Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
- Heidern
- starszy świeżak
- Posty: 20
- Rejestracja: 26-04-2014, 20:12
Re: Kącik Kulinarny v.2
https://9gag.com/gag/agYw5yW" onclick="window.open(this.href);return false;
Dawno nie jadłem, trzeba będzie zadziałać coś w tej materii.
Dawno nie jadłem, trzeba będzie zadziałać coś w tej materii.
"And from the safest places
Come the bravest words"
Come the bravest words"
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
- Posty: 452
- Rejestracja: 03-08-2017, 13:27
Re: Kącik Kulinarny v.2
[youtube][/youtube]
preferuje fileta ...
preferuje fileta ...
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Dietetyczna przekaska w sam raz na dzisiaj po paczkowym obzarstwie
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
- Posty: 218
- Rejestracja: 22-01-2013, 20:38
Re: Kącik Kulinarny v.2
Nie uwierze... wpierniczasz pączki?Triceratops pisze:Dietetyczna przekaska w sam raz na dzisiaj po paczkowym obzarstwie
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Jestem wierzacym czlowiekiem, musze sluchac nakazow religijnych, nie mam wyjscia.
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
- Posty: 218
- Rejestracja: 22-01-2013, 20:38
Re: Kącik Kulinarny v.2
A co ma do tego wiara? Nie lepiej już te pomidory z pieprzem??Triceratops pisze:Jestem wierzacym czlowiekiem, musze sluchac nakazow religijnych, nie mam wyjscia.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ksiadz kazal jesc, powiedzial, ze kto nie zje ten ma grzech.
woodpecker from space
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
woodpecker from space
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
http://interia.tv/wideo-w-grupie-tluszc ... Id,2298620" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Posty: 5009
- Rejestracja: 29-08-2011, 10:58
- Lokalizacja: Pot pod pachami
- Kontakt:
Re: Kącik Kulinarny v.2
Chłopaki, szamał ktoś robaki? Bo słyszałem, że
Ciekawi mnie smak robaków.O chleb się ściera kiep.
Gdy chleba braknie jedzcie muszki.
Święty Jan z miodem jadł szarańczę.
I przed Bogiem tańczył
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
- Prodi
- postuje jak opętany!
- Posty: 517
- Rejestracja: 01-12-2016, 10:18
Re: Kącik Kulinarny v.2
Czekamy, czekamy, czekamy na sygnał...Triceratops pisze:Sezon na nowalijki sie zbliza
Tymczasem:
100% DIY pizza mojej produkcji pieczona na kamieniu. Są tu jeszcze jacyś fanatycy domowych wyrobów tej zacnej potrawy?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
- Posty: 452
- Rejestracja: 03-08-2017, 13:27
Re: Kącik Kulinarny v.2
Są.Prodi pisze:Czekamy, czekamy, czekamy na sygnał...Triceratops pisze:Sezon na nowalijki sie zbliza
Tymczasem:
100% DIY pizza mojej produkcji pieczona na kamieniu. Są tu jeszcze jacyś fanatycy domowych wyrobów tej zacnej potrawy?
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- Posty: 2078
- Rejestracja: 29-12-2010, 15:07
Re: Kącik Kulinarny v.2
Opierdoliłem ostatnio królika po trzydziestoletniej przerwie. Wrażeń z dzieciństwa nie pamiętam, ale teraz będzie kupowany. Niewiarygodnie smaczny rosół, niebywale delikatne mięso (po obtoczeniu w mące i duszeniu na żeliwnej patelni). Plus obowiązkowe buraczki.
Patent testowany w ostatnich tygodniach: żur na wodzie z kapuśniaku. Rewelacja.
Patent testowany w ostatnich tygodniach: żur na wodzie z kapuśniaku. Rewelacja.
Kerosene keeps me warm.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 10062
- Rejestracja: 21-12-2010, 12:19
- Lokalizacja: Katowice - miasto wielkich wydarzeń ;)
Re: Kącik Kulinarny v.2
Ja w ubiegłym roku eksperymentowałem z flaczko-żurkiem :-)83koper83 pisze:Patent testowany w ostatnich tygodniach: żur na wodzie z kapuśniaku. Rewelacja.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Posty: 7922
- Rejestracja: 23-11-2005, 21:28
Re: Kącik Kulinarny v.2
Mi wróciła faza na poledwicę wieprzową. Pieczona z różnymi sosami wymiata - ostatnio robiłem grzybowy i musztardowo-miodowy. Oba miazga.
'Come the Blessed Madness'
- Prodi
- postuje jak opętany!
- Posty: 517
- Rejestracja: 01-12-2016, 10:18
Re: Kącik Kulinarny v.2
Jakieś patenty na dobre ciasto, sos? Ulubione smaki? Sposoby pieczenia?EatMyFuck pisze:Są.Prodi pisze: 100% DIY pizza mojej produkcji pieczona na kamieniu. Są tu jeszcze jacyś fanatycy domowych wyrobów tej zacnej potrawy?
Ja najczęściej robię na kamieniu choć jest więcej zabawy niż pieczenie na zwykłej blasze. Do sosu warto dodać odrobinę cukru i octu balsamicznego, nabiera wtedy charakteru - nawet jeśli jest robiony ze zwykłej passaty.
Najbardziej lubię pizzę z salami, zielonymi oliwkami i rukolą lub z anchois, świeżą papryką, czarnymi oliwkami i rukolą. Spryskać to jeszcze sosem balsamico i można odpływać ;)
PS - Jeśli ktoś jest chętny mam spisany przepis na ciasto, dopracowywany kilka ładnych lat, więc powinno się udać nawet komuś kto w kuchni do tej pory umiał tylko ugotować parówki czy też usmażyć jajecznicę.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
- Posty: 1010
- Rejestracja: 17-08-2013, 22:06
- Lokalizacja: WWA
Re: Kącik Kulinarny v.2
https://wiadomosci.wp.pl/na-dnie-baltyk ... 329257601a" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedz ryby! Będziesz zdrowy
Jedz ryby! Będziesz zdrowy
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Posty: 16002
- Rejestracja: 25-05-2006, 20:33
- Lokalizacja: Impossible Debility
Re: Kącik Kulinarny v.2
No ba
https://plus.gs24.pl/wiadomosci/a/szcze ... i,10760088" onclick="window.open(this.href);return false;Szczecińscy naukowcy: połowa Polaków jest zatruta metalami ciężkimi.
Chodzi o zbyt wysokie stężenia w organizmie takich metali jak rtęć, ołów i kadm. Analizy, które przeprowadził pod kierownictwem prof. Lubińskiego młody doktorant - Wojciech Marciniak wykazały, że wśród 76 chorych na raka pacjentek aż 74 były zatrute tymi metalami.
Moim zdaniem, te wyniki przepowiadają rewolucję w medycynie. Wygląda na to, że całą Polskę można podzielić na dwie grupy. Jedna to grupa, która będzie miała wysokie ryzyko raków w związku z metalami ciężkimi, a druga, która będzie miała to ryzyko kilkuprocentowe - dodaje profesor. -
woodpecker from space