Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Kat & Roman Kostrzewski
Przebijam
-
- mistrz forumowej ceremonii
To oczywiste.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ja bym chciał taką z "Do zobaczenia w piekle". Jeden z bardziej rozkurwiających komciów na fejsiku pod postem brzmi:
Łukasz Oi
Mam nadzieję, że dobry Bóg okazał mu swoje miłosierdzie i nie trafił tam, gdzie ten kolega mu życzył. W piekle??? Gdzie jest wieczne cierpienie, nienawiść i brak miłości?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Spokojnie. Mógł przecież napisać, że "bramy niebios są dla każdego otwarte", albo coś w stylu, że "KWtyła go" tam gdzieś "przytuli".Tatuś pisze: ↑11-02-2022, 21:58Ja bym chciał taką z "Do zobaczenia w piekle". Jeden z bardziej rozkurwiających komciów na fejsiku pod postem brzmi:Łukasz Oi
Mam nadzieję, że dobry Bóg okazał mu swoje miłosierdzie i nie trafił tam, gdzie ten kolega mu życzył. W piekle??? Gdzie jest wieczne cierpienie, nienawiść i brak miłości?
Zasadniczo, co widać i tutaj, kilku typom powinno się odłączyć internet.
Ostatnio zmieniony 11-02-2022, 22:03 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
W takim razie zapraszam odwiedzić stronę FB znanego, nawróconego metalucha, nijakiego Grzegorza Kasjaniuka.Tatuś pisze: ↑11-02-2022, 21:58Ja bym chciał taką z "Do zobaczenia w piekle". Jeden z bardziej rozkurwiających komciów na fejsiku pod postem brzmi:Łukasz Oi
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Hatefire
Co oni dodają im do tych hostii?Alkoholokaust pisze: ↑11-02-2022, 22:03W takim razie zapraszam odwiedzić stronę FB znanego, nawróconego metalucha, nijakiego Grzegorza Kasjaniuka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Tatuś
- Kontakt:
Takie też są.
Może to jakaś wyrafinowana wersja trollingu. Hmm...Karol Mrx
,,Do zobaczenia w piekle" i ,,Już go nie boli" jest zaprzeczeniem samym w sobie. W piekle jet tylko ból, cierpienie i wieczne potępienie. I się tam nikt z nikim nie spotyka.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- maciek z klanu
Sam Roman śpiewał
,Do nieba weź nas wszystkich
Bez rozgłosu, zbędnych zapowiedzi
Do nieba, szybciej proś nas w swój dom
Gdzie biel, gdzie raj,,
,Do nieba weź nas wszystkich
Bez rozgłosu, zbędnych zapowiedzi
Do nieba, szybciej proś nas w swój dom
Gdzie biel, gdzie raj,,
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
otóż to.Alkoholokaust pisze: ↑11-02-2022, 21:19Może tak, może nie. To jest mało istotne. To nie był idol znany jedynie z plakatów, skryty za kotarą sceny, tylko dla wielu gość, którego regularnie widywali, rozmawiali, zbijali piątki i wychylali kufle, ot kumpel. Dajcie to ludziom przeżyć po swojemu i oswoić się z tą chujową okolicznością.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Przejrzałem. Osobnicy, którzy uważają, że religia to bajka, a modlitwy to gusła mają problem z tym, że ktoś chce się pomodlić za Romana.Alkoholokaust pisze: ↑11-02-2022, 22:03W takim razie zapraszam odwiedzić stronę FB znanego, nawróconego metalucha, nijakiego Grzegorza Kasjaniuka.Tatuś pisze: ↑11-02-2022, 21:58Ja bym chciał taką z "Do zobaczenia w piekle". Jeden z bardziej rozkurwiających komciów na fejsiku pod postem brzmi:Łukasz Oi

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Spójrz na to obiektywnie. Zobacz też inne posty. Gość jest odklejony strasznie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Albo ktoś, kto chce na jego śmierci podnieść sprzedalność jego broszurek, ostrzegających przed szatanizmem.Pacjent pisze: ↑11-02-2022, 22:51Przejrzałem. Osobnicy, którzy uważają, że religia to bajka, a modlitwy to gusła mają problem z tym, że ktoś chce się pomodlić za Romana.Alkoholokaust pisze: ↑11-02-2022, 22:03W takim razie zapraszam odwiedzić stronę FB znanego, nawróconego metalucha, nijakiego Grzegorza Kasjaniuka.![]()
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
- zaczyna szaleć
bardzo dobry koncert Kata w dk arsus ,zaraz po reaktywacji zespołu po 2000r.
- Hatefire
Tak z ciekawości jakim fikołem logicznym spinacie w tym katolicyzmie nauczanie z jednej strony o wolnej woli człowieka, a z drugiej strony sprawczym działaniem modlitwy za zbawienie człowieka który odrzucał istnienie Boga, wiara, w którego jest zarazem wg was warunkiem sine qua non zbawienia? Dla kolegi pytam.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Nie ma to jak wrzucić katolską propagadnę, przez spranego katola, do wątku, o człowieku, który gardził tymi robakami. Spory szacunek do Pana Romana. Nie powiem. Robi wrażenie.
lys på slutten av lys
- hcpig
Dokładnie, nic nikomu ni ujmując ale tutaj nie odszedł randomowy grajek tylko gość, który przeorał całą scenę. Ciekawe czy jak to się przytrafi (odpukać) Ozziemu to też ktoś będzie miał ból dupy że forumowicze chcą oddać jakiś skromny hołd, oczywiście trudno nie popaść w banał ale kurwa, trochę szacunku...Alkoholokaust pisze: ↑11-02-2022, 21:12Akurat w przypadku Romana ta żałoba i poruszenie nie wydaje mi się niczym dziwnym.
Yare Yare Daze
-
Nie wiem, bo wg mnie modlitwa za kogoś kto chciał trafić do piekła nie ma sensu. Dostał to co chciał i jest pozamiatane.Hatefire pisze: ↑11-02-2022, 22:59Tak z ciekawości jakim fikołem logicznym spinacie w tym katolicyzmie nauczanie z jednej strony o wolnej woli człowieka, a z drugiej strony sprawczym działaniem modlitwy za zbawienie człowieka który odrzucał istnienie Boga, wiara, w którego jest zarazem wg was warunkiem sine qua non zbawienia? Dla kolegi pytam.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Anzhelmoo
Roman jest znacznie ważniejszą i bardziej wpływową osobą z perspektywy polskiego fana metalu, niż Ozzy, ich rola w świecie muzyki (nawet na linii Polska-świat) była także znacząco odmienna, więc trudno porównywać te dwie postaci.
Niemniej nie dziwi mnie, że już w wątku zaczynają się zamieszki - to już taka tradycja niezależnie od wątku
Nawet w pisaniu banałów w tej sytuacji nie ma nic złego i nie jest to powód do wstydu.
Niemniej nie dziwi mnie, że już w wątku zaczynają się zamieszki - to już taka tradycja niezależnie od wątku

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- BC/AD
- zaczyna szaleć