No nie mają wokala, więc z tym może być problem przy nagraniach. Chyba, że uda im się dogadać chociaż na nagrania. A koncertów mają już trochę zapowiedzianych jeszcze na ten rok.Nasum pisze: ↑25-09-2024, 21:12Ok, zamieszanie zamieszaniem, w sumie zawsze u nich tak było, bo by ta karuzela zmian nie pędziła tak szybko i co rusz, kolejni członkowie tego cyrku nie wypadali z orbity. Czy to w jakiś sposób wpłynie na plany nagraniowo wydawnicze? Bo że muszą znaleźć kogoś by móc grać koncerty to wiadomo.
MALEVOLENT CREATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MALEVOLENT CREATION
-
- zaczyna szaleć
Mają zaplanowe gigs po Amwryce Połódniowej.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gitarzysta nie jest problemem, Trey też nagrywał dwie gitary, faktycznie, problemem jest wokal. Mogliby wziąć kogoś tylko na nagrania, ale kto by chciał tylko zaryczeć na krążku w sumie legendarnej kapeli, by w nadchodzących koncertach promujących album, miałby go ktoś zastępować. Zobaczymy jak Phil z tego wybrnie, podejrzewam, że to nie pierwsza taka sytuacja w jego zespole, więc doświadczenie w tym względzie ma. I kontakty, bo zawsze jednak udawało mu się skompletować skład. Liczę bardzo na to, że termin nagrania nowego albumu nie zostanie przesunięty.Soundterror pisze: ↑25-09-2024, 21:17No nie mają wokala, więc z tym może być problem przy nagraniach. Chyba, że uda im się dogadać chociaż na nagrania. A koncertów mają już trochę zapowiedzianych jeszcze na ten rok.Nasum pisze: ↑25-09-2024, 21:12Ok, zamieszanie zamieszaniem, w sumie zawsze u nich tak było, bo by ta karuzela zmian nie pędziła tak szybko i co rusz, kolejni członkowie tego cyrku nie wypadali z orbity. Czy to w jakiś sposób wpłynie na plany nagraniowo wydawnicze? Bo że muszą znaleźć kogoś by móc grać koncerty to wiadomo.
-
- starszy świeżak
W sumie to basista moze spiewac. Nagral vocale na Amon, Blightmass, czy nawet chyba jakas plyte Diabolic
-
- postuje jak opętany!
Nasum - słuchałem dzisiaj ponownie 13 bestii, nadal uważam ją za świetny album, ale wydaj mi sie, że ten wokal by jednak bardziej pasował do HatePlow. Ciekawe czy gdyby usunąć nazwę MC i dać HP to czy faktycznie czuło by sie ze to bardziej HP niż MC
- Mol
- zahartowany metalizator
-
-
- postuje jak opętany!
No dobra, racja. HP to bardziej kierunek grind core, natomiast wokal na 13 pasowałby do HP bardziej niżdo MC (co nie zmienia faktu, że uważam tę płytę za rewelacyjny album)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Same here. Jej motoryka i te "core'owe" wokale są dla mnie wspaniałe.
-
"2025 will mark 30 yrs for the "Eternal" album and we're planning to play the album in its entirety later that year."
- Żułek
dobra wiadomość jest taka że właśnie potwierdzili trase po Azji ale nadal nie wiadomo kto będzie na niej ryczał
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
-
"Eternal" też przemieliłem ostatnio kilka razy podczas długich dwóch tygodni z muzyka MC. Znakomity album, bardzo zróznicowany, mocny, z mnóstwem zapadających w ucho zagrywek. Ciekawe jakby się potoczyła ich kariera, gdyby ten album został wydany jako trzeci...
No ale zostawmy gdybanie na inny czas. Teraz mam nadzieję, że już uda mi sie ich zobaczyć. W końcu, nawet największe problemy muszą znaleźć ujście i rozwiązanie....
No ale zostawmy gdybanie na inny czas. Teraz mam nadzieję, że już uda mi sie ich zobaczyć. W końcu, nawet największe problemy muszą znaleźć ujście i rozwiązanie....
- Mol
- zahartowany metalizator
wiadomo kiedy wyjda reedki pierwszych trzech plyt zapowiadane przez Agonie? Cos sie podejrzanie cicho o nich zrobilo ostatnio.
-
W Listenable promka: - 20% na ich winyle.
-
- postuje jak opętany!
Eternal to jest sztos pod każdym względem. Zresztą, grają z tej płyty sporo utworów na koncertach obecnie. Bardzo czekam na nową płytę. Na tę chwilę ekipa się bunkruje przed huraganem - Ronnie pisał, że u niego się udało przetrwać bez większych strat, Phil pisał, że może być offline jakiś czas, ale widziałem że coś wrzucał na media społecznościowe, więc i u niego chyba też wszystko ok.Nasum pisze: ↑07-10-2024, 21:12"Eternal" też przemieliłem ostatnio kilka razy podczas długich dwóch tygodni z muzyka MC. Znakomity album, bardzo zróznicowany, mocny, z mnóstwem zapadających w ucho zagrywek. Ciekawe jakby się potoczyła ich kariera, gdyby ten album został wydany jako trzeci...
- Żułek
poza brzmieniem czemu ich wszystkie płyty nie mogą brzmieć jak pierwsze dwie ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Właśnie słucham Eternal. Brzmienie jest jak najbardziej ok.
- Żułek
ale mogło być lepiej
-
- postuje jak opętany!
Dla mnie akurat brzmienie sztos - wszystko gra jak trzeba.