Marduk 30.09.2026 Kraków, Kwadrat

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Marduk 30.09.2026 Kraków, Kwadrat

05-08-2026, 00:32

Massive Music zaprasza na jedyny koncert w Polsce legendy black metalu – MARDUK – w ramach trasy Death over Europe – Detour 2026. Bilety są już w sprzedaży!
Marduk (Szwecja)
Synonim black metalu - ponad 30 lat na scenie i ani chwili spadku formy. Marduk to bezkompromisowa maszyna do zabijania i koncertowa pierwsza liga. Gdy kolejne skandynawskie kapele powstałe w latach 90. zawieszały działalność, podążały w niezrozumiałe rejony i prędzej czy później spuszczały z tonu, Marduk uparcie parł do przodu.
MARDUK + goście
Wejście: 18.00
Start koncertu: 19:00

🎟️ E-bilety oraz Fan Tickety (kolekcjonerskie) dostępne w sieci Eventim: https://www.eventim.pl/artist/marduk/
Cena biletu w przedsprzedaży: 120 (z opłatą serwisową Eventim 127,20 zł)
Cena biletu w dniu koncertu: 140 zł

ledwo udało się coś skopiować bo przecież nadal mam u nich banana ale ma się swoje sposoby :jezyk:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Marduk 30.09.2026 Kraków, Kwadrat

09-08-2026, 15:09

Tak sobie ostatnio myślałem, że jakby przylecieli kosmici i spytali co to takiego ten black metal, to puściłbym im Marduk jak najbardziej reprezentatywny. Ewentualnie Destroyer 666 albo Gospel of the Horns chociaż to może bardziej jako ogólnie metal ekstremalny.
Find your flow
ODPOWIEDZ