DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -
kazdy wie ze rude sa najlepsze
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no, ale wiekszosc rudych to pasztety. jak sie za to trafi jakas fajna, najlepiej z niebieskimi/zielonymi oczami, to jest ownage
this is a land of wolves now

ładna dziewczyna..ze też chciała takiego brzydala

- Riven
- Kontakt:
hehe, skad te foty?
Ostatnio zmieniony 21-10-2008, 16:01 przez Riven, łącznie zmieniany 2 razy.
no leżą wszędzie..Riven pisze:hehe, skad te foty?

p.s dla miłośników makaroniarzy polecam krótki filmik jaki pojawił sie na oficjalnym my space zespołu.doskonale obrazuje to popierdolone poczucie humoru duetu z północy

- Riven
- Kontakt:
Ja: (15:55)
widziales dupe fenriza?
longinus: (15:55)
nie, nie chcę
Ja: (15:56)
dlaczego
nawet fajna
co, zazdrosny ?:D
longinus: (15:56)
bo lubię tylko damskie dupki
Ja: (15:56)
....
to dlaczego pomyslales o JEGO tylku?
stay cool bejbe and don't be so serious
..
I have my world here
You think you are right
But you can't touch me here
The forest is cold and white

..
I have my world here
You think you are right
But you can't touch me here
The forest is cold and white

- longinus696
- zahartowany metalizator
W życiu bym nie przypuszczał, że Fenriz może mieć kobitkę. Myślałem, że spotyka się z Nocturno Culto.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Husar
- weteran forumowych bitew
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
nie wierze ze to straszydło to ta sama ruda łania co powyżej
- Riven
- Kontakt:
no wlasnie.
widac rock n roll wyszedl mu na dobre
widac rock n roll wyszedl mu na dobre
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
żadna tam zależność,co najwyżej pragnienie nastoletnich wyznawców kultu obok których kręcą się same zdezelowane i wymagajace kapitalnego remontu lafiryndy.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Ty naprawde myślisz, że ludzie są aż tak zawistni? Poza tym, przecież ja nie pisałem tego całkiem poważnievulture pisze:żadna tam zależność,co najwyżej pragnienie nastoletnich wyznawców kultu obok których kręcą się same zdezelowane i wymagajace kapitalnego remontu lafiryndy.

Coś tam było! Człowiek!
Re:
no przecież wiadomo że to jajaSkaut_Kwatermaster pisze:Ty naprawde myślisz, że ludzie są aż tak zawistni? Poza tym, przecież ja nie pisałem tego całkiem poważnievulture pisze:żadna tam zależność,co najwyżej pragnienie nastoletnich wyznawców kultu obok których kręcą się same zdezelowane i wymagajace kapitalnego remontu lafiryndy.

A co powiesz na Dissection, który nagrał płytę-monument w swojej konwencji, podpisał papiery z Nuclear Blast, grał po wielkich festiwalach, zarabiał niezłe pieniądze nie tracąc przy tym nic ze swojej wiarygodności i pozostając jednym z najbardziej zaangażowanych ideologicznie zespołów bm? Chyba, że mówimy wyłącznie o wytwórniach typu Sony czy EMI.Maria Konopnicka pisze: wiem, ubawiłem się po pachy. Dla mnie albo "black metal" albo "showbiznesowe objęcia"razem to brzmi jak "towarzyski mizantrop"
- Riven
- Kontakt:
tyle bzdur, ze az szkoda komentowac
to nie jest najświeższy cytat ale niech posłuży w tym miejscu za odpowiedźMaria Konopnicka pisze:
Dzisiejszy Darkthrone jest taką autoparodią - przypominają emerytowanego boksera, który kiedyś zachwycał na ringu, a dziś przebrany za clowna rozśmiesza w cyrku dzieci.
darkthrone is a box of jackals that ran out of control already in 92-93, and i have no huge desire in controlling everything. control is very christian, always controlling nature. instead, i have taken control of my own life and fate. i have no time to deal with everything darkthrone. why didn't people scream sellout when we released transilvanian hunger? no original riffs, everyone in the scene played those riffs then. people are fucking losers, and my hate to the general mindset of people is a strong driving force for darkthrone. the cult is alive is EXTREMELY old school and anti sell-out. playing fast with plastic sound which most "BM" bands have done since 94 is extreme sell out in MY eyes. we are into HONEST metal, so people can follow our path or they can NOT..
i wszystko powinno być jasne
- Riven
- Kontakt:
NO WLASNIE.Już tyle razy to wałkowaliśmy, że aż trudno powtarzać znowu to samo. Ale w "Now, Diabolical" nie widzę nawet najmniejszego mrugnięcia okiem do młodocianej widowni (jeśli tak, to w którym momencie, gdzie?), nie uważam też tej płyty ani za przebojową, ani za łatwą. Poza tym - przecież młodzież kocha "Nemesis Divina"
z tym ze nie jest to trudna muzyka

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
no nie mogę....Satyricon nigdy sie nie sprzedał, pomimo, że ma dil z majorem. Szkoda słów, aby komentować tę wypowiedź.Maria Konopnicka pisze:Może będę kontrowersyjny i szybko zostanę obśmiany, ale Dissection nigdy nie traktowałem jako zespół black metalowy. Dla mnie to zawsze był melodyjny death metal z heavy metalowym pazurem. Poza tym nie zauważyłem aby Dissection pod wpływem tego o czym wspomniałeś (papiery z NB, udział w wielkich festiwalach) swoim image czy muzyką zaczynał łypać okiem do młodocianych szczyli w koszulkach Slipknot i "Roots" a niestety Satyricon odbieram w ten sposób (o czym już na tym forum wielokrotnie pisałem powodując święte oburzenie autorytetów forum).Warcrimer pisze: A co powiesz na Dissection, który nagrał płytę-monument w swojej konwencji, podpisał papiery z Nuclear Blast, grał po wielkich festiwalach, zarabiał niezłe pieniądze nie tracąc przy tym nic ze swojej wiarygodności i pozostając jednym z najbardziej zaangażowanych ideologicznie zespołów bm? Chyba, że mówimy wyłącznie o wytwórniach typu Sony czy EMI.
Piszcie sobie co chcecie - padały już argumenty, że Satyricon zbrutalizował brzmienie, że sięga do korzeni, że to kiedyś grał rubaszny black metal z klawiszami, a fryzura na żel jest bardziej metalowa niż długie włosy. Ja wiem swoje - do Rebel ich muzyka była dla mnie ucztą. Teraz mamy fajne, rytmiczne i przebojowe granie do słuchania w samochodzie, które jednym uchem wpada a drugim wypada.
Darkthone poszedł trochę inną drogą - chłopaki z wiekiem nabrali dystansu do siebie i zaczęli trywializować wartości, które kiedyś głosili. Dzisiejszy Darkthrone jest taką autoparodią - przypominają emerytowanego boksera, który kiedyś zachwycał na ringu, a dziś przebrany za clowna rozśmiesza w cyrku dzieci.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "