KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
stary
-
stary
ech ja widzę, że roman od pewnego czasu lubisz kontestowac moje wypowiedzi..ale kurna uwierz mi..nie wiem jak bardzo bym sie spiął, nie wiem jak bardzo bym scisnął zwieracze...no nie wiem jak bardzo bym chciał ale ksm nie zmiesci mi sie wsród 3-5 najlepszych płyt bm..może nawet bym bardzo tego chciał ale nijak tego sie nie da zrobic..wybacz.
- roman
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
ech ja widzę, że roman od pewnego czasu lubisz kontestowac moje wypowiedzi..
[/quote]
Zgadnij dlaczego.
ale kurna uwierz mi..nie wiem jak bardzo bym sie spiął, nie wiem jak bardzo bym scisnął zwieracze...no nie wiem jak bardzo bym chciał ale ksm nie zmiesci mi sie wsród 3-5 najlepszych płyt bm..może nawet bym bardzo tego chciał ale nijak tego sie nie da zrobic..wybacz. [/quote]
Ale czy tu chodzi o to, zeby byc najlepszym?
ech ja widzę, że roman od pewnego czasu lubisz kontestowac moje wypowiedzi..
[/quote]
Zgadnij dlaczego.
ale kurna uwierz mi..nie wiem jak bardzo bym sie spiął, nie wiem jak bardzo bym scisnął zwieracze...no nie wiem jak bardzo bym chciał ale ksm nie zmiesci mi sie wsród 3-5 najlepszych płyt bm..może nawet bym bardzo tego chciał ale nijak tego sie nie da zrobic..wybacz. [/quote]
Ale czy tu chodzi o to, zeby byc najlepszym?
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez sveneld[/i]
Właśnie po raz pierwszy przesłuchalem "Altered..." i uważam, że Maria ma sporo racji. Czarnometalstwo na takim poziomie nie ukazało się od paru lat. [/quote]
Bez przesady.Nie docenienie w tym miejscu ostatnich płyt Infernal War czy Thunderbolt byłoby zwykłą ignorancją.
Właśnie po raz pierwszy przesłuchalem "Altered..." i uważam, że Maria ma sporo racji. Czarnometalstwo na takim poziomie nie ukazało się od paru lat. [/quote]
Bez przesady.Nie docenienie w tym miejscu ostatnich płyt Infernal War czy Thunderbolt byłoby zwykłą ignorancją.
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Deathcrush[/i]
[quote][i]Wysłane przez Pi[/i]
"Demigod" jest najlepiej brzmiącym albumem z muzyką ekstremalną w tym kraju [/quote]
no ale co z tego? ładnie podana, ładnie zagrana a nudna jak flaki z olejem [/quote]
No, umówmy się, że Vomigod startu do "Demigod" nie ma żadnego, a i w trasę z Morbid Angel i Krisiun nie pojedzie
[quote][i]Wysłane przez Pi[/i]
"Demigod" jest najlepiej brzmiącym albumem z muzyką ekstremalną w tym kraju [/quote]
no ale co z tego? ładnie podana, ładnie zagrana a nudna jak flaki z olejem [/quote]
No, umówmy się, że Vomigod startu do "Demigod" nie ma żadnego, a i w trasę z Morbid Angel i Krisiun nie pojedzie
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
stary
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator