METALCORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALCORE
Ale to nie jest Damage Inc 2 tylko duchowy spadkobierca tego riffu. Cała płyta przepełniona takimi riffami to by zabiła chyba.
Kojarzysz riff z 'Cursed the Gods' Destruction / War' Burzum? Zespół Horna na płycie 'Sotahujko' też nagrał (przynajmniej) 3 jego wariacje w osobnych utworach, tu jest coś ten deseń.
Kojarzysz riff z 'Cursed the Gods' Destruction / War' Burzum? Zespół Horna na płycie 'Sotahujko' też nagrał (przynajmniej) 3 jego wariacje w osobnych utworach, tu jest coś ten deseń.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nic sie nie zmienilo przez tyle lat xD
A ty jester zmarnowales dekade na rozkmine jakiegos gowna, bo sa „duchowymi spadkobiercami” jakiegos riffu
woodpecker from space
- hcpig
To jest takie wybiórcze, uprzedzone gadanie. Jakby riffu z 'Mystery Of One Spirit' użyła jakaś hejvi kapela w rajtuzach to gawiedź by się podniecała że taki zaangażowany trybyt, ale że zrobił to zespół któremu na pewnym etapie przylepiono sticket 'metalcore' to odpala się hypocrisy mode i pojawia się kwękolenie.
Nie wiem czy najpierw czytałem wywiad z Shadows Fall w Horna Zine czy wcześniej kumpel mi przegrał 'The Art of Balance' (w 2003) ale wręczał mi to jako THRASH i nie było żadnego pierdolenia o 'metalcore', tam samo w tym wywiadzie. Po kilku latach przeczytałem że lubiana płytka thrashowa to rzekomo ten straszny metalcore.
Nie wiem czy najpierw czytałem wywiad z Shadows Fall w Horna Zine czy wcześniej kumpel mi przegrał 'The Art of Balance' (w 2003) ale wręczał mi to jako THRASH i nie było żadnego pierdolenia o 'metalcore', tam samo w tym wywiadzie. Po kilku latach przeczytałem że lubiana płytka thrashowa to rzekomo ten straszny metalcore.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Ten twoj kumpel nie pije z toba moze bialeczka? No ale w takim razie polecam ci taka thrashowa kapele Trivium, podobno nie podpierdalaja Metallice riffow, tylko cale kawalki
woodpecker from space
- Żułek
trzeba dokonać nowej weryfikacjiTriceratops pisze: ↑03-02-2021, 18:14Wszystkie Shadows Fall to gowno, zebys juz nie odpytywal na sztuki
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
przeczytałem pierwszą stronę tego tematu i dalej chyba nie drążę bo wizyta na onko murowana
-
Przy moim wpisie pewnie miałeś już przerzuty.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
no bo gadane tu o jakichś srakach typu Shadows Fall i Trvium zamiast Arkangel, Congres, Merauder, Botch czy Converge
rzułf
-
No właśnie, było całe zaplecze lepszych kapel niż te najbardziej popularne.
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
z tych lepszych Morning Again, Spineless, Congress, Catharsis, Lenght of Time, Culture, 100 Demons, Unruh, Liar, Undying, The Great Deceiver, wczesne Poison The Well..i sporo więcej:)
-
- zaczyna szaleć
metalcore,emocore,hardcore,nu-metal,marlin menson,chat pile... wszystko to mnie denerwuje i podnosi ciśnienie, lepiej żeby tego nie było na świecie...
-
A sludge może zostać?
-
- zaczyna szaleć
Aż musiałem sprawdzić co to za g··no Z listy zespolow kojarze tylko crowbar , niech sobie tam będzie na równi z groove metalem ,ostatecznie.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Aż musiałem przeczytać to trzy razy, bo nie dowierzałem, że można napisać coś tak głupiego
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- zaczyna szaleć
przesadzasz, to forum jest pełne głupich tekstów.
- Lukass
- zahartowany metalizator