Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Gore_Obsessed, ultravox, Heretyk, Nasum, Sybir
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15996
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Taka pizza musi miec zajebiste BTW. Sprobuje se zrobic w weekend. Miedo se wezne od egiptusa co kebsy robi
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 8175
- Rejestracja: 26-12-2010, 12:33
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ja dzialam w Niedzielę z burgerami. Na pewno będzie dużo dobrej wołowinki i boczku. Sera i papryczek jalapeno nie poskapie. Do tego sos Iskra Dzikiego Billa. Oj będzie się działo.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię:
Vastum Hole Below
Vastum Hole Below
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Jak Ty mnie zaimponowałeś w tym momencie
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ciut za dużo BTriceratops pisze: ↑04-02-2021, 21:14Taka pizza musi miec zajebiste BTW. Sprobuje se zrobic w weekend. Miedo se wezne od egiptusa co kebsy robi
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15996
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
No ciut ciut, ale jak sie cos tam dziala z zelazem to jeszcze ujdzie
woodpecker from space
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Spróbuj zrobić spód z żółtego sera - zetrzyj ser na grubej tarce, rozsyp na patelni - na całej powierzchni.Triceratops pisze: ↑09-02-2021, 08:05No ciut ciut, ale jak sie cos tam dziala z zelazem to jeszcze ujdzie
Stopi się, przyskwarzy i zrobi placek.
Potem gorący placek wyłóż na głęboki talerz - wystygnie, i nabierze kształtu talerza - zrobi się serowa miska, do której możesz nałożyć co chcesz: zrobić pizzę, tartę czy innego kebaba - mega pycha i BWT ciut lepsze
Np taka tarta z pora, boczku i podgardla na placku serowym:
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15996
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ja lubie taka lejoche jak u kwasiora, i taka mi wyszla, tluszcz az kapal
Ale z serem tez dobry patent, ja frittate tak robie
Ale z serem tez dobry patent, ja frittate tak robie
woodpecker from space
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Dobrze prawicie Kumie, a tu na Tusty ŚwartekTriceratops pisze: ↑09-02-2021, 11:11Ja lubie taka lejoche jak u kwasiora, i taka mi wyszla, tluszcz az kapal
Ale z serem tez dobry patent, ja frittate tak robie
Co prawda foto z archiwum, ale podobna sztuka leży od wczoraj w przyprawach i do tego na wędzonym podgardlu, bo sama goloneczka chudawa cokolwiek
Ostatnio zmieniony 11-02-2021, 11:56 przez domeldoom, łącznie zmieniany 1 raz.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15996
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ow mordencje gryzlbym
z tlustych spraw to ja dzisiaj na razie kawele z 1/4 kostki masele ojebalem
z tlustych spraw to ja dzisiaj na razie kawele z 1/4 kostki masele ojebalem
woodpecker from space
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
A ja jajeśnicę na smalcu i swojską parówę - kurwa głód mnie dręczy okrutny na myśl samą...
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- DeadButDreaming
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1041
- Rejestracja: 16-12-2012, 15:40
Re: Kącik Kulinarny v.2
Widzę, że Panowie tu wszyscy na tak modnej ostatnio diecie keto
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15996
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
To nie keto, to cos innego
Ostatnio zmieniony 12-02-2021, 10:03 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 8175
- Rejestracja: 26-12-2010, 12:33
Re: Kącik Kulinarny v.2
Cytuje sam siebie bo to jeden z moich ulubionych tematów. Kurwa gdzie jest użytkownik Lucek. Jak toczyłem tu piękne watki z Luckiem. Serce mi pękło. Spierdalam w góry. Jaki tu był klimat bez spięć. Gdzie Lucek, Wolf i inni? Gdzie jest Pacjent?tomaszm pisze:Konfabulujesz, właśnie słucham rozpasanych czarnuchów i pierdzę po żuru.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię:
Vastum Hole Below
Vastum Hole Below
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 8175
- Rejestracja: 26-12-2010, 12:33
Re: Kącik Kulinarny v.2
Alez Goloneczo. Pychota.domeldoom pisze:Dobrze prawicie Kumie, a tu na Tusty ŚwartekTriceratops pisze: ↑09-02-2021, 11:11Ja lubie taka lejoche jak u kwasiora, i taka mi wyszla, tluszcz az kapal
Ale z serem tez dobry patent, ja frittate tak robie
Co prawda foto z archiwum, ale podobna sztuka leży od wczoraj w przyprawach i do tego na wędzonym podgardlu, bo sama goloneczka chudawa cokolwiek
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię:
Vastum Hole Below
Vastum Hole Below
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Nie wiem jak z modą, ale ja już ze 20 lat bez węglowodanów - początkowo białko, teraz tłuszczyk.DeadButDreaming pisze: ↑12-02-2021, 09:58Widzę, że Panowie tu wszyscy na tak modnej ostatnio diecie keto
Bliżej mi teraz do diety optymalnej niż keto
Wczorajsze pączki, opierdoliem z dziką rozkoszą, czosnek czuje do dzisiaj w wyziewie, a kapsaicynę zwieraczem...
Ostatnio zmieniony 12-02-2021, 12:48 przez domeldoom, łącznie zmieniany 2 razy.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Nie wiem jak z modą, ale ja już ze 20 lat bez węglowodanów - początkowo białko, teraz tłuszczyk.DeadButDreaming pisze: ↑12-02-2021, 09:58Widzę, że Panowie tu wszyscy na tak modnej ostatnio diecie keto
Wczorajsze "pączki", opierdoliem z dziką rozkoszą, czosnek czuje do dzisiaj w wyziewie, a kapsaicynę zwieraczem...
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 15996
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Otoz to Mialem pisac, ze to starsze niz keto, ale to prawdziwe keto, niemoda to ma juz ok 100 lat. Ale dodzo starsze niz modadomeldoom pisze: ↑12-02-2021, 12:29Nie wiem jak z modą, ale ja już ze 20 lat bez węglowodanów - początkowo białko, teraz tłuszczyk.DeadButDreaming pisze: ↑12-02-2021, 09:58Widzę, że Panowie tu wszyscy na tak modnej ostatnio diecie keto
Bliżej mi teraz do diety optymalnej niż keto
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
- Posty: 2531
- Rejestracja: 22-10-2010, 19:19
Re: Kącik Kulinarny v.2
nagotowałem bigosu - jak ja lubię wpierdalać bigos na zimno
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- DeadButDreaming
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1041
- Rejestracja: 16-12-2012, 15:40
Re: Kącik Kulinarny v.2
Olaboga, Panie Kolego, za żadne skarby! spierdalałbym z kuchni w podskokach!domeldoom pisze: ↑12-02-2021, 12:37Nie wiem jak z modą, ale ja już ze 20 lat bez węglowodanów - początkowo białko, teraz tłuszczyk.DeadButDreaming pisze: ↑12-02-2021, 09:58Widzę, że Panowie tu wszyscy na tak modnej ostatnio diecie keto
Wczorajsze "pączki", opierdoliem z dziką rozkoszą, czosnek czuje do dzisiaj w wyziewie, a kapsaicynę zwieraczem...
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- domeldoom
- zaczyna szaleć
- Posty: 109
- Rejestracja: 28-07-2017, 12:53
Re: Kącik Kulinarny v.2
Bigos bardzo chętnie, bardzo, ale nie zimny. Gorący też nie, ale nie zimny - nawet na bani.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."