To jest chyba jakis problem pokoleniowy. Moja babcia miala cukrzyce i to zaawansowana, a mama jej na imprezach prawie sila wciskala ciasto, az myslalem, ze to jakis plan wykonczenia babci.
Najlepsze życiowe zwyczaje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Najlepsze życiowe zwyczaje
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- 10,5
- postuje jak opętany!
Dzięki, czujęsięna serio lepiej, więc chcę w tym wytrwać.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-03-2024, 13:45Zajebongo, wspieram duchowo. Zawsze jest ksylitol na zamiane, albo erytrytol, ale maja dla mnie te wade, ze po ksylitolu pierdze okropnie, a po erytrytolu straszliwie.10,5 pisze: ↑28-03-2024, 12:27Od ponad miesiąc staram się nie żreć cukru, w tej najgorszej postaci. Zero słodyczy, zero kolakok itp. Owoce jem, ale generalnie na zakupach sprawdzam skład - jak jest cukier to nie kupuję. Dodatkowo zrobiłem sobie okno żywieniowe 10-18.
Pierwsze efekty: efektywniejszy sen, nie czuję zamuły w ciągu dnia. Brzuch też mi spadł. Włosy sie mniej przetłuszczają i paznokcie mi nie pękają.
No tak, starsi ludzie uważają, że sól szkodzi a do kawy dwie łyżki cukru sypią i ciasto opierdolą.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-03-2024, 13:46To jest chyba jakis problem pokoleniowy. Moja babcia miala cukrzyce i to zaawansowana, a mama jej na imprezach prawie sila wciskala ciasto, az myslalem, ze to jakis plan wykonczenia babci.
Nono.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Hehe Korwin tyle sypie że jakby pacnął szklanką w stół, to cukier by się w środku na nowo skrystalizował. Może tyle bierze, bo za darmo?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
-
- postuje jak opętany!
Pewnie jego ostatnim życzeniem przed śmiercią będzie szklanka herbaty z dwiema łyżeczkami cukru. U siebie pewnie nie słodzi, bo niewidzialna ręka sacharozy dojebała takie ceny, że taniej już dodawać kokainy. W gościach, jak jest za darmo - daje w pizdu i trochę. A może po prostu lubi z dwiema.
-
- postuje jak opętany!
Tak działa wolny rynek, za darmo to uczciwa cena.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-03-2024, 14:10Hehe Korwin tyle sypie że jakby pacnął szklanką w stół, to cukier by się w środku na nowo skrystalizował. Może tyle bierze, bo za darmo?
- DST
- weteran forumowych bitew
Chciałem użyć metafory z niewidzialną ręką i mnie uprzedziłeś. A było tak blisko!sanctusdiavolos pisze: ↑28-03-2024, 17:17Pewnie jego ostatnim życzeniem przed śmiercią będzie szklanka herbaty z dwiema łyżeczkami cukru. U siebie pewnie nie słodzi, bo niewidzialna ręka sacharozy dojebała takie ceny, że taniej już dodawać kokainy. W gościach, jak jest za darmo - daje w pizdu i trochę. A może po prostu lubi z dwiema.
- tomaszm
Wyjebałem tyle osób z branży odszkodowań ile mogłem. Doprowadziłem do upadku paru nazw ,bo poszliśmy na noże. Trochę jak w ojcu chrzestnym - mam rozterkę nad sobą. Pewnie ,że mam,- zawsze toi powtarzam ,że nie chcaiłbym siebie jako samego widzieć jako wroga ,bo dejdzie do implozji. Tu umięchnięty , starający się taką maskę przywdziać ale skorupa zimna.
Moje najlepsze zwyczaje ,że ja sobie wszystko notuje. I nikomu nie odpuszczam. Kurwą się nauczyłem być gdzieś po drodze. Generalnie mam dwie osobowości-Tomek w pracy, Tomek kolega.
Bliżej mi do tego Tomka uśmiechniętego nie kurwy.
Moje najlepsze zwyczaje ,że ja sobie wszystko notuje. I nikomu nie odpuszczam. Kurwą się nauczyłem być gdzieś po drodze. Generalnie mam dwie osobowości-Tomek w pracy, Tomek kolega.
Bliżej mi do tego Tomka uśmiechniętego nie kurwy.
- tomaszm
Kurwa-od 14 lat strzelam do zwierzyny . Gdzie patroszę flaki zwierzynie,i jakiś przygłup mi powie- Tomek to jest nie humanitarnie----meh ............jak kiedyś prowadziłem użytkowsko baranów- 12-113 sztók to miałem kręgosłup moralny- podgrzygnanie gardeł............miazga
Lubię pojejsć baranicni i owccowiny. Jakby miał ktoś problem z zabiiciem zwirzęcia wystarczy się zmną dogadać. Koniec,
Pewnie tej język powyższy był niezrozumiały dla każdego co nie jest u u nas ze śląska. Hehe
Dla mnie też-spoko, jestem Poznaniakiem ze śląska i czasem te rzeczy zwyczajnie mnie przerastająą.
Za chuja nie rozumie tego co się do mnie mówi.
Lubię pojejsć baranicni i owccowiny. Jakby miał ktoś problem z zabiiciem zwirzęcia wystarczy się zmną dogadać. Koniec,
Pewnie tej język powyższy był niezrozumiały dla każdego co nie jest u u nas ze śląska. Hehe
Dla mnie też-spoko, jestem Poznaniakiem ze śląska i czasem te rzeczy zwyczajnie mnie przerastająą.
- tomaszm
Głuipia modzież, pół debilem mój cgrześniak jak poderżnąłem gardała baraną to powiedział ,że jestem rodem z barbarzyńcówi mamie poleciał się pożalić na mnie.......meh...........mojej siostrze.
Chyba każdy kto chował barany wie jaki to okrutny los....
Chyba każdy kto chował barany wie jaki to okrutny los....
Ostatnio zmieniony 21-05-2024, 20:24 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W tym tygodniu weekend przyszedł już we wtorek.
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
też bym tak chciał, aż trochę zazdraszczam
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jest to jakiś życiowy zwyczaj niewątpliwie, realizowany z żelazną konsekwencją.
ekkoszolomom
ekkoszolomom
-
- zaczyna szaleć
Tomek, to nie jest kwestia nierozumienia Śląska - i mówię to jako Ślązak. To język niezrozumiały dla osób, które nie piły z tobą w czasie pisania tego posta. Piłeś - nie pisz. Seek help.tomaszm pisze: ↑21-05-2024, 19:54Kurwa-od 14 lat strzelam do zwierzyny . Gdzie patroszę flaki zwierzynie,i jakiś przygłup mi powie- Tomek to jest nie humanitarnie----meh ............jak kiedyś prowadziłem użytkowsko baranów- 12-113 sztók to miałem kręgosłup moralny- podgrzygnanie gardeł............miazga
- tomaszm
Dej spokój. Przepraszam. 2 dni miałem na głowę Warszawe. Przyjeliśmy masę niedozwolonych środków. Dobrze ,że dziś pojechali. Kocham Ich ale przy Nich moje możliwości nawet są ograniczone.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
przeciez on w tygodniu nigdy nie pije xD
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.