Mystic Festival 2024
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: Mystic Festival 2024
No i chuj, rozpiska dropnęła i Maria Konopnicka zaczął bóldupić na pół roku przed festem xD
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
-
- postuje jak opętany!
Co w niej go tak zgorszylo?
Ja sie przejade na jeden dzien bo caly to majatek trza wydac z noclegiem pewnie. Zastanawiam sie miedzy dzionkiem z High on Fire (TU zdajsie Wayfarer jest to pewnie ten wybiore) a ostatnim ze Satyricon.
Ja sie przejade na jeden dzien bo caly to majatek trza wydac z noclegiem pewnie. Zastanawiam sie miedzy dzionkiem z High on Fire (TU zdajsie Wayfarer jest to pewnie ten wybiore) a ostatnim ze Satyricon.
-
- weteran forumowych bitew
Nie zauważyłem aby coś go zgorszyło, pisał też że się wybiera i ma karnet.
Najtańsze noclegi raczej wykupione, bo jednak co roku przyjeżdża te kilka tysięcy ludzi spoza 3M, w tym wielu z zagranicy. Na booking.com pokoje od jakichś 250 zł za dobę w sensownej lokalizacji (czyli z buta od terenu festiwalu). Możesz też poszukać czegoś trochę dalej, Uber jeździ całkiem sprawnie więc może się opłacić.
Najtańsze noclegi raczej wykupione, bo jednak co roku przyjeżdża te kilka tysięcy ludzi spoza 3M, w tym wielu z zagranicy. Na booking.com pokoje od jakichś 250 zł za dobę w sensownej lokalizacji (czyli z buta od terenu festiwalu). Możesz też poszukać czegoś trochę dalej, Uber jeździ całkiem sprawnie więc może się opłacić.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Im dłużej na to patrzę, tym bardziej mi się podoba. Mało konfliktów, dobrze dobrane sceny. Czwartek trochę pusty jak dla mnie, tak naprawdę zależy mi na 2-3 koncertach, a poza tym będę pewnie łazikował bez sensu i się spijał.
To those who did not dare to sing out of tune
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
Or sing a different song
The truths others fear
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Marię zgorszyło głównie Bring Me the Horizon i Lord of the Lost - i generalnie klimat festiwalu. Owszem, pisał że się wybiera i bilet już kupiony, ale już zaczął swoją kampanię szydery i porównywania z festem w Byczynie - przewidywalne to i słabe fchuj.
-
Nie znam gościa, ale widziałem, że na ostatnim Mysticu bawił się przednio. Że ktoś woli klimat Byczyny? Dla mnie nie ma problemu. BMTH i LOTL to dla mnie też żenada (w ogóle cały skład main stage w sobotę), dla kogoś innego nie - wszyscy chyba mają prawo wyrazić swoje zdanie? Ogólnie proponowałbym więcej dystansu, mniej przywiązywania uwagi do tego co pisze się w internecie.DeadButDreaming pisze: ↑17-01-2024, 21:37Marię zgorszyło głównie Bring Me the Horizon i Lord of the Lost - i generalnie klimat festiwalu. Owszem, pisał że się wybiera i bilet już kupiony, ale już zaczął swoją kampanię szydery i porównywania z festem w Byczynie - przewidywalne to i słabe fchuj.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Jasna sprawa, mam z tym pełen luz, ale mam wrażenie, że to właśnie Maria nie ma dystansu i już zaczął przeżywać, a wszystko maskuje postawą niby-luzaka i myślę, że to słabe - to tyle, co chciałem powiedziećRippingHeadache pisze: ↑18-01-2024, 15:01Nie znam gościa, ale widziałem, że na ostatnim Mysticu bawił się przednio. Że ktoś woli klimat Byczyny? Dla mnie nie ma problemu. BMTH i LOTL to dla mnie też żenada (w ogóle cały skład main stage w sobotę), dla kogoś innego nie - wszyscy chyba mają prawo wyrazić swoje zdanie? Ogólnie proponowałbym więcej dystansu, mniej przywiązywania uwagi do tego co pisze się w internecie.DeadButDreaming pisze: ↑17-01-2024, 21:37Marię zgorszyło głównie Bring Me the Horizon i Lord of the Lost - i generalnie klimat festiwalu. Owszem, pisał że się wybiera i bilet już kupiony, ale już zaczął swoją kampanię szydery i porównywania z festem w Byczynie - przewidywalne to i słabe fchuj.
- Believer
Mocno przesadzona ta szydera i ból dupy, moim zdaniem. Czy chodzi o ten obrazek?
https://www.facebook.com/share/p/p6FgqnstxPffptb7/
Ja go odbieram zgoła inaczej, że na mysticu niby dużo znanych nazw, ale nie ten klimat co w Byczynie.
Ja go odbieram zgoła inaczej, że na mysticu niby dużo znanych nazw, ale nie ten klimat co w Byczynie.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Tak, między innymi. Rok temu było to samo, stąd bardziej w oczy kole.Believer pisze: ↑18-01-2024, 18:58Mocno przesadzona ta szydera i ból dupy, moim zdaniem. Czy chodzi o ten obrazek?
-
+ Kerry King
-
-
Czekam zatem co będzie vsq w piątek bo King w sobotę wskoczył. Marzy mi się Mr bungle
- Sgt. Barnes
Masz jakieś przecieki w sprawie Mr Bungle?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- postuje jak opętany!
"Paradise Lost ze specjalnym programem, o którym zdecydują fani, a także Dark Funeral, Blood Command oraz Mimi Barks"
12345
-
- postuje jak opętany!
Niby spoko, każdy ma jakieś ulubione kawałki, na coś się nie załapał i chętnie by to przeżył. Choćby tego protezę.
Ale zastanawiam się jak się czują goście w ich wieku, artyści, kiedy 30 później ludzie oczekują od nich, że będą grali tylko kawałki, które napisali kiedy mieli po paręnaście lat. I nie chodzi mi tu tylko o Paradise Lost, ale generalnie odgrywanie całych albumów itp.
-
Nie, taki koncert życzeń sobie robię który w tym roku dosyć wchodził. Jak nie wrzuca pl na vsq to jest jeszcze szansa.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Organizowanie festiwalu to złożone wyzwanie logistyczne, więc planujemy wszystko z wielomiesięcznym wyprzedzeniem. Niestety, los lubi płatać figle i z przyczyn od nas niezależnych swoje występy w Gdańsku odwołały grupy Twin Temple, Ithaca i Dödsrit.
– napisano w opublikowanym właśnie ogłoszeniu.
Wspomnianą trójkę udało się jednak zastąpić – podano, że na Mystic Festivalu 2024 zagrają Witch Fever, Pest Control oraz Loathfinder.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
- Lukass
Karnet jest, nie ma co się zastanawiać. W czwartek będzie luzik, przyjadę zobaczyć Dool, później pewnie łypnę okiem na Bruce'a i Biohazard, i ruszę do domu. Bo reszta dni dość zapchana, do nocy.
To those who did not dare to sing out of tune
Or sing a different song
The truths others fear
Or sing a different song
The truths others fear
- Ascetic
Lukass pisze: ↑29-05-2024, 20:50Karnet jest, nie ma co się zastanawiać. W czwartek będzie luzik, przyjadę zobaczyć Dool, później pewnie łypnę okiem na Bruce'a i Biohazard, i ruszę do domu. Bo reszta dni dość zapchana, do nocy.
!
01.11.2024