Co Ty gadasz ostatnio. Najpierw przeczytałem, że Polaków nie uważa się za ofiary II Wojny Światowej (kto ich nie uważa za ofiary?) a teraz, że śpiewanie o Leninie jest akceptowalne (jaki uznawany zespół sławi w kawałkach Lenina?).mistrzsardu pisze: ↑05-12-2024, 22:15Jakby śpiewali o Leninie byłby spokój.Soundterror pisze: ↑05-12-2024, 09:27Dlatego dodałem ikonę:D bo to jest conajmniej żenada, że takie akcje nadal mają miejsceŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-12-2024, 07:59
Mam mieszane uczucia, delikatnie mowiac. Gdyby ujac to jako "czy poparlbys sytuacje, w ktorej jedna grupa o skrajnych pogladach ma moc, poprzez anonimowe grozby i naciski, odwolywania dowolnego publicznego wydarzenia, to poparlbys to?", moja odpowiedz bylaby mocnym "nie".
IMPALED NAZARENE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- weteran forumowych bitew
Re: IMPALED NAZARENE
-
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Jestes pewien, ze chcesz wiedziec? Bo moge opowiedziec tu historyjke, po ktorej musialem sie napic, tak jak normalnie nie pije.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
Jeśli Bóg jest dawno zaspal. I jest okrucicicielem.
- DST
Dawaj, nie bądź tajemniczy znowu. I mam nadzieję, że rozwinięcie będzie lepsze niż z Legnicą.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-12-2024, 07:54Jestes pewien, ze chcesz wiedziec? Bo moge opowiedziec tu historyjke, po ktorej musialem sie napic, tak jak normalnie nie pije.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Sa srodowiska muzyczne, ktore sa bardzo mocno lewicowe, tak spod znaku sierpa i mlota. Istnieje na fejsie taka grupa "Dungeon Synth - No Fash Edition", ktorej geneza jest rownie ciekawa, ale to temat na inna rozmowe. Tak czy siak jest to generalnie zbiorowisko ludzi lubiacych DS i bedacych mocno na lewo. Dolaczylem tam raz, z czystem ciekawosci, czy DSZ bedzie oskarzany o faszyzowanie gdzies tam tez (z czasem byl swoja droga).
Wytrzymalem 3 dni. Trzeciego dnia pojawilo sie zdjecie, gdzie na slupie byla bekowa naklejka "Enya fans for communism" czy cos takiego. Temat jednak w komentarzach rozwinal sie w sposob polityczny i niespodziewany. Jakis fin zaczal jezdzic po komunizmie, a Niemcy i Amerykanie go bronic. Bez kitu, bronili Zwiazku Radzieckiego jak wlasnej matki. Byla tam cala plejada argumentow o tym, ze Stalin dindu nuffin, generalnie wszystko by poszlo dobrze, gdyby nie te wscibskie amerykany. Szok przyszedl do mnie dopiero wtedy jednak, gdy padly zaprzeczenia, ze Holodomor kiedykolwiek mial miejsce, ze nie bylo zadnego glodu, ze nazwe wymyslono specjalnie tak przez amerykanskich propagandzistow, by brzmiala podobnie do Holokaustu, itp itd... To byl ten moment, gdy zszokowany nalalem sobie kieliszek wina i drugi, rozmawiajac jednoczesnie z kolega z Holandii, ktory byl rownie zszokowany.
Nie potrafie tego oddac ze szczegolami, wydaje mi sie, ze mam gdzies zapisane screeny, ale musiablym pogrzebac.
Podczas innej okazji rozmawialem z kolega z USA, tez z klimatow, ktory obwinial kapitalizm o glod i twierdzil, ze rozwiazalby to komunizm... Gdy mu wskazalem fale glodu w Chinach i na Ukrainie, powiedzial, ze chodzilo mu raczej o niedozywienie spowodowane jedzenie kiepskiego jedzenia z McDonaldsa... Jak to ujela wtedy moja zona w kontekscie holodomoru: "Oni nie mieli Mcdonaldsa. Oni zjadali kore z drzew i umierali".
Swoja droga, wiesz o sprawie pumy?
