Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ramonoth pisze:Biorąc pod uwagę to, co nasz ulubiony nałogowiec wyprawiał w ramach MINISTRY, nowy numer nowego projektu prezentuje się całkiem przyzwoicie. Słuchając zastanawiam się tylko dlaczego to nie jest nagrane pod szyldem MINISTRY. Podobno Al sam zrobił gitary, może dlatego.
[youtube][/youtube]
Ależ zajebisty ten numer. Bez najmniejszych problemów mogłoby to być nowym Ministry.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
jest szansa, że Al i jego companieros sprawią mi jedna z większych tegorocznych niespodzianek ,bo dawno ich truchło six feet deep zdążyłem pogrzebać a teraz słyszę , że czas chwycić za łopatę i się z tym truchłem przeprosić:)
Sam teledysk jest nieźle popierdolony na swój sposób i dobrze koresponduje z częścią muzyczną:)
przy całym zamiłowaniu do Ministry... nie. nie dam rady. od kilku lat wypuszcza takie klipy, że można je tylko używać w celu zniechęcania ludzi do dragów. ku przestrodze po prostu. smród amatorskiej stęchlizny w powyższym mi wypalił zmysł węchu, wizualny rak pozbawił wzroku, jeno w miarę strawny, typowy Ministry od strony sonicznej oszczęził słuchu.
wracam do pętlenia 'The Dark Side Of The Spoon' i udaję, że tego nie było.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
To nawet nie jest złe, werbel wreszcie brzmi nawet jako tako. Chujnia brzmieniowa jaką fundowano na "Relapse" i "From Beer..." była gównem totalnym. Już Surgical... było zapowiedzią możliwego powrotu Jourgensena do formy. Trzymam kciuki i możliwe, że z przyjemnością wybiorę ich występ na Brutalu.