Zjawiska paranormalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Zjawiska paranormalne
Jak zapewne wszyscy już wiecie, nasz forumowy kolega, lubiany i szanowany przez wszystkich użytkowników tomaszm, doświadczył “manifestacji zjawisk nadprzyrodzonych”.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 4#p1642054
Tommy poddany został bezpardonowym, demonicznym atakom. Demony dręczą jego duszę, rysują serduszka na karteczkach samoprzylepnych oraz podnoszą żaluzje kiedy Tommy paraduje z ptakiem na wierzchu aby siać nieopisane zgorszenie wśród sąsiadów i przechodniów. Tomcio wpadł na pomysł ankiety dotyczącej “wiary w zjawiska nadprzyrodzone, które się manifestują”. Niestety, wycienczończony piekielną rozgrywką o swoją duszę nie był w stanie założyć kolejnego tematu/sondy. Tu jak zapewne już się domyślacie, z pomocą przychodzę ja. Zapraszam do głosowania oraz dyskusji. Porady dla udręczonego Tomcia jak najbardziej na miejscu.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 4#p1642054
Tommy poddany został bezpardonowym, demonicznym atakom. Demony dręczą jego duszę, rysują serduszka na karteczkach samoprzylepnych oraz podnoszą żaluzje kiedy Tommy paraduje z ptakiem na wierzchu aby siać nieopisane zgorszenie wśród sąsiadów i przechodniów. Tomcio wpadł na pomysł ankiety dotyczącej “wiary w zjawiska nadprzyrodzone, które się manifestują”. Niestety, wycienczończony piekielną rozgrywką o swoją duszę nie był w stanie założyć kolejnego tematu/sondy. Tu jak zapewne już się domyślacie, z pomocą przychodzę ja. Zapraszam do głosowania oraz dyskusji. Porady dla udręczonego Tomcia jak najbardziej na miejscu.
-
- zaczyna szaleć
Re: Zjawiska paranormalne
Odpowiedź nr 4 - piękna sprawa i wszystko wyjaśnia. )))))
- Rumburak
Czy myślicie, że notorycznie problemy z działaniem forum to sprawka sił nieczystych?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
- nicram
Raczej tych zachowujących czystość. Wiadomo, że sporo tutaj się kręci podejrzanych gości wierzących, że człowiek przybity do krzyża i przebity włócznią po 3 dniach wstaje z grobu...tak więc raczej myślę, że to oni. Forum zaczęło źle działać jak wrócił Bloodcult. Przypadek? Nie sądzę.
all the monsters will break your heart
- Rumburak
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
chłopaki a wierzycie w śmierć pozagrobową?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
tak, można umrzeć w wielu miejscach poza grobem
- nicram
I taka śmierć pozagrobowa jest zdecydowanie częstszym zjawiskiem niż grobowa. Obudzić się w grobie i tam się udusić, to musi być dość chujowe.
all the monsters will break your heart
-
Jak w trumnie będzie pod ręką komórka, ładowarka, gniazdko i zasięg to część społeczeństwa sobie poradzi i bez powietrza. Najważniejsze nie panikować i zająć czymś myśli w nowej sytuacji. Problemem mogą być jednak odleżyny.
- hcpig
Pierdolicie głupoty ale wyniki sondy są jednoznaczne. Odświając troll-opcję nr 4, opcja 2/3 dominuje nad pierwszą.
Yare Yare Daze
- Hatefire
No wielkie zdziwienie w kraju, gdzie dominuje pogański kult żeńskiego bóstwa opiekuńczego. Dla większości polskich katolików Trójca Święta i tym podobne bzdety nie mają znaczenia. Dominuje katolicyzm ludowy, gdzie najważniejsza jest Matka Boska, będąca schrystianizowaną wersją tego co napisałem wcześniej. Moja babcia jak była burza wystawiała na okno świecę poświęconą na Matki Boskiej Gromnicznej. Czyste myślenie magiczne.
Ostatnio zmieniony 31-08-2020, 17:58 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Z tymi ateizmem to jest tak że wielu przesiąknęła metalową formą i trochę może ma to wpływ a może boją się przyznać, niemniej ateiści itp. to MNIEJSZOŚĆ w każdej grupie , w tym metalowców z których próbuje się zrobić wyjątek.
Czasami zastanawiam się, czy wściekłe ataki na Bloodculta to nie jest takie zwykłe odreagowanie niektórych forumowiczów na tłumienie własnej religijności.
Czasami zastanawiam się, czy wściekłe ataki na Bloodculta to nie jest takie zwykłe odreagowanie niektórych forumowiczów na tłumienie własnej religijności.
Ostatnio zmieniony 31-08-2020, 18:02 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Hatefire
No spoko. Tylko co z tego ma dla mnie wynikać?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Bo napisałeś to tak jak gdyby to, że forumowicze mieszkają w takim a nie innym kraju przesądziło, że zagłosowali na 2/3. A tymczasem religijność występuje w każdej grupie, niezależnie od kraju, formalnych deklaracji, subkultur itp.
Yare Yare Daze
- Hatefire
Być może przesądziło, bo pewne rzeczy są po prostu mocno osadzone w tutejszej kulturze. Religijny to jest pewnie Bloodcult. Niezależnie od tego co myślę o jego wierze i poglądach z niej wypływających, zapewne wie w co wierzy. Zakorzenione kulturowo przesądy, niejako automatyczne i wdrukowane to jeszcze nie religijność.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Co do tych rzekomych ataków na Bloodculta to z mojej ej strony nigdy wiary mu nie broniłem. Spięcia pojawiały się na tle roli kościoła jako instytucji.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
Nie wiązałbym myślenia magicznego z religijnością jak usilnie robi to jester SS.
- Hatefire
No właśnie na to zwróciłem wcześniej uwagę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy