SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SLAYER vs METALLICA
Doskonały utwór, porywające wykonanie ("instrumentalne") , tylko tego wyjca nie da się słuchać - tyle w temacie.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
killian, doty, baloff można powiedzieć wyli (choć się sprawdzali na swoim poletku), a nie hetfield. bez dwóch zdań najlepszy gravel w historii metalu. no, po odwyku i rozbracie z kapelą głos mu siadł i piał jak kogut praktycznie aż do tras promujących DM, ale teraz znów jest ok.535 pisze:tego wyjca nie da się słuchać
- Adrian696
- zahartowany metalizator
to juz przestaje byc smieszneKraft pisze: bez dwóch zdań najlepszy gravel w historii metalu.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Temat można uznać za wyczerpany.Kraft pisze:bez dwóch zdań najlepszy gravel w historii metalu
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Nothing of minerals.
Żaden nawet najbardziej zaślepiony zwolennik, fan, czy jak go tam nazwiecie nie powie , że Araya jest najlepszym wokalistą w historii metalu. W przypadku sympatycznego Jamesa widzę, że wszystko jest możliwe.
-
- mistrz forumowej ceremonii
James potrafi spiewac .Araya nie potrafi.i takie sa fakty.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
Tom nie potrafi i nie spiewa, James tez nie potrafi, a spiewa - tak to widze.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Tylko kto ten śpiew slyszał? Ja też potrafię szczególnie, gdy się nachleję.
-
To malo widzisz i slyszysz. Sorry, ale na black album i Load slychac jak chuj, ze mamy do czynienia z facetem obdarzonym sporym talentem wokalnym i ciekawa barwa glosu i to jest cos co dla mnie nie podlega dyskusji. Jest jakas granica w byciu fanboyem Slayera i szydzeniem z wszystkiego co robi Metallica.Adrian696 pisze:Tom nie potrafi i nie spiewa, James tez nie potrafi, a spiewa - tak to widze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- TORTURER
- w mackach Zła
Jaaa,co za bezsensu wartosciowania,stara Metallica jest swietna,Slayer tez,aczkolwiek,Metallica dopuscila sie wiecej plyt-klocków i mocno skonotowala sie z nie metalowym mainstreamem,za co jest ganiona i napietnowana.Co dziwnym nie jest bo byle Wiesiek ze wsi zna i "nawet lubi ballady".Tu ma przewage Slayer,bo choc nie przepadam na Diabolus i God...to obiektywnie sa to lepsze plyty niz kopa w postaci Death Magnetic.
Death Dwells in Love
- Adrian696
Tej, ale błagam - przestan pisac takie bzdury.[V] pisze:To malo widzisz i slyszysz. Sorry, ale na black album i Load slychac jak chuj, ze mamy do czynienia z facetem obdarzonym sporym talentem wokalnym i ciekawa barwa glosu i to jest cos co dla mnie nie podlega dyskusji. Jest jakas granica w byciu fanboyem Slayera i szydzeniem z wszystkiego co robi Metallica.
To czy ktos potrafi spiewac czy nie - to usłyszymy nie na płycie, bo w studio mozna zrobic z Gracjana Roztockiego nowego Elvisa, ale na koncertach - a na koncertach James wypada czasami katastrofalnie, szczegolnie w kawałach z płyt o ktorych wspomniałes.
Jest granica w byciu fanboyem Metallicy, a byciem głuchym. ;)
Szkoda, że nie mogliście usłyszeć jakim ja dysponuję talentem. 20 lat w chórze śpiewałem.
- Bloodcult
ale gdzie Jamesowi do Danzinga czy Layna Stanleya ? bo BŁAGAM....[V] pisze:to malo widzisz i slyszysz. no sorry,ale na black album i Load slychac jak chuj ze mamy do czynienia z facetem obdarzonym sporym talentem wokalnym i ciekawa barwa glosu
-
co za bzdury,wokal Hetfielda to w duzej mierze efekt studyjnych zabiegów i innych sztuczek tak?byles na koncertach promujacych black album,load,reload?nie? ja bylem.i za kazdym razem wokalnie bylo bez zarzutu. Poza tym wystarczy sobie obejrzec np Cunning stunts i wszystko jasne. Dzisiaj,z racji i wieku i stazu na scenie roznie z tym wokalem bywa ale w okresie promowania wspomnianych plyt byl nie do wyjebania i kazdy ci to powie.Adrian696 pisze:Tej, ale błagam - przestan pisac takie bzdury.[V] pisze:To malo widzisz i slyszysz. Sorry, ale na black album i Load slychac jak chuj, ze mamy do czynienia z facetem obdarzonym sporym talentem wokalnym i ciekawa barwa glosu i to jest cos co dla mnie nie podlega dyskusji. Jest jakas granica w byciu fanboyem Slayera i szydzeniem z wszystkiego co robi Metallica.
To czy ktos potrafi spiewac czy nie - to usłyszymy nie na płycie, bo w studio mozna zrobic z Gracjana Roztockiego nowego Elvisa, ale na koncertach - a na koncertach James wypada czasami katastrofalnie, szczegolnie w kawałach z płyt o ktorych wspomniałes.
Jest granica w byciu fanboyem Metallicy, a byciem głuchym. ;)
-
a co mnie do chuja obchodza ci dwaj?Bloodcult pisze:ale gdzie Jamesowi do Danzinga czy Layna Stanleya ? bo BŁAGAM....[V] pisze:to malo widzisz i slyszysz. no sorry,ale na black album i Load slychac jak chuj ze mamy do czynienia z facetem obdarzonym sporym talentem wokalnym i ciekawa barwa glosu
- Bloodcult
gdyby na Czarnym Albumie śpiewał Danzig a na Load Layne to byłyby dwa arcydzieła, a tak "Load" to moce 9,9/10 a czarny wyżej 3/10 nie podskoczy ;)
-
tak skrajna rozbieznosc w ocenie tych plyt jest mocno podejrzana:DBloodcult pisze:gdyby na Czarnym Albumie śpiewał Danzig a na Load Layne to byłyby dwa arcydzieła, a tak "Load" to moce 9,9/10 a czarny wyżej 3/10 nie podskoczy ;)