co prawda nie czekałem na nich ale chetnie sprawdze debiut był całkiem spoko a na żywo też dają rade
Polski DEATH METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Polski DEATH METAL
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Pierec
- postuje jak opętany!
- trup
Dwójka CHAINSWORD to jest konkret rozpierdol. Duuuuuużo lepsze niż debiut. SIę tam dzieje. Tajemnica dla mnie jest dlaczemu nie chula to na nośnikach fizycznych...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
A tymczasem młodziki z Warszawy przyjebały debiut z technicznym death metalem z grubej ruhry. Może ciut za mocno te triggery wywalone na front i troszkę produkcja do podbicia (sztuczna niestety)... ale jest strzał jeśli chodzi o granie połamane i sprawne technicznie. Jak sami napisali:
Niedługo live w towarzystwie TOUGHNESS w Krakau.
VITUR - Transcending The Self
Vitur is a new band from Warsaw/Poland. Despite his short time on stage, Vitur is confident in himself and the path he has chosen. The debut album contains nine songs of brutal, technical, but at the same time dark death metal in the vein of The Faceless, Deeds of Flesh, Suffocation, Origin, The Zenith Passage or Archspire
Niedługo live w towarzystwie TOUGHNESS w Krakau.
VITUR - Transcending The Self
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."