DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KKK
- postuje jak opętany!
Re: DARKTHRONE
Nawet jeżeli nie do końca lubię jednakowo, niczego to nie zmienia. Świadczy to tylko o tym, że najebać tyle zajebistych płyt pod rząd (rozciągam do SW) bez minimalnej wtopy to ewenement. Rzadki przypadek.
- tomekw48
- postuje jak opętany!
Słucham sobie co tydzień kolejnej płyty Darkthrone. Mam na cd wszystko do The Cult Is Alive.
Ten zespół nie ma słabej płyty
Od dalszych odsłuchów będzie należeć los dalszej dyskografii. Mam w planach skupić ich wszystkie pełniaki.
Mega dobry zespół. Po 40 na nowo mam hopla, który kiedyś mi uleciał, na ich punkcie
Fajnie się tego słucha w kontekście historycznym. Wszyscy dookoła kombinowali ile wlezie, a Oni ciągle w kółko to samo I tak do dnia dzisiejszego
Zespół fenomen
Od dalszych odsłuchów będzie należeć los dalszej dyskografii. Mam w planach skupić ich wszystkie pełniaki.
Mega dobry zespół. Po 40 na nowo mam hopla, który kiedyś mi uleciał, na ich punkcie
Fajnie się tego słucha w kontekście historycznym. Wszyscy dookoła kombinowali ile wlezie, a Oni ciągle w kółko to samo I tak do dnia dzisiejszego
Zespół fenomen
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Fanatyk
- w mackach Zła
nowy album darkthrone o tym samym tytule już wkrótce....
tak prezentuje się okładka
tak prezentuje się okładka
DBAJ O SWÓJ NÓŻ! Nigdy nie wiadomo kiedy uratuje Ci życie!
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W 1991 roku Darkthrone zadebiutował albumem w doskonałym death metalowym stylu: Black Sabbath, Slayer, Autopsja, Carcass, Uriah Heep, Deep Purple, Thin Lizzy, Morbid angel, Celtic frost, Bathory, Venom, Onslaught, Death (którego pierwszy album jest nadal jednym z ulubionych wszech czasów Teda), Dead Kennedys, Slaughter to zespoły dwóch czczonych, podczas gdy przyznali się do skłonności do różnych stylów.
Według Teda obecna scena jest nudna, niezależnie od gatunku. Ogłasza się oddany podziemiu,
pogardza zespoły, które na żywo różnią się zupełnie od tego, co proponują w studiu i wspiera tych, którzy proponują czyste, surowe brzmienie, przypominające, czym był black metal w swoim prymitywnym debiucie: szczery, autentyczny, Zespoły takie jak Metallica? "Niech spróbują nagrywać naszym sprzętem! ".
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- mistrz forumowej ceremonii
no, to samo pisałem jakiś czas temu tylko trochę innymi słowami. tak właśnie jest.tomekw48 pisze: ↑12-08-2024, 21:43Słucham sobie co tydzień kolejnej płyty Darkthrone. Mam na cd wszystko do The Cult Is Alive.
Zespół fenomen
nie mam tylko dwóch ostatnich, ale to się niedługo zmieni. kilka dni temu dostałem niedocenianą (przeze mnie) Arctic Thunder i jest to bardzo srogi cios jednak
- dzik
- zahartowany metalizator