EYEHATEGOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: EYEHATEGOD
Słuchał. Słaba ta plyta w chuj.
- Anzhelmoo
Eyehategod w coverze Motorhead:
A nowa płyta fajna.
A nowa płyta fajna.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- postuje jak opętany!
Legancko!
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
- w mackach Zła
https://m.facebook.com/photo.php/?photo ... 2517985725
Poniewaz bardzo duzo ostatnio slucham ExHxG, to postanowilem sobie zrobic im plakat...wlasciwie to przerobilem tylko Grave, ktory zostal odwolany. Nie jest to moja najlepsza praca, ale jezeli sie upre, to kolejne dla nich beda lepsze. Zespolowi przynajmniej bardzo sie podoba...
Poniewaz bardzo duzo ostatnio slucham ExHxG, to postanowilem sobie zrobic im plakat...wlasciwie to przerobilem tylko Grave, ktory zostal odwolany. Nie jest to moja najlepsza praca, ale jezeli sie upre, to kolejne dla nich beda lepsze. Zespolowi przynajmniej bardzo sie podoba...
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
To z profilu zespolu supportujacego, ja jeszcze nie wrzucilem tego na insta.
- Anzhelmoo
Był ktoś? Było zniszczenie i trudno opisać co tam się dzialo!
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Poczulem się lekko zagubiony w tym tłumie studentów. Niemniej ludzi mnóstwo, ciężko było się dopchnąć a pod sceną młyn. Ta blond panna pod głośnikiem to fanka czy groupie sam nie wiem..
- Anzhelmoo
Ja akurat stałem z drugiej strony i miałem ją zasłoniętą, tzn. widziałem, że ktoś stoi, ale to tyle. To ta co buziaki dawała Mike'owi po koncercie? Co poza tym robiła?
Co do studentów - moim zdaniem większość to byli jednak 30+. Rzeczywiście trochę dziadków, jak i młodszych. Zastanawia mnie co w EHG jest atrakcyjnego dla nastolatków, bo generalnie nie jest to jakaś kapela, która przesadnie jest promowana tutaj.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Anzhelmoo
Miałem na myśli "tutaj" w rozumieniu kraj. Mam wręcz wrażenie, że EHG to trochę zapomniany zespół i myślałem, że na koncercie będą osoby z kategorii "kiedyś to było, miało się w latach 90-tych na kasecie pirata In the Name of Suffering". A jednak nawet do młodszych osób dotarł ten zespół. Być może spory procent odkrył ich na fali fascynacji Panterą, bo to nadal jest zespół, którzy młodzi adepci poznaja obok Metalliki. Jak Pantera, to Down, jak Down to potem sprawdzenie kto tam gra... no i się zaczyna.