- DST
Niet. Mam świadomość, że takie ekstremalne pojebusy istnieją, ale czy to nie jest jakiś margines, który jest wytworem radykalnych czasów? Przecież znaczna większość ludzi nie ma zaburzeń psychicznych, więc nie wiem czy to jest warte dyskusji. Ale mimo wszystko opowiedz o tej Pumie, bom zaciekawion.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-12-2024, 09:26Sa srodowiska muzyczne, ktore sa bardzo mocno lewicowe, tak spod znaku sierpa i mlota. Istnieje na fejsie taka grupa "Dungeon Synth - No Fash Edition", ktorej geneza jest rownie ciekawa, ale to temat na inna rozmowe. Tak czy siak jest to generalnie zbiorowisko ludzi lubiacych DS i bedacych mocno na lewo. Dolaczylem tam raz, z czystem ciekawosci, czy DSZ bedzie oskarzany o faszyzowanie gdzies tam tez (z czasem byl swoja droga).
Wytrzymalem 3 dni. Trzeciego dnia pojawilo sie zdjecie, gdzie na slupie byla bekowa naklejka "Enya fans for communism" czy cos takiego. Temat jednak w komentarzach rozwinal sie w sposob polityczny i niespodziewany. Jakis fin zaczal jezdzic po komunizmie, a Niemcy i Amerykanie go bronic. Bez kitu, bronili Zwiazku Radzieckiego jak wlasnej matki. Byla tam cala plejada argumentow o tym, ze Stalin dindu nuffin, generalnie wszystko by poszlo dobrze, gdyby nie te wscibskie amerykany. Szok przyszedl do mnie dopiero wtedy jednak, gdy padly zaprzeczenia, ze Holodomor kiedykolwiek mial miejsce, ze nie bylo zadnego glodu, ze nazwe wymyslono specjalnie tak przez amerykanskich propagandzistow, by brzmiala podobnie do Holokaustu, itp itd... To byl ten moment, gdy zszokowany nalalem sobie kieliszek wina i drugi, rozmawiajac jednoczesnie z kolega z Holandii, ktory byl rownie zszokowany.
Nie potrafie tego oddac ze szczegolami, wydaje mi sie, ze mam gdzies zapisane screeny, ale musiablym pogrzebac.
Podczas innej okazji rozmawialem z kolega z USA, tez z klimatow, ktory obwinial kapitalizm o glod i twierdzil, ze rozwiazalby to komunizm... Gdy mu wskazalem fale glodu w Chinach i na Ukrainie, powiedzial, ze chodzilo mu raczej o niedozywienie spowodowane jedzenie kiepskiego jedzenia z McDonaldsa... Jak to ujela wtedy moja zona w kontekscie holodomoru: "Oni nie mieli Mcdonaldsa. Oni zjadali kore z drzew i umierali".
Swoja droga, wiesz o sprawie pumy?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No to sprawa tej PumyDST pisze: ↑06-12-2024, 10:09Niet. Mam świadomość, że takie ekstremalne pojebusy istnieją, ale czy to nie jest jakiś margines, który jest wytworem radykalnych czasów? Przecież znaczna większość ludzi nie ma zaburzeń psychicznych, więc nie wiem czy to jest warte dyskusji. Ale mimo wszystko opowiedz o tej Pumie, bom zaciekawion.
CO MA JAJA Z GUMY
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
2:0
- DST
You're playing a dangerous game son.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-12-2024, 10:32No to sprawa tej PumyDST pisze: ↑06-12-2024, 10:09Niet. Mam świadomość, że takie ekstremalne pojebusy istnieją, ale czy to nie jest jakiś margines, który jest wytworem radykalnych czasów? Przecież znaczna większość ludzi nie ma zaburzeń psychicznych, więc nie wiem czy to jest warte dyskusji. Ale mimo wszystko opowiedz o tej Pumie, bom zaciekawion.
CO MA JAJA Z GUMY
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
2:0
Wpadłem jak sarna we wnyki.
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
w tym roku na brutalu grali pod wielkim banerem „against violence and intolerance”xd
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ktoś się pomylił... miało być "Again..."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
W sumie to zabawne że zespół który w zasadzie wszystko - nazwę, teksty, okładki i wizerunek - wymierzył w chrześcijan realnie oberwał jedynie od komunistów, krysznowców i lgbt. Korzeń.