MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re: MGŁA
Ja nie mam zdania póki co (około 5 odsłuchów), zobaczymy jak pierwsze winorośla zachwytu opadną i czy obroni się na dłuższą metę.
Mówi to koleś, który tasuje się nad zespołami spod LTWB.Alsvartr pisze:Zamknij sie. Mgła rządzi!
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Mówi to koles który nie wyłapał ironii :DLoathe pisze:Mówi to koleś, który tasuje się nad zespołami spod LTWB.Alsvartr pisze:Zamknij sie. Mgła rządzi!
hint: spójrz na posta nad swoim...
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- trzeci
- zaczyna szaleć
uffff, niepokojace sygnaly nadchodzily juz od trockiego. teraz jeszcze ty. juz mialem kupowac te plyte, ale na szczescie stoicie na strazy wysrubowanych gustow.byrgh pisze:nowa Mgla jest slaba i ciekawym, kiedy dotrzecie do tego, co jest na pierwszy rzut ucha doskonale slyszalne.
fuck you buddy
- trzeci
- zaczyna szaleć
trocki ma kompleks, bo gada o tej plycie w kazdym temacie, jak kaczynski o mgle nad lotniskiem smolensk siewiernyjbyrgh pisze:oj tam oj tam, to tylko moje wrazenia, ale jednoczesnie sie dziwie, ze jestescie tacy bezkrytyczni wobec tak bezposrednio slabych albumow ;)
trzeba miec duze poklady zlej woli, zeby nie docenic with hearts toward none, ile czasu poswieciles tej plycie?
fuck you buddy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NIE! Nowa Mgła jest słaba i dobra jednocześnie. Tak, te dwa odczucia się ze sobą mieszają i walczą! Jednego dnia jestem zachwycony, a drugiego nie mogę tego słuchać. Jest w tej muzyce dualizm jakiś...zajebisto-chujowości:-Dbyrgh pisze:nowa Mgla jest slaba i ciekawym, kiedy dotrzecie do tego, co jest na pierwszy rzut ucha doskonale slyszalne.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
a ja się dziwię, że można tyle pierdolić o płycie, którą się uważa za słabą
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zahartowany metalizator
niewiele, pewnie tyle co kolega Kregozmyk, bo odrzucila mnie jej przeslodzona powierzchownosc, o czym wspominalem :) po prostu nie akceptuje takiego szwedzkiego sznytu, tego melodyjnego tryndu, nie lubie takich prostackich rozwiazan i braku dalekowzrocznosci grajac tak oklepane tremola. plyta jest bogata w rzeczy ktore lubie, urzekaja mnie obiegniki, przeciagi czy ornamenty, a facet na tym polu ma talent, ale w efekcie wszystko to spelza na niczym. ponadto efekt psuje matematyczne skrojenie, wykalkulowane kazdorazowe uderzenie w beben etc. facet za duzo sie zastanawial a zbyt malo dal sie poniesc fantazjitrzeci pisze:trocki ma kompleks, bo gada o tej plycie w kazdym temacie, jak kaczynski o mgle nad lotniskiem smolensk siewiernyjbyrgh pisze:oj tam oj tam, to tylko moje wrazenia, ale jednoczesnie sie dziwie, ze jestescie tacy bezkrytyczni wobec tak bezposrednio slabych albumow ;)
trzeba miec duze poklady zlej woli, zeby nie docenic with hearts toward none, ile czasu poswieciles tej plycie?
a trocki najzwyczajniej sie pastwi, cos sobie wetuje, ale to nie moj interes :D
dokladnie tak jest, ale u mnie jednak przewage ma 'slaba' niestetynicram pisze:NIE! Nowa Mgła jest słaba i dobra jednocześnie. Tak, te dwa odczucia się ze sobą mieszają i walczą! Jednego dnia jestem zachwycony, a drugiego nie mogę tego słuchać. Jest w tej muzyce dualizm jakiś...zajebisto-chujowości:-Dbyrgh pisze:nowa Mgla jest slaba i ciekawym, kiedy dotrzecie do tego, co jest na pierwszy rzut ucha doskonale slyszalne.
Ostatnio zmieniony 24-04-2012, 17:17 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Się emocjonujecie, ja posłuchałem tych dwóch kawałków przed premierą i olałem sprawę, a tu dwaścia stron o treści:
-Nie wiem co wy w tym widzicie?
-Trzeba być głuchym itd.
-Sam jesteś głupi
-Słucham dwadzieście razy dzienie jak klękam do miecza
-Trocki chuj
-Umówiłem się z Sovą, że dam się nazywać chujem przez 20 stron żeby podbić sprzedaż
itp. itd.
Ale i tak czekam na nowe KSM
-Nie wiem co wy w tym widzicie?
-Trzeba być głuchym itd.
-Sam jesteś głupi
-Słucham dwadzieście razy dzienie jak klękam do miecza
-Trocki chuj
-Umówiłem się z Sovą, że dam się nazywać chujem przez 20 stron żeby podbić sprzedaż
itp. itd.
Ale i tak czekam na nowe KSM
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared