^
cóż za odrażające gówno
NECROMANTIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NECROMANTIA
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)

Może będzie warto wziąć z uwagi na te bonusy. Vic recs zwykle bywa w Fallen Temple.
-
- w mackach Zła
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
O, jak to dobrze ze sie co jakiś czas pojawia nieco inny topik na forume. Można sobie nadrobić zaległośći. W ogole nie przeszło mi przez myśl że Magus coś będzie dłubał po zakończeniu Necromantii.trup pisze: ↑15-12-2023, 12:26[media]https://necromantiaofficial.bandcamp.co ... sodomontas[/media]
- trup
gdzie tam.... KULTOWA to jest ta okładka.
Ta ze splitu jest takaa see....

- trup
Nie są to jakieś wyżyny jego twórczości ale klimat taki "Magusowy" posiada.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑13-05-2025, 14:44O, jak to dobrze ze sie co jakiś czas pojawia nieco inny topik na forume. Można sobie nadrobić zaległośći. W ogole nie przeszło mi przez myśl że Magus coś będzie dłubał po zakończeniu Necromantii.trup pisze: ↑15-12-2023, 12:26[media]https://necromantiaofficial.bandcamp.co ... sodomontas[/media]
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Ale słucha się zaskakująco miło. Właśnie leci kawałek Idolatrous Discord. Dzięki klawiszom mam trochę skojarzenia z Spiritual Black Dimentions, ale to nie jest krytyka. Są momenty że fajnie kołysze.trup pisze: ↑13-05-2025, 14:50Nie są to jakieś wyżyny jego twórczości ale klimat taki "Magusowy" posiada.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑13-05-2025, 14:44O, jak to dobrze ze sie co jakiś czas pojawia nieco inny topik na forume. Można sobie nadrobić zaległośći. W ogole nie przeszło mi przez myśl że Magus coś będzie dłubał po zakończeniu Necromantii.trup pisze: ↑15-12-2023, 12:26[media]https://necromantiaofficial.bandcamp.co ... sodomontas[/media]
- trup
"Idolatrous Discord" może się skojarzyć bo rytmikę ma taką zbliżoną i z klawiszami trochę rzeczywiście jakoś tak podobnie. Ale The Magus jednak drapieżniejszy jest. Słucha się dobrze acz tak trochę bardziej teatralnie i horrorowo jak u Kinga Diamonda i sporo mniej mroku niż w Necromantia. Niemniej wstydu nie ma i jestem na tak.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑13-05-2025, 15:03Ale słucha się zaskakująco miło. Właśnie leci kawałek Idolatrous Discord. Dzięki klawiszom mam trochę skojarzenia z Spiritual Black Dimentions, ale to nie jest krytyka. Są momenty że fajnie kołysze.trup pisze: ↑13-05-2025, 14:50Nie są to jakieś wyżyny jego twórczości ale klimat taki "Magusowy" posiada.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑13-05-2025, 14:44
O, jak to dobrze ze sie co jakiś czas pojawia nieco inny topik na forume. Można sobie nadrobić zaległośći. W ogole nie przeszło mi przez myśl że Magus coś będzie dłubał po zakończeniu Necromantii.
Bardzo podoba mi się refrem w Ama Lilith. Jak wlezie w głowę to nucę pod nosem cały dzień. I ta deklamacja i żeńskie zawodzenie w środku. Niesamowity kawałek. Przyznam, że Magus ma dar kompozytorski. Wyobraźni muzycznej mu nie brakuje.