Dla wielu to byłoby zbawienie, a nie kara.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-03-2022, 12:03Ja tam bym rozdawał krótkotrwałe bany na otrzeźwienie, 24h, 3 dni, 7 dni, w zależności od recydywy.
Moderacja na forum
Moderator: Gore_Obsessed
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Moderacja na forum
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wystarczy przywrócić 535 i poukłada na nowo to co się sypie.
Druga opcja, zostawić to miejsce na jakiś czas. Szybciutko się wyjaśni, co już miało miejsce tutaj wielokrotnie, do czego służy to miejsce kilku personom.
Druga opcja, zostawić to miejsce na jakiś czas. Szybciutko się wyjaśni, co już miało miejsce tutaj wielokrotnie, do czego służy to miejsce kilku personom.
01.11.2024
- nicram
Dostałeś w ogóle jakąś odpowiedź w tej kwestii?
Masz kontakt z Michałem? Wiadomo czy chciałby wrócić?
all the monsters will break your heart
- Ascetic
Niestety nie. Ale jakiś gest mogliby wykonać admini, bo zakładam, że Michał czyta. I mam nadzieję, że poprzez gest przekona się do powrotu.
01.11.2024
- maciek z klanu
Niech założy nowe konto i tyle. Bo tu zaraz ktoś będzie o heroicznej postawie mówił. Bez przesady.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
Niby tak.
Co do tej postawy heroicznej. Michał trochę czasu tutaj zostawił, trochę kierunków nakreślił. Choćby z tego względu można by było jakos starać się go przyciągnąć na nowo do tego miejsca.
Właściwie jak nie wróci to dla mnie sprawa też będzie jasna. Dla mnie pokaże to jakie są pomysły na to miejsce. Oczywiście żeby nie było, wiadomix, że właściciele mogą robić z nim co się im żywnie podoba.
Co do tej postawy heroicznej. Michał trochę czasu tutaj zostawił, trochę kierunków nakreślił. Choćby z tego względu można by było jakos starać się go przyciągnąć na nowo do tego miejsca.
Właściwie jak nie wróci to dla mnie sprawa też będzie jasna. Dla mnie pokaże to jakie są pomysły na to miejsce. Oczywiście żeby nie było, wiadomix, że właściciele mogą robić z nim co się im żywnie podoba.
01.11.2024
- maciek z klanu
Był wartościowym użytkownikiem. To fakt. Ale sam chciał usunąć swoje konto, więc wg mnie nie ma sensu staranie się, żeby wrocil jeśli to była jego świadoma decyzją. Teraz wychodzi na to, że wam bardziej zależy na przywróceniu go na forum niz jemu samemu.
- maciek z klanu
Aha i właśnie próbowałem założyć konto o nicku 535 i się da. Więc niech admini przyblokują tego nicka, żeby ktoś nie ukradł.
- Ascetic
Wiesz, nie wiem na czym mu zależy. Nie jestem pewien, że był przekonany, że wykonają jego prośbę i to z biegu. To się zasadniczo tutaj nie dzieje. Ja np. byłem przekonany, że opcja atomowa nie będzie mieć miejsca. Że będzie kierunek, na spokojnie, wrócimy do tematu. Zreszta zobacz, Tomasz poprosił, nie wycofał się z prośby - konto jest dalej. Nawet jeżeli do tego dążył to pewnie teraz będzie rozmowa, chciał to miał. Ok, ale jakos to tak się zadziało wszystko na bezdechu i moim zdaniem nie tylko w emocjach po stronie Michała. Patrzę tez na to poza samym Michałem. Moim zdaniem to jest sprzeczne z tym co się tu pisze, że poglądy itd. Bo bluzgi jako pretekst do bana, gdzie korygował nie raz, to swoistego rodzaju podprowadzenie.maciek z klanu pisze: ↑24-03-2022, 13:13Był wartościowym użytkownikiem. To fakt. Ale sam chciał usunąć swoje konto, więc wg mnie nie ma sensu staranie się, żeby wrocil jeśli to była jego świadoma decyzją. Teraz wychodzi na to, że wam bardziej zależy na przywróceniu go na forum niz jemu samemu.
Kończę wątek. Poczekam i się zobaczy.
01.11.2024
- KKK
- postuje jak opętany!
Nie brakuje mi 535, bo poza betorniarskim humorkiem i notorycznym zrzedzeniem, niewiele wartościowego wniósł na forum. Brakuje za to innych person, ale stare czasy raczej już nie wrócą i pewnie też niedługo trzeba będzie się "wylogowac" z forum, które obecnie przypomina ściek, z którego wyplywaja jakieś ozoby i bonecrushery. Poza tym irracjonalne działania i niepojęta niekosekwencja adminów. Słowem, raczej jebac.
- ozob
- zahartowany metalizator
535 nie miał jaj żeby samemu odejść. Zagrał karta "to mnie wyrzućcie, bo sam nie odejdę", ale się mocno przeliczył i ktoś powiedział sprawdzam. Jak w życiu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- empir
- zahartowany metalizator
Dokładnie.maciek z klanu pisze: ↑24-03-2022, 12:45Niech założy nowe konto i tyle. Bo tu zaraz ktoś będzie o heroicznej postawie mówił. Bez przesady.
Wielu kasowało swoje konta i zakładało nowe np. długopis, Mario.
-
Będę go bronił, choć mnie nienawidzi. Odszedł w swoim stylu, ale też na swoich zasadach. Tak jak wszystko co tu robił.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- hcpig
-
- rasowy masterfulowicz
Wkrutce
- hcpig
Yare Yare Daze
- KKK
- postuje jak opętany!
- Żułek
+ milion
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
Rozumiem, że można by tak mówić gdyby przyjął święcenia kapłańskie, ale przecież to tylko forum
Guilty of being right
- nicram
No dokładnie. 535 wracaj!
all the monsters will break your heart