jak bedzie kasa to sobie w koncu zamowie ten nowy album (na razie wytrzymalem i z mp3 posluchalem tylko 1 kawalka). potrzebuje.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
maria jako jedyny, no, ale wiemy jakie ma gust maria tak?Riven pisze:Maria pamieta![]()
jak bedzie kasa to sobie w koncu zamowie ten nowy album (na razie wytrzymalem i z mp3 posluchalem tylko 1 kawalka). potrzebuje.
jester pisze:No ale ostatnia Metallica jest jednak bardziej miodna niż DTABF.
ja nie słyszałem Death Magnetic, ale też uważam że na pewno nowy Darkthrone jest lepszyRiven pisze:Nie slyszalem nowego Darkthrone w calosci, ale NA PEWNO jest lepszy od Death Magnetic ;D
Bloodcult pisze:ja nie słyszałem Death Magnetic, ale też uważam że na pewno nowy Darkthrone jest lepszyRiven pisze:Nie slyszalem nowego Darkthrone w calosci, ale NA PEWNO jest lepszy od Death Magnetic ;D
Wszystko rozumiem, ale G'n'R na Metalliką to przegiecie straszliwe, nawet nie musze słuchać ChDe żeby to wiedziećMaleficio pisze: tak naprawdę, nie ma co porównywać płyt roku jak Darkthrone, Satyricon lub nawet nowy G'N'R z dollarica:)
dokładnie tak samo.ultravox pisze:W końcu, po długim oczekiwaniu, dotarła do mnie ta płyta. I co mogę napisać? Jest absolutnie zajebista. Ani trochę mnie nie rozczarowała, a kilka rzeczy nawet pozytywnie zaskoczyło. Jest nawet lepiej niż się spodziewałem.