Flames. Kanibale nie mają oczywiście szans.
-
- zahartowany metalizator
kanibale przejmuja interes po slayer i antycypujac jego rychla przyszlosc przemianuja sie na slayer corpse
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
150 stron? To moja biografia więcej by zapełniła papieru.Nasum pisze:Nowy kawałek dobry, ale zbyt mocno mną nie potargał. Jednak jak już zostało wspomniane, żaden ich album nie zawiódł więc warto czekać. Warto chyba też czekać na ich oficjalną biografię autorstwa Joela McIvera, 150 stron , dużo fotek z archiwum zespołu - może być fajna rzecz. I chociaż kanibale zbyt rozrywkowi nie są, przynajmniej w porównaniu z takim Motley Crue, zbyt dużo skandali z nimi związanych nie ma, to i tak chętnie poczytam. To jeden z tych zespołów które wyznaczyły moją muzyczną drogę, fajnie jak oprócz suchych faktów biograficznych, które każdy pewnie już zna, pojawi się sporo ciekawostek zza kulis. Koncert na urodzinach Cher, występ w filmie, imprezy na trasach, konflikt z Chrisem.... będzie tego sporo.
-
Dlatego liczę że ej będzie ciekawostek, bo biografię akurat tego zespołu i wszystkie jego perturbacje personalne każdy death maniak zna na pamięć. Chociaż troszkę mało, trzeba przyznać. Bardziej rozwinieta broszura prasowa ;-)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Coś czuję, że po znakomitej Torture nowy album będzie ich kolejnym, który nie zrobi mi pały i który zleję ciepłym moczem. Nowy numer totalnie taki se, a brzmienie chujowe. Dam szansę, bo Torture baaardzo rosło w moich uszach z każdym kolejnym odsłuchem, ale cudów się nie spodziewam.
- Aron
- postuje jak opętany!
Znowu nowa płyta? Ja się jeszcze na dobre z Torture nie osłuchałem, a już nową płytę smażą ci cholerni pracusie...
Zaczynam za nimi nie nadążać jak swego czasu za Napalm Death:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
Samym tylko rozdziałem Imprezy... zapewne.SOWIX666 pisze:150 stron? To moja biografia więcej by zapełniła papieru.Nasum pisze:Nowy kawałek dobry, ale zbyt mocno mną nie potargał. Jednak jak już zostało wspomniane, żaden ich album nie zawiódł więc warto czekać. Warto chyba też czekać na ich oficjalną biografię autorstwa Joela McIvera, 150 stron , dużo fotek z archiwum zespołu - może być fajna rzecz. I chociaż kanibale zbyt rozrywkowi nie są, przynajmniej w porównaniu z takim Motley Crue, zbyt dużo skandali z nimi związanych nie ma, to i tak chętnie poczytam. To jeden z tych zespołów które wyznaczyły moją muzyczną drogę, fajnie jak oprócz suchych faktów biograficznych, które każdy pewnie już zna, pojawi się sporo ciekawostek zza kulis. Koncert na urodzinach Cher, występ w filmie, imprezy na trasach, konflikt z Chrisem.... będzie tego sporo.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nowy kawałek bardzo spoko, okładka trochę mniej spoko ale i tak czekam z niecierpliwością. Ten zespół, jak już niektórzy wspominali, nigdy nie zawiódł, więc i teraz pewnie tego nie zrobi.
-
Spokojnie, nie są takimi pracoholikami jak Agathocles czy Nunslaughter, więc powinieneś się wyrobić, zarówno z zakupami jak i osłuchaniem. ;-)Aron pisze:Znowu nowa płyta? Ja się jeszcze na dobre z Torture nie osłuchałem, a już nową płytę smażą ci cholerni pracusie...
-
A przy okazji Alex o nowych utworach: "Myślę, że ten album będzie miał raczej mroczne brzmienie. Rzecz jasna to album deathmetalowy, więc powinien mieć mroczne, potępieńcze brzmienie, ale w tym przypadku bardziej niż zwykle (...) Duża część materiału wyszła spod ręki Pata O'Briena. To pierwszy raz, kiedy Pat napisał więcej materiału na album niż pozostali".
Jeśli ta płyta została skomponowana w większości przez Pata to zapowiada się intrygująco. Koleś jak to sam powiedział lubi utwory podczas których coś się dzieje na gryfie, więc materiał będzie połamany chyba do granic możliwości. A jednocześnie będzie na bank chwytliwy.
Jeśli ta płyta została skomponowana w większości przez Pata to zapowiada się intrygująco. Koleś jak to sam powiedział lubi utwory podczas których coś się dzieje na gryfie, więc materiał będzie połamany chyba do granic możliwości. A jednocześnie będzie na bank chwytliwy.
- Przyczajony Wonsz
- rozkręca się
To bardzo zajebiście. Niech będzie w połowie tak chwytliwy jak Torture to będę szczęśliwym człowiekiem ;)Nasum pisze:Jeśli ta płyta została skomponowana w większości przez Pata to zapowiada się intrygująco. Koleś jak to sam powiedział lubi utwory podczas których coś się dzieje na gryfie, więc materiał będzie połamany chyba do granic możliwości. A jednocześnie będzie na bank chwytliwy.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Po 'Sadistic Embodiment' jestem spokojny o nowy album, który na pewno rozpierdoli