Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
hell, yeah!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zapomniłem
gównooooooooo
no ale jeszcze troche popatrze, zamówili 21 sezon
ale bede ogladał tylko do poczatku 19 bo głowna postać wtedy odchodzi wiec jebać to
teraz wracam do ufoków
gównooooooooo
no ale jeszcze troche popatrze, zamówili 21 sezon
ale bede ogladał tylko do poczatku 19 bo głowna postać wtedy odchodzi wiec jebać to
teraz wracam do ufoków
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- devastator77
- zahartowany metalizator
Trzy przyjaciółki i wypadek samochodowy z udziałem ich dzieci który zmienia ich relacje.Bardzo dobry szwedzki serial który polecam!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
GODLESS - very good
-
- postuje jak opętany!
Wspanialy serial. Doskonala kreacja Danielsa.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Maro
- w mackach Zła
dziś startuje na HBO bedzie ogladane
- devastator77
Pewna młoda panna,ładna,o korzeniach latynoskich podejmuje pracę opiekunki dzieciaka u pewnego młodego i bogatego wdowca,zamieszkuje na poddaszu pewnej starej,dużej kamienicy,której lokatorami są bogaci i dziwni ludzie.Szybko okazuje się,że nasza panna nie podjęła tej pracy w tym miejscu przypadkowo,ma swój plan.
Całkiem niezły ten serial i to mimo wstawek rodem z horroru,np rozmawa z trupem,jakieś głosy w ścianach czy na korytarzu,ja nie lubię takich akcji,ale na szczęście nie jest ich dużo.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Czy ktoś ogląda "Made in Abyss"? To są tak ciężkie klimaty, że czuję potrzebę porozmawiania z kim, a jednocześnie takie tabu, że publicznie strach gadać;-)
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- devastator77
Jestem po pierwszym sezonie,takie rzeczy to ja lubię,amerykański zwierzyniec w całej okazałości!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
anime? widziałem oba sezony i film, bdb.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-06-2023, 13:55Czy ktoś ogląda "Made in Abyss"? To są tak ciężkie klimaty, że czuję potrzebę porozmawiania z kim, a jednocześnie takie tabu, że publicznie strach gadać;-)
rzułf
- Raagoon
From (Stąd, Stamtąd - nie wiem ostatecznie który to polski oficjalny) jestem pod koniec pierwszego sezonu. Przyzwoity horror, z elementami przypominającymi troche Lost. Fajna czołówka w stylu Leonarda Cohena.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Sybir
Wyłączyłem po 3-4 minutach.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sgt. Barnes
Elfy najlepsze. dla mnie bomba!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- booshee
- postuje jak opętany!
Zachęcony tym dziwnym postem, nie wiedząc nic o temacie, tak sobie włączyłem... sezon 1 w jeden dzień poszedł. Dzisiaj pewnie film i dalej. Zmiażdżyło mnie. Ani czołówka, ani kreska, ani kilka pierwszych odcinków nie zapowiada takich emocji. Absolutnie genialne. Rozmontowało mnie kompletnie. Podium wszelakich rzeczy jakie widziałem od dłuższego czasu i nawet nie chodzi tu o anime.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-06-2023, 13:55Czy ktoś ogląda "Made in Abyss"? To są tak ciężkie klimaty, że czuję potrzebę porozmawiania z kim, a jednocześnie takie tabu, że publicznie strach gadać;-)
- Ubzdur
- w mackach Zła
+1booshee pisze: ↑01-07-2023, 08:15Zachęcony tym dziwnym postem, nie wiedząc nic o temacie, tak sobie włączyłem... sezon 1 w jeden dzień poszedł. Dzisiaj pewnie film i dalej. Zmiażdżyło mnie. Ani czołówka, ani kreska, ani kilka pierwszych odcinków nie zapowiada takich emocji. Absolutnie genialne. Rozmontowało mnie kompletnie. Podium wszelakich rzeczy jakie widziałem od dłuższego czasu i nawet nie chodzi tu o anime.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-06-2023, 13:55Czy ktoś ogląda "Made in Abyss"? To są tak ciężkie klimaty, że czuję potrzebę porozmawiania z kim, a jednocześnie takie tabu, że publicznie strach gadać;-)
nie sądziłem, że jeszcze kiedyś w życiu będę oglądał chińskie bajki, ale przemogłem się i warto było. 1-szy sezon skończony. W kolejce części dalsze.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Serce rośnie, czasem jednak warto coś polecić widzę;) Z Ubzdurem piszemy PMy ale on też widzę że obejrzał sezon w dwa dni... Poza tymi maksymalnie zjebanymi loliconowymi wstawkami (które mimo wszystko też powodują jakieś emocje, nawet jeśli negatywne), to jest to zdecydowanie jedna z najlepszych rzeczy, jakie w życiu widziałem. Moje pierwsze podejścia do anime były mało udane raczej, ale wiedziałem, WIEDZIAŁEM że pod powierzchnią bajek gdzieś chowa się właśnie coś takiego co sprawi, że będziesz się modlił, gdy cię spopieli.booshee pisze: ↑01-07-2023, 08:15Zachęcony tym dziwnym postem, nie wiedząc nic o temacie, tak sobie włączyłem... sezon 1 w jeden dzień poszedł. Dzisiaj pewnie film i dalej. Zmiażdżyło mnie. Ani czołówka, ani kreska, ani kilka pierwszych odcinków nie zapowiada takich emocji. Absolutnie genialne. Rozmontowało mnie kompletnie. Podium wszelakich rzeczy jakie widziałem od dłuższego czasu i nawet nie chodzi tu o anime.
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde, myślałem że film to są po prostu posklejane odcinki 1 sezonu?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- booshee
- postuje jak opętany!
Są chyba dwa filmy które są sklejką sezonu 1 ale jest coś takiego Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul - bezpośrednia kontynuacja sezonu 1ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-07-2023, 14:35Kurde, myślałem że film to są po prostu posklejane odcinki 1 sezonu